Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
ahojte baby. jej, aj ja sa liecim celaskonom 😅 😅 😅 stale mi je zima a ja ze na mna nieco lezie. a to je z tehu 😅 😅 pre mna su priznaky nieco nove. pri miskovi som nemala ziadne okrem casteho cikania, co som tiez myslela, ze mam zapal mocovych ciest 😅 😅
@lenita v piatok uz pojdem aj ja, lebo to je jediny den, kedy mi moze svokra postrazit maleho.
baby, ako je to s vymenou gynekologa v tehu? a co teraz treba, ked chcem od neho odist?lebo viem, ze kartu mi uz do ruky neda, len posle nejaky vypis alebo co. neviete ako to funguje? ja mam teraz takeho neprijemneho hnusa, kvoli ktoremu som po kazdej poradni s miskom plakavala, tak si nechcem pokazit aj druhe tehotenstvo.
@berus222 Na internete som o vymene lekara nasla toto: "Čo sa týka výmeny lekára. Je možné sa prehlásiť k inému lekárovi avšak dokumentáciu, resp. jej opis, si musí nový zmluvný lekár od predchádzajúceho kolegu vyžiadať sám. Pacientovi by, podľa zákona, dokumentácia vydaná byť nemala. Musia si ju medzi sebou vymeniť lekári."
A urcite to urob. Nestoji to za to, aby si sa takto stresovala kvoli LEKAROVI... 😖
@berus222 ☹ Tak toto nie je dobra situacia. Jedine, ze by si cestovala, ale to by asi sposobilo este viac problemov, co? A skusala si im aj naozaj zavolat? Lebo aj u nas sa tiez tvrdilo o niektorych lekaroch, ze uz neberu nikoho a neskor som sa dozvedela, ze brali.. Niekedy su to len famy.
@berus222 inak ak si u svojho gyn. viac ako pol roka tak ta nic neviaze. Zajednas si noveho, on ti da papierik aby si dala tomu predchadzajucemu, alebo poslala postou, aby mu poslal tvoju zdrav. dokumentaciu. Ale hlavne mysli na to, ze ked podpises dohodu o zdrav. starostl. s novym gyn. tak tam musis byt min. pol roka, alebo od neho mozes odist len po vzajomnej dohode, on s tym musi suhlasit. Tomuto, ktoreho mas teraz, ak si tam viac ako 6 mes. nemusis vysvetlovat nic.
Baby, tiez vam tak busi srdce? Mne cele dni - ako keby som stale chodila do kopca. Tep mam 90.
ahojte,ale vás tu je...Aj ja sa pripájam, 26 teho mi lekár potvrdil, že som v prvom mesiaci, nevedel mi presne určiť termín,ale ja predpokladám začiatok októbera...
@masinka možno ešte predsa pribudnem k vám a to na koniec októbra. 😝 😀
ahojte. na chvilku som na nete, tak pridam do temy ake mam priznaky 🙂 tak okrem vynechania ms som strasne unavena, aj poobede sa mi chce spat 🙄 prsia neviem zhodnotit, kedze stale dojcim svojho synceka a mam taky biely tehu vytok. v utorok pojdem k dr, uvidim co povie.
@lenita to povedz doktorovi, ked k nemu pojdes. ak to mas z tehu, tak by to nemalo byt. aspon kamaratka bola na to v nemocnici posledne 2 mesiace.
@silvia0201 cakame na teba 😉
baby, zajtra volam novej gynekologicke. drzte palce aby ma zobrala.
@berus222 no ak Pán boh dá, určite vás nenechám v štichu 😀 😝 😅
@silvia0201 budem ti drzat miesto 😉
@alenuska11 vitaj u nas 🙂
@lenita - mne sa rozbucha srdce vzdy ked si spomeniem na tie dve ciarky na testiku 😀
Ahojte chcem sa opýtať či je normálne, že ma bolí brucho ako by som mala dostať menzes, je to dosť nepríjemné. inak okrem iného mám asi všetky príznaky aké sa dajú nájsť v príručkách, už neviem čo mám zjesť, rz teplo raz zima...ale najviac ma trápi to brucho, trápi to aj Vás?
zdravim zienky ;) snad sa mozem pridat medzi vas 🙂 dnes rano som si robila testik a vysli krasne dve ciarky 🙂 podla vypoctov by som termin mala mat prvy oktobrovy tyzden 🙂
dakujem 😉 ja som si ani nemyslela ze by som bola v tom, snazili sme sa len kratko, asi 3 mesiace a minuly mesiac mi to meskalo 2 tyzdne a nic, ms nakoniec prisla, tak som to pripisovala stresu a tak,aj na vysetreni u gyn. dopadlo dobre, takze ked mi teraz meskalo tyzden som to nebrala nejak vazne,mala som aj zapal mechura a brala atb takze som si myslela ze je to normalne ze mam nejaky vykyv, nebyt tej hroznej bolesti prs co mam uz asi skoro mesiac a vlastne aj ten test som si kupila len tak nahodou 😀 nuz a krasne silne // na nom
baby, co tak "vnutorne" citite, ze budete mat? chlapceka alebo dievcatko?
@berus222 my sme sa sice snazili o chlapceka - dva dni pred ovu a v den ovu (podla teorie ze spermijky dievcatka maju vacsiu vydrz a chlapci su rychlejsi). no ale vnutorne mam skor pocit ze to bude tretia princeznicka 🙂
a mne cez vikend tiez priznaky trochu ustupili - ani mi nebolo tak blbo od zaludka, aj som prestala bahat tolko na WC (to bolo ale asi sposobene tym, ze som prelozila kolajnickove testy z policky vo Wecku do pracovne, tak som ich chodila obzerat tam). testik ale vysiel zase pozitivny, ciarocka este trochu tmavsia ako predtym a dnes v noci som musela 2x vstat a utekat cikat 😀
@rora vitaj 😀
no super ako tak pozeram pekne sa nam rozrasta pocet tehuliek, tesim sa, aby oktober pol plodny na malinkych anjelikov 🙂 vo stvrtok som bola na krvi a mam to oficialne potvrdene, v stredu idem na usg, lekar povedal, ze by malo byt malinke vidno 🙂 ....uz ste niektore boli na sone? zeby ste poslali fotku...
beriete nejake vitaminy?....ja berem kys. listovu, B6, magnesium, Ecko, obcas zinok, B12 a B komplex....tiez nemam zvlastne tehu priznaky, len ma pobolievalo podbrusku aj teraz ale pomenej, klasika zvysena bazalna teplota, menej mi chuti jest, ale jem rovnako kvoli miminku, sladke ani nemozem vidiet....dufam, ze to bude aj nadalej takto, vracanie mi nechyba 😉

@lenita ano suhlasim... je tam naozaj krasne 🙂 aj aj plavba lodou bola uchvatna... uzasny zazitok.