Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
kocky omyl kyselinu listovu vam doktor predpise ja mam 3 krabicky uzivam rano aj vecer 1 tabletku.termin mam 10 novembra 🙂 🙂
@katasa nevtieras. sa dakujem ze mi odpisujes.a ovulku posunutu je to mozne ved zajtra pojdem na to sono a dam vediet.
@cobinka neviem ale so Zilinou ja nemam celkovo dobre skusenosti .ale neodsudzujem nikoho preto ze je zo ziliny.
@andy09 idem na pol jednu ale dam vediet aj sa neviem dockat
@gretula1975 joj, drzim palce, aby to bolo dobre 🙂 Hlavne treba pozitivne mysliet, i ked verim, ze to pre teba vobec nie je jednoduche. Zajtra nas tu bude veru niekolko bab, co budeme cakat na tvoju spravicku 🙂
Babule i Vam je stale tak zle??? Ja uz normalne nevladzem ... este doobeda sa ako tak da existovat, ale poobede to ide so mnou dole z kopca - nemozem byt ani hladna ani najedena. A k tomu som zistila, ze zacina mat intoleranciu na mlieko a mliecne vyrobky . Hned mi z nich ostane strasne tazko od zaludka a vacsinou to i tak skonci na wc-ku ☹ Od zaciatku tehotenstva nemozem ani ziadne masove vyrobky - z tych mi je tiez strasne zle a hrozne mi smrdia. AKurat dnes sa muz smial, ze zacinam byt alergicka na vsetko co zacina na "m" - meat, milk, men, money ... Ale na prachy urcite alergicka nie som 🙂 Ak to takto bude pokracovat, skoncim ako veganka ... neviem z coho to moje mimi porastie ... Zajtra idem k lekarovi, tak sa musim na toto vsetko postazovat, aby mi nejak pomohli alebo poradili. I pri dcerke som stale zvracala a dost som na zaciatku schudla. Pred porodom som vyzerala ako pavuk ... len ruky, nohy a velke brusko 🙂))))
@gretula1975 Dobre tak budem na Teba myslieť a držať palce.
@hrustik1 Mne bolo zle len asi 3 krát, vždy to na mna príde ked idem k lekárke asi od nervov, ale to som mala aj pri malej🙂 Chladničku ale velmi neotváram, nerobia mi dobre tie vône a tiež velmi málo jem, niekedy viac ale potom mi zasa nie je dobre takže ani vela ani málo, ale inak mi je fajn. A spánok je môj veľký kamarát🙂 A som lenivá nič sa mi nechce, ale musím🙂
@kwetinnka no ahoj...tak minuly tyzden som bola na pohotoosti, lebo sa mi tie bolesti stupnovali, dokonca v noci som nevedela spat, lebo som citila z ma to boli...tak som radsej sla...vseko bolook, nasadili i magnezium a spasmopan cipky (ktore by sa inak nemali v tehotenstve, tak som si ich dala az ked bolo velmi zle)... no a posledne tri dni mi normalne tvrdne brucho, fakt citim take slabe kontrakcie, tak snad sa dnes dostanem k mojej dr.
@gretula1975 prajem,nech je vsetko v poriadku a potom sa pochvál,ok? 😉
@slniecko001 mne dr. povedala, ze lokalne nestetikum nevadi, ale ze aby som nestesovala je lepsie pockat po 1. trimestri... tak ja som si to prelozila... tak kludne ti mohol dat aj normalnu injekciu, takto si si vytrpela ako kon... a paralen alebo panadol si vziat mozes...tam kde je ucinna latka paracetamolum mozes aj tehotna...nech to rychlo preboli
Ahojte, jaaaaj baby mne je tak strasne zle ☹ uz druhy tyzden. Najhorsie je, ze sa v robote musim tvarit ze nic...nechcem aby to uz vedeli. Takto zle mi bolo aj pri prvom...od 5tt do konca 16 tt tak dufam, ze teraz to ustupi v tom 12tt.
@gretula1975 cakame pozitivne spravy 🙂
@eevicka83 super krásna foto. Mna moja dr. tiež poslala minulí týžden na sono do nemocnice v 11 tt lebo to su tie povinné soná, ale ako pozerám každý dr. si robí čo chce a ako chce. Fuu ako pozerám si o jeden den viac, ja som 10tt +2 dnes a mali sme vo štvrtok 1,97 cm to budeme mať asi nejakého drobčeka🙂 Síce aj malá bola maličká a stále mi na sone vravela že je maličká aj sa maličká narodila.
no babz prisla som od dr., az na tie bolesti je vsetko ok, len mam maternicu nizsie ako by som mala mat a ze je chudiatko doriadena riadne po prvom porode(necudo ked mi tam pol nemocnice poskakala po bruchu aby dostali malu von)
Teraz citam co som sem napisala a trochu som tu vetu poplietla ale pochopilo sa co som chcela napisat...🙂)) a co sa velkosti tyka tak potom pozdejsie radsej nebudem brat femibion ale do toho 20tt budem este brat.ja som prvu malu mala velku 3700g a druhu len 3030g tak ta druha velkost by kludne stacila...
Ahojte vsetky co mi drzali palce mam pre vas novinu ktora mna sklamala.dr.Hribik ma na zajtra poslal na vycistenie.diagnoza "mola"tak sa s vami lucim a prajem vsetkym zdrave tehotenstvo.a zdrave deticky.pa a dakujem.
@gretula1975 to je mi luto,drzim palce nech sa Vam lepsie zadarí.
@gretula1975 tak to ma mrzi, ale neroyumiem tej diagnoze? Ak sa mozem opytat, co to je? ☹
@gretula1975 mrzi ma to, drzim palce aby zakrok dobre dopadol
@katarinkam nech Ta nic nemrzi zivot ide dalej.a daj si do googla molarne tehotenstvo.nezelam nikomu.
@zigy zivot ide dalej no ne????som realista.

@gretula1975 nemáš za čo ja rada popíšem , aj zajtra ideš ráno na to sono? Ak ano daj mi potom vedieť ako si dopadla.