Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
@patatina24 urologický čaj som pila aj ja, povedali mi v nemocke, že môžem
@sudabe áno, aj ja som "Hermanka" 😀
@hrustik1 gratulujem 😉 moj synator zase tuzi po bracekovi a vzdy ked pridem od Dr.tak sa vypytuje ci som videla "pindura" a ked som mu povedala, ze este nie, tak nestastne zahlasil "bozinku to bude asi fakt baba" 🙂 vcera zacal vyclenovat v izbicke vsetky male auticka, ze to odklada pre braceka 😉
Tak uz sme aj my zaknizkovani 😉 mame 3,94 cm a podla dr.to presne vyzera na termin porodu 1.11...uz aj termin odchodu na metrsku mi zapisal do knizky 😲 no uvidime 😉
matersku ...som chcela napisat 😉
@patatina24 brusnice mozes. vela brusnic, vela 😉 , existuje taky sirupecek zn.Valosun - brusnicovy sirup- ten muzu aj babatka, skus ten pit a k tomu aj od Swiss Mega brusnice.. a ak sa ti da- ze to nevyvratis - kup si v DM-kyselinu askorbovu - to je vit. C v prasku a davaj si to do vody - Cecko okysluje PH v mocovych cestach a tym padom zabranuje bakteriam sa usadzat na sliznici
Ahojte kocky,tak som doma z nemocnice po tyzdni,dufm,ze uz bude vsetko len OK 🙂
Ja som dnes jedla jablko,jedno bueno,trochu mlieka som pila,pár banánovych cipsov a na viac si nespomínam,jaj,este kakaové gulicky s mliekom.Dám si aj ja aspon rohlík...
@trish31 aj ja som doma na PN koli spineniu za 10 dni kontrola ale uz je to OK hned po inekcii( ktora bola obrovskaaa) to preslo, tak dufam ze sa to nevrati. Mam vraj zrazeninu dufam ze zmizne kym pojdem na kontrolu 🙂 A tebe povedali z coho to bolo?
@cobinka gratulujem ku knizocke mi mame zatial 1,2cm ale este mame cas vas dobehnut 🙂 sme zatial 7+2tt a termin 27.11.
@katarinkam no,mne povedali,ze sa mi odlupovalo z plodoveho vaku,a z toho som mala zrazeninu a teda z toho som videla spinenie.Ak sa smiem spytat ake injekcie ti dali?Ja som mala nasadenych 6 druhov liekov,ale vacsina z toho su vitaminy,okrem Duphastonu a Boraxovych globuli.
@trish31 tiez mam Duphaston a Dicynone tabletky a inekcia tiez Dicynone ak som dobre precitala. A prestalo to pekne, pred tym ti bolo len 2 krat to spinenie ked som boka na WC na velkej ale teraz uz je to super. Mne povedal ze nastastie je placenta inde ako zrazenina takze to je super, ale keby som krvacala mam utekat na pohotovosr, tak verim ze nebude treba.Pre istotu som si kupila cipky na zapchu aby som na WC netlacila 🙂 ze to nie je dobre 🙂
@katarinkam no,ja toho mam viac:Duphaston,Magnezium,Ascorutin,Guajacuran,Sorbifer a Pyridoxin.Vsetko 2x denne.Mne injekcie nedavali.Aj mne povedali,ak bude krv,ihned prist.Ale u nas uz nebude 🙂
@trish31 jasne ze nebude🙂 vydrzime vsetko pre tych krpcov a na Vianoce budeme mat mesacne uzliky 😀 uz som zvedava kolko bude chlapcov a kolko dievcat 🙂
@katarinkam no tak to aj ja,hlavne som zvedava co ja budem mat🙂
@mmamca Nevadí 🙂 bolo mi zle, mala som chute, zväčšilo sa mi brušo - pretože gestačný vačok a maternica sa zväčšovali ale plod odumrel a mal len 6 mm, bola som na začiatku 11. týždňa ☹ cítila som sa tehotne, ale tak menej ako pri dcére pred viac ako rokom. Neboj, nemysli na to, aj keď ja som to trošku aj tušila.... 😒
@slniecko001 zaujimave lebo ked aj na internete citam tak sa neodporucuje.Ale ked ti tak povedali tak asi maju pravdu🙂
@vavrenka dakujem🙂

@slniecko001 presne tak å to som si aj myslela ze presto, aj ty si tam chodila?