icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

sudabe
12. apr 2013

@slniecko001 presne tak å to som si aj myslela ze presto, aj ty si tam chodila?

slniecko001
12. apr 2013

@patatina24 urologický čaj som pila aj ja, povedali mi v nemocke, že môžem

slniecko001
12. apr 2013

@sudabe áno, aj ja som "Hermanka" 😀

cobinka
12. apr 2013

@hrustik1 gratulujem 😉 moj synator zase tuzi po bracekovi a vzdy ked pridem od Dr.tak sa vypytuje ci som videla "pindura" a ked som mu povedala, ze este nie, tak nestastne zahlasil "bozinku to bude asi fakt baba" 🙂 vcera zacal vyclenovat v izbicke vsetky male auticka, ze to odklada pre braceka 😉

cobinka
12. apr 2013

Tak uz sme aj my zaknizkovani 😉 mame 3,94 cm a podla dr.to presne vyzera na termin porodu 1.11...uz aj termin odchodu na metrsku mi zapisal do knizky 😲 no uvidime 😉

cobinka
12. apr 2013

matersku ...som chcela napisat 😉

vavrenka
12. apr 2013

@patatina24 brusnice mozes. vela brusnic, vela 😉 , existuje taky sirupecek zn.Valosun - brusnicovy sirup- ten muzu aj babatka, skus ten pit a k tomu aj od Swiss Mega brusnice.. a ak sa ti da- ze to nevyvratis - kup si v DM-kyselinu askorbovu - to je vit. C v prasku a davaj si to do vody - Cecko okysluje PH v mocovych cestach a tym padom zabranuje bakteriam sa usadzat na sliznici

euka210
12. apr 2013

@kajca84 neviem ako to zvladne maly, a Ty ako sa citis. Ja som pri prvom bola v 5m v Tatrach, ale to bol idealny stav....nebolo mi uz zle, a ani brucho velke. Ale teraz ja by som nieco take nezvladla....mam problem ist do mesta na viac ako hodinu.

trish31
12. apr 2013

Ahojte kocky,tak som doma z nemocnice po tyzdni,dufm,ze uz bude vsetko len OK 🙂

kajca84
12. apr 2013

@trish31 Drzím palce,aby bolo a preco si tam vlastne bola?

trish31
12. apr 2013

@kajca84 zacala som spinit po druhykrat....berieme ste lieky aj doma,mam klud na lozku a musim papat lebo som schudla 4 kila🙂

kajca84
12. apr 2013

@trish31 tak pekne odpocívaj,nech je vsetko ok 😉
Ja som tiez schudla,lebo mi takmer nic nechutí,musím sa premáhat...

trish31
12. apr 2013

@kajca84 no mi hovor,ja uz asi mesiac nejem normalne ale nasilu,a varene jedlo ani citi nemozem....jem len rohliky,chleby,detske vyzivy,Pikao a sladkosti🙂

kajca84
12. apr 2013

Ja som dnes jedla jablko,jedno bueno,trochu mlieka som pila,pár banánovych cipsov a na viac si nespomínam,jaj,este kakaové gulicky s mliekom.Dám si aj ja aspon rohlík...

katarinkam
12. apr 2013

@kajca84
@trish31 ani nehovorte baby, zle mi nie je ale nic mi nechuti. A ked aj zacnem jest asi po 3 hryzoch mam dost. A pritom javsom papkac riadny 🙂

katarinkam
12. apr 2013

@trish31 aj ja som doma na PN koli spineniu za 10 dni kontrola ale uz je to OK hned po inekcii( ktora bola obrovskaaa) to preslo, tak dufam ze sa to nevrati. Mam vraj zrazeninu dufam ze zmizne kym pojdem na kontrolu 🙂 A tebe povedali z coho to bolo?

katarinkam
12. apr 2013

@cobinka gratulujem ku knizocke mi mame zatial 1,2cm ale este mame cas vas dobehnut 🙂 sme zatial 7+2tt a termin 27.11.

trish31
12. apr 2013

@katarinkam no,mne povedali,ze sa mi odlupovalo z plodoveho vaku,a z toho som mala zrazeninu a teda z toho som videla spinenie.Ak sa smiem spytat ake injekcie ti dali?Ja som mala nasadenych 6 druhov liekov,ale vacsina z toho su vitaminy,okrem Duphastonu a Boraxovych globuli.

katarinkam
12. apr 2013

@trish31 tiez mam Duphaston a Dicynone tabletky a inekcia tiez Dicynone ak som dobre precitala. A prestalo to pekne, pred tym ti bolo len 2 krat to spinenie ked som boka na WC na velkej ale teraz uz je to super. Mne povedal ze nastastie je placenta inde ako zrazenina takze to je super, ale keby som krvacala mam utekat na pohotovosr, tak verim ze nebude treba.Pre istotu som si kupila cipky na zapchu aby som na WC netlacila 🙂 ze to nie je dobre 🙂

trish31
12. apr 2013

@katarinkam no,ja toho mam viac:Duphaston,Magnezium,Ascorutin,Guajacuran,Sorbifer a Pyridoxin.Vsetko 2x denne.Mne injekcie nedavali.Aj mne povedali,ak bude krv,ihned prist.Ale u nas uz nebude 🙂

katarinkam
12. apr 2013

@trish31 jasne ze nebude🙂 vydrzime vsetko pre tych krpcov a na Vianoce budeme mat mesacne uzliky 😀 uz som zvedava kolko bude chlapcov a kolko dievcat 🙂

trish31
12. apr 2013

@katarinkam no tak to aj ja,hlavne som zvedava co ja budem mat🙂

slavka36
12. apr 2013

@mmamca Nevadí 🙂 bolo mi zle, mala som chute, zväčšilo sa mi brušo - pretože gestačný vačok a maternica sa zväčšovali ale plod odumrel a mal len 6 mm, bola som na začiatku 11. týždňa ☹ cítila som sa tehotne, ale tak menej ako pri dcére pred viac ako rokom. Neboj, nemysli na to, aj keď ja som to trošku aj tušila.... 😒

slavka36
12. apr 2013

@andy09 Ďakujem pekne, si zlatá 🙂

slavka36
12. apr 2013

@peka13 Si zlatá 😉 ale prebolí, keď má doma dva zlaté zdravé poklady, tak je to ľahšie, aj keď sme sa veľmi tešili, ale to sa stáva. Už raz sa mi to stalo, pred Ninkou a potom som hneď otehotnela. No vieš, mám 38 a vtedy sa tieto veci stávajú častejšie 😢

slavka36
12. apr 2013

@eevicka83 V 11-tom, bola akcia v 6. týždni ☹

slavka36
12. apr 2013

@cobinka Ďakujem pekne 😉

patatina24
12. apr 2013

@slniecko001 zaujimave lebo ked aj na internete citam tak sa neodporucuje.Ale ked ti tak povedali tak asi maju pravdu🙂

patatina24
12. apr 2013

@vavrenka dakujem🙂

peka13
12. apr 2013

@slavka36 Budem vás silno drźať palce, aby ste sa rýchlo tešili znovu. Drzkajte sa. 😉