icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

andy09
8. apr 2013

@gretula1975 Moja to mi je velmi luto, som na Teba myslela celý den. Prajem Ti skoré zotavenie, hlavne nech to dobre dopadne. Napíš niekedy.

nanuska123
8. apr 2013

dnes sme boli u Dr. sme v 9tt+5 a máme 2,93 cm....a boxovali sme a kopali ako diví 🙂

nanuska123
8. apr 2013

@sisi31 dnes som sa pýtala doktora na to HCG...a sú to iné hodnoty ako u normálneho Dr. a je to nejaký free beta HCG

bimba01
8. apr 2013

ahojte, pridavam sa k vam 🙂)))) dnes mi dali tehotensku knizku. som v tyzdni 7+5. tesiiim ;)

mmamca
8. apr 2013

Ahojte, asi sa k vam pridam aj ja,pozajtra idem na kontrolu k dr.,skor ma nechceli vziat...mala by som byt v 8tt.Nevolnosti mam uz 3 tt,min. tyzden som par dni nevedela do seba nic dostat,vsetko mi smrdelo...skoncila som chora u obvodnej s atb,probiotikami...tak pomalicky sa to lepsi,ale aj tak jem len mini detske porcie,viac moj zaludok nezvlada.Mavam aj bolesti podbruska a krizov,velmi som unavena a to robim len najnutnejsie povinnosti.Pri 2r.dcerke sa tiez velmi oddychnut neda,esteze mm pomaha.Dufam,ze nevolnosti skoro prejdu a dotiahneme to vsetci do uspesneho konca🙂

eevicka83
8. apr 2013

@gretula1975 to je smutne dufam ze sa ryclo zadari babetko.ja som tiez prve potratila a to bol pre mna sok lebo nic som necitila myslela som ze uz som v 12tt a dr.na sone bohuzial babetko sa prestalo v 8tt vyvijat.....to bol hrozny sok pre mna takze viem ako sa citis....potom som do 3mes otehotnela a doma mam 7 rocnu slecnu z toho...

grace
8. apr 2013

@gretula1975 drzim palce aby sa co najskor zadarilo. Hlavne nech to zajtra dobre dopadne ☹

blondy12
8. apr 2013

@gretula1975 to mi je luto 😔 aj mne sa to stalo v decembri..a teraz som v 8tt...dufam ze to uz dotiahneme do konca...

gretula1975
8. apr 2013

@eevicka83
@grace
@blondy12
Vsetky Maminy co ste mi odpisovali ze.dakujem za povzbujuce veticky.ale ja viem ze raz sa mi moze opet zadarit.zajtra sa sa ozvem ze aspon z nostalgie.dobre sa mi tu s vamii smenkovalo.dakujem 😉

gretula1975
8. apr 2013

pismenkovalo

mata258
8. apr 2013

@gretula1975 Držím pršteky aby zajtra všetko dobre dopadlo a prajem veľa šťastíčka a zdravíčka do budúcnosti.

vavrenka
8. apr 2013

@gretula1975 je mi to velmi luto 😔 ... ale pevne verim o si ta na MK "nalistujem" o par mesiacov ako uspesnu tehulku 😉

hrustik1
8. apr 2013

@gretula1975 mrzi ma to ☹ Ja som si to uz tiez raz prezila, ale treba ist dalej ... ved stale je pre koho zit a existovat .... a nabuduce sa podari a bude to fajn 🙂 Drz sa zajtra

lerinka
9. apr 2013

@gretula1975 veľa šťastia!

cobinka
9. apr 2013

@gretula1975 som nad tebou aj rozmyslala, ze ako si dopadla ☹ mrzi ma to, ale pekne si to napisala, ze si optimista 😉 zivot ide dalej a drzim vsetkz palce aby raz toto bola len jedina hnusna spomienka 😉 a uz bolo len dobre 😉 vela zdravicka 😉

grace
9. apr 2013

Ahojte, dnes mi konecne dali tehu knizku 🙂 sa tesim

slniecko001
9. apr 2013

@ewca už je to chválabohu za mnou, aj bolesti už prešli, dúfam, že tým maličký chrústik veľmi neutrpel 😉 , ale tú bolesť by som nepriala ani najväčšiemu nepriateľovi 😢

ewca
9. apr 2013

@slniecko001 no to verim, mne odumrel nerv na zube a to bolo nieco priserne

ewca
9. apr 2013

preco si tito nasi drobci v brusku vyberaju potraviny, ktore im momentalne nemozme poskytnut... no ako mu vysvetlit, ze marhule mu teda ozaj nemam kde zohnat... este tie pecene rebierka by sa nejako dali, ale marhule?

a to ani nehovorim, ze mi asi lezi drobec na kabli, chcem robit take zapekane zemiaky s bryndzou, idem ju do ochodu kupit, vratim sa domov s vytahanymi rukami od tasiek a bryndzu som nekupila?

kajca84
9. apr 2013

@ewca tak to máš dobré,ja by som rebierka ani cítit nemohla.Marhule?Skús kompót.Ja som skor teraz na hrozno.
Dnes som bola u lekára,všetko v poriadku,som bola stráááášne rada,aj fotku už mám,drobátko má 15,5 mm a sme v 8-mom týždni 🙂

ewca
9. apr 2013

@kajca84 no to este nie je iste ci tie rebierka mozem...minule som tiez mala chut na slepaci vyvar a skoncilo to fiaskom, muz sa zalizoval a mne to smrdelo...

peka13
9. apr 2013

Ahojte chcem sa len ozvat, ze k vam patrim a potajomky uz nejaky ten cas prečitavam 🙂 Včera doktor potvrdil,ze je vsetko ok. Tak sa uz môžem ozvať. 😉

eevicka83
9. apr 2013

@ewca no to mas este dobre ze tvoj drobec ti aspon pomaha vybrat co zjest....🙂))) moje male by skor chcelo aby som nejedla nic...v noci sa pravidelne budim na velky hlad okrem polystyrenu aj to len psenicneho do seba nic nedostanem a potom nasleduju dve hodiny prehadzovania sa v posteli a cumenia do plafonu...takmer kazdu noc...a cez den nie je jedlo na ktore by som mala chut..🙂 ale hlavne nech je o.k. vydrzim vsetko

ewca
9. apr 2013

@eevicka83 no toto tiez poznam, tiez som mala obdobie kedy by som bola zjedla vsetko a nic zaroven...a s tou nespavostou v noci si mozme podat ruky, minule som bola do 3 rano hore a o 6 sa mi uz nedalo spat....

gretula1975
9. apr 2013

@cobinka
@lerinka
@hrustik1
@vavrenka
Ahojte moje zlate tehulky tak uz hodinku som doma.velmi ste ma podrzali dakujem.vsetko dopadlo ok.tak sa drzte a vela stastnych chvil v tehotenstve a nech mate zdrave dobre deticky. 🙂 u

hrustik1
9. apr 2013

@gretula1975 🙂 Skore uzdravenie a drzim palce do dalsieho snazenia 🙂

slavka36
9. apr 2013

@peka13 Jeeej, aj ja mám ročnú Ninku a čakáme bábo 9.11. 🙂

peka13
9. apr 2013

@slavka36 to su nahody,.... a kojis? lebo aj v tomto by som tu potrebovala spriaznenu dusu 😉

slavka36
9. apr 2013

No už dva týždne nie, lebo som sa bála, nastrašil ma lekár. ty kojíš?

peka13
9. apr 2013

@slavka36 Ja kojim stale, lebo moja Ninka je cickožrút 😀 moj dr. ma tiez strasi, ale zatial mi nedal nejaky padny dovod...teda gynekologicky...ja sa citim ok, ked som doteraz vydrzala kojit tak asi budem dalej, aj ked by som to trosku asi rada obmedzila, lebo mala sa koji cez den aj 6x a v noci 3-4x...ako sa ti podarilo odstavit? Kojili ste sa vela?