Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
@nanuska123 uzsi presne nepametam v ktorom tt,ale robia sa testy na protilaky a podla vysledkov sa pichaju injekcie.a pri drohom je to riziko tvorby protilatok vyssie,vzdy sa to u negat maminiek sleduje
a tu je este razten link http://www.nasarodina.sk/tehotensky-kalendar/ka...
ewi my sme do 13.5 v tych tatrach...ale inak by som aj sla..
strašný hlad ma vyhnal o 6. ráno z postele 🙂...to preto, že večer chodím spať s malým
@zigy
@euka210 no mna tiez vyhnal hlad z postele i ked sa mi absolutne nechcelo este vstavat ☹ Dcerka ma laryngitidu ( ako pri kazdej zmene pocasia) a uz 2 noci som sa nevyspala. Strasne v noci kasle az ju zadusa od kasla a tych hlienov ☹ Takze som k nej kazdu chvilku behala - raz zvracala, potom som jej davala sirup, sakala nos, zapinala/vypinala zvlhcovac vzduchu - proste stale nieco ☹ Taka som rozbita, ze neviem ako prezijem dnesny den. Cim viac som unavena, tym su moje nevolnosti silnejsie ☹ Asi sa dnes vyvalim na terase a budem chytat "bronz" , kym zvysok rodinky bude makat 🙂
baby mne asi presli nevolnosti... normalne az nechapem este v stredu mi bolo velmi zle a potom tie ostatne dni mi je normalne o.k.... teraz iba dufam ze je to tym ze som zacala 12tt a ze to nie je problem... vzdy ked mi bolo zle tak som sa modlila nech mi je dobre a ked mi je dobre tak sa bojim ci je to o.k.... no mne asi riadne sibe a to cakam tretie babo... ale takato som bola aj pri prvom... a vzdy sa bojim lebo uplne prve babo som mala zamlknuty v 12tt... tak stresujem..
@meruska Ahoj 🙂 Ja as teraz odpisujem, lebo som sa dneska vratila z nemocnice, samozrejme vas opustam. V piatok mi robili kyret a diagnoza znela amembryomola. Bol to katastrofalny tyzden, mohla by som rozpravat take zazitky a mam pocit, ze v dnesnej dobe otehotniet a vobec porodit zdrave dieta je velky luxus!!!!Nevadi skusam dalej.....
@kwetinnka tento je nezmysel lebo Tvoj lunarny vek nie je Tvoj skutocny vek a tym padom to nema ako sediet.. skus tento:
http://www.chinesegenderchart.info/gender-calcu...
tam ti to napravo vypocita lunarny vek a podla toho sa pozries ze ako to vychadza 🙂
potom este sa da podla krvi:
http://www.pohlaviditete.cz/wp-content/uploads/... (alebo sa to da fyzicky pocitat) a potom ujo Plzak:
http://jasanek.webpark.cz/plzak.html
:D:D:D tak skusajte 🙂
@lerinka Ahoj ja som sa s tym uz aj pomaly zacala zmierovat...Tie deticky by boli asi postihnute a takto to zariadila priroda...Len to sa lahko pise, tazko sa to preziva....Lezala som na Antolskej, ale na personal a nemocnicu nemozem nic zle napisat. Ale myslela som tam hlavne tie osudy tych zien, clovek pokial nema takyto zazitok, tak ma ruzove okuliare. Tam chodili zeny vo vsetkych stadiach tehotenstva, ktore maly potrat. V den ked mne robili kyretaz bolo nas 10!!!!A to nehovoriach, ze to bola iba zakrokovna a co porodnica, kde zeny v 17,30 tyzdni potratili. No musim ja si dat odych od tohto, lebo pri dalsom tehotentsve to budem mat pred ocami :( A hlavne viete co baby nabuduce ak otehotniem k lekarovi pojdem najskor v 10 tyzdni!!!!A to radim kazdej z vas pokial nebudete krvacat, alebo mat nejaky iny problem. Pre mna to bolo 9 tyzdnov stresu!!!!!Stastne tehulkovanie!!! 🙂
@adka11 to ma mrzi je to smutne.. ale ty si od zaciatku nemala akciu srdiecka vsak? ci si zle pamatam? no inak je jedno ci si das ci nedas pauzu lebo ja som raz mala zamlknuty potrat a odvtedy sa mi narodili dve zdrave dievcatka a teraz cakam tretie ale ak si dietatko zelas tak sa uz budes vzdy velmi bat....ako ja... a pritom mam doma dve deti uz a napriek tomu sa bojim o toto tretie aby bolo vsetko o.k.
Takze dievcata uz neviem, ci som tu pisala, ale som dalsia novembrovka 2013.. 🙂 mame 2 terminy 10.11 podla mrchy a 21.11 podla sona, co je podla Vas pravdepodobnejsie? lebo neviem... 🙂 je mi jedno, ze kedy, ale tak pri 1. babtku, to bol rozdiel len 3 dni a teraz az 2. tyzdne.. co si myslite... 🙂
Cau kocky.My sme dnes zacali 12.tyzden.chcem sa spytat,nemate obcas taky stav,ze Vam zacne rychlejsie bit srdce a musite si lahnut?Taky cudny pocit?
baby mne asi fakt sibe.... mne ako uz 4 dni nie je zle tak sa riadne necitim tehotne a stresujeeeem lebo ked tu stale citam take pripady ako adka11 a pod ... tak mi je hrozne....
a este aj muz je odcestovany a ja sa nemam komu stazovat.... normalne mi vsetky priznaky ustupili ani spat sa mi uz velmi nechce, ani v noci nie som hladna ani rano nejak extremne...som v 12tt podla sona a v 13tt podla ms. ale aj tak este v stredu mi bolo velmi zle a odvtedy akoby utalo a ide ma porazit, este ani v noci som z toho nespala....ja viem ze to uz moze aj prechadzat ale myslela som ze to ma postupne a nie takto odrazu a vsetko... v pondelok min. tyzden bolo na sone vsetko o.k. ale vtedy som sa aj cititla ze je vsetko o.k. asi mi nerobi dobre citat zle veci ale to sa vzdy pritrafi ked chodite na net....
@eevicka83 nestresuj, urcite je vsetko v poriadku, keby nie, zacala by si spinit, bolesti, atd... a necitaj negativne veci, aj ked nie vzdy sa to da, je toho plny net, media... bud v pohode a ber to tak, ze ustupila nevolnost a ides si v pohodke uzivat druhy trimester 🙂 ja inak stresujem tiez niekedy, ja zasa nemam priznaky ziadne (okrem unavy), takze niekedy aj zabudnem, ze som tehula 😀 potom sa aj bojim, ci je vsetko ok, ked mi nic nie je, ale ostava mi verit, ze je vsetko v poriadku, taketo som mala aj prve tehotenstvo 😉 drzim nam vsetkym prsty, nech to dotiahneme az do uspesneho (idealne aj bezbolestneho 😀 ) porodu
@eevicka83 aj mne vacsina pomaly ustupila .. jedine ze som unavena .. ale uz mi nebyva nevolno a aj nafuknutost zmyzla..ale mali by sme byt rady ;) plno bab sa pocas tehotenstva trapi a my mame to stastie ze sa trapit nemusime a vsetko ide tak ako ma ;)
ja viem ze by som mala byt rada a ak je vsetko o.k. tak aj som.... ale mi to pride take hrozne divne ze zo dna na den mi je uplne super a vsetko co mi bolo mi uz nie je. akoze este viac by som sa bala keby som bola niekde okolo 8tt ale aj tak mi to ani spat neda....keby mi stale nic nebolo tak to beriem o.k. ale mne bolo velmi zle a teraz uuuuuplne nic.... tak sa ani necitim ako tehotna.
A inak co sa tyka bruska vy ho nejak citite? neviem ci ma chapete ci nejak citite ze v bruchu mate maleho cloviecika?? brucho mam vydute poriadne ale to skor z toho ze nechodim aj tyzden na wc aj teraz som nebola uz ani nepamatam....

@peka13 Ďakujem si zlatá, držím aj tebe palce, aby bolo všetko v poriadku a krásne tehuľkovanie 🙂))))