icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

silvike
14. mar 2013

@iwky No tak to je super, ze to vsetko slo tak hladko a v podstate samo od seba. Super super. 🙂 Tak len sa drzte.

gianni
15. mar 2013

bože zase sú deti choré,na atb,presne pred mesiacom boli tiež obidvaja chorí...
a to mám ísť o 1,5 mesiaca do roboty...

wewe22
21. mar 2013

ahojte tak som tu hadam sto rokov nebola vcera sme boli na dlho odkladanom ockovani na osypky hned sme sa pomeralia povazili tak ako 17mesacna ma 10,3kg a meria 81cm taky maly chrust, velmi na prakvapila lebo za celu navstevu Dr ani nepipla dokonca ani inekcija jej nevadila
tento tyzden len lietam najskor na poradnu ja potom mala este musim na krv a predoperacne no hadam uz coskoro porodim a bude pokoj

katulka74
22. mar 2013

Ahojte,tak ja som tu nebola 200 rokov 🙂 ,mali sme minuly tyzden laringitidu a teraz nam stekaju sople a chrchleme a nevieme sa toho zbavit,do 18 mes maly nebol chory a teraz sa to nejak rozbehlo,este sme nemali ani MMR,odlozili sme si ju a teraz neviem kedy si ju dame pichnut....inak maly je velmi sikovny,usta sa mu nezastavia cely den,maly stebotko ,nocnik nechce ani vidiet,som zvedava kedy sa zbavime plienok,nechce mi tam sediet,mozem ho zabavat ako chcem....inak ste sa pekne rozrastli maminy o dalsie prirastky-gratulujem k detickam 🙂 Nie ste tu ziadna z Petrzalky? 🙂

bettyx
29. mar 2013

ahoj holky, tak koukám, že už tu jsou další miminka!!!!! holky peta_k a iwky moc ratuluju k miminkům, hodně zdraví!! a silvike hodně štěstí ať máš porod bez komplikací a pokud už máš miminko, tak jako holkám přeju hodně zdraví a gratuluju! 🙂

u nás teď opět marodíme... jsem totálně vyčerpaná! učení, menší podnikání a děti furt marodí.. to moje maličký miminko Šíma má zápal plic, ten větší chytne všechno ve školce a ten malinkej to odnese i s úroky... Štěpánek za to samo nemůže, ale ty učitelky!!!! grrrrr.. furt tam mají 5 dětí a rodiče furt nadávají že jim děti marodí... no -my chodili do kdejakých center pro děti a nikdy jsme nic nechytli a najednou máme všechno a furt.. je to divný.. 🤐

tak se brzo všichni uzdravte a mějte se krásně! 😀

nelustek
29. mar 2013

Ahojte pamätáte si ma ešte😀? Dlho som v tejto téme nebola.... My sa máme super este čakáme kým bude teplo pretože táto zima je celá o nádche deti stale soplia....

katuska_za
3. apr 2013

akosi uz enmam cas ani sem nazriet.... no hruuuza so mnou.... ako sa mate??? My sme boli dlllho v nemocnici kvoli zapalu priedusiek a potom nejaky vyrus sme tam zas chytili, ale uz je to ok... mame 12 zubov a zial len 9240g/85cm, schudli sme kvoli chorobe, ale dlhy jak pavucik 😀 druhe tehu zatial prebieha bez komplikacii, ale ved ani v prvom ziadne neboli, a bude to asi chlap 🙂 takze neviem kto tu moju chlapsku trojku uzivi 😀

anita12
3. apr 2013

Ahojte oktobrovky 🙂 pripajam sa aj ja do debaty po dlhsej dobe... Musim sa pochvalit ze mame doma maleho geniusa, co cely den recni, strasne vela rozprava, opakuje, " cita" v knizkach, ziadny detail mu neunikne, ma genialnu pamat, stale kdesi uteka, je velmi sikovny, pomenuva menom celu rodinu, napodobnuje zvieratka, velmi vnimavy, uplna prisavka na maminke, no to jeho zle spanie nespanie sa vobec nemeni.... Ale ked ma rano privita slovami : mia moja (mila moja ), tak aj zabudnem ze som uz rok nespala 🙂 A prave nam lezie von 16. zubok...posledny ocak. Dufam, ze s poslednymi stolickami si da chvilu pauzu, lebo 12 mesiacov mu nonstop ide nejaky zubcek... Prajem vsetkym detickam pevne zdravie a nech uz ta zima ide prec, nech uz skonci to nekonecne prezliekanie a mozu sa vytiahnut odrazadla 🙂. Pekny den a skoru jar a slniecko prajem vsetkym!

katuska_za
14. apr 2013

krasny jarny slnecny den.... bolo nadherne a chceme sa s vami podelit aspon s foto 😉

gianni
23. apr 2013

naše aktuálne foto...

jankamgr
24. apr 2013

A toto sme my 😀 teda Janík 😀 13,5kg, 92cm, 16 zubov a plno "rečí" 😀 😀 😀

d_anica
8. máj 2013

Ahojte🙂 hlásim sa po dĺhej dobe z nášho prechodného bydliska na Gran Canarii. Nasrdila nás tá nekonečná zima toho roku, tak sme vyrazili za slnkom. Trochu som sa bála ako to bude zvládať malý, ale v lietadle sa to dalo vydržať a aj tu si rýchlo zvykol. Akurát mu menej chutí papať, ale v tom teple je to asi normálne. Slaná voda mu nevadí vôbec, stále by sa čabŕňal, a zo záľahy piesku je úplne blažený 🙂 inak je podobne ako vaše detičky, čo píšete, stále v pohybe a už aj poriadne rozrečnený! Stále kojíme, takže v noci býva ešte veselo, ale obvykle sa to dá vydržať. Ste tu ešte niektorá, čo vytrvalo kojíte? Tak vám domov posielam veľa slniečka pre detičky!
😵

anita12
10. máj 2013

Pridávam aj ja foto nášho 19.mesačného chlapčeka, máme 16 zúbkov, 13,5kg, 87cm a reční si jedna radosť, opakuje a používa už 2-slovné vety, predložky, slovesá, opisuje čo robí... poklad náš šikovný najvačší 🙂 . Pekný deň prajem všetkým .

nelustek
11. máj 2013

Ahojte pridavam aj ja našu Lindušku... Koľko meria zaváži neviem na prehliadku ideme až v 2r. Ale co viem je že je poriadne ukecana na ihrisku je z nej riadny šinter. Už sa nekojime, má 14zubov áaaaaaa čomu sa najviac teším je že sme odplienkovany 🙂 už ju ma len na noc 😉

tunzal
11. máj 2013

@nelustek ahoj, nedávaš jej plienky ani na poobedné spanie? už sa ti aj vypýta. začali sme aj my s odplienkovaním, a ked sme doma tak už nemá, ale zatial ked ideme preč tak jej dávam, ale napr. včera sme boli v škole lebo mali vystúpenie ku dnu matiek, a tam mi niekolko krát už povedala že cikám 😀DDDD bolo to trošku trápne hlavne ked to oznámila krikom ked bolo uplne ticho 😅 😅 , o tom už ani nehovorím že tam chcela jedno dievča pomojkať , mala asi 4-5 rokov, tá to samozrejme nechcela a malá ju buchla po hlave ako sa patrí, asi chvala bohu tam bola malá s krstnou a nie s matkou ale no nechci vedieť ako na mna tá kukala 😅 😅

nelustek
11. máj 2013

@tunzal väčšinou jej nedám ani na pobedny spánok, ale ked vela vypije tak dám.
No na to vybijanie sa, aj linda bije kade-koho... Ja jej vysvetľujem že je to škaredé a nemôže to, nič iné robiť nemôžeme. Raz to pochopia. A blbe pohľady poznám tiež no neriešim to.

tunzal
11. máj 2013

@nelustek no nám sa to stalo prvý krát že buchla niekoho cudzieho, lebo že brata buchne to som si už zvykla..... aj ja jej dokola vysvetlujem že sa nebije a pod....
čo s tým výtokom boli ste u dr.?

nelustek
11. máj 2013

@tunzal vieš co nie nebola , v pondelok pôjdem isto, pretože dnes ráno mala znova. Zoberiem tam potom aj plienku nech vidí ako to vyzerá.
Naša sa bije , skôr by som povedala že do každého musí štuchnuť 😉

anita12
11. máj 2013

@nelustek .... Linduska je nadherne dievcatko a velmi sikovna s tym cikanim ..
Henko uz dlho cika a kaka do nocnika, ale to ked ho tam ja posadim a vystihnem spravny cas, ked povie sam ze cikam, tak casto uz do plienky, ale sem tam to stihneme ked to oznamuje 🙂, ale kaka ukazkovo na nocnik 🙂, netrufnem si nedat este plienku, lebo mne sa zda, ze on velmi casto po troske ucikava, v lete budeme skusat bez... Joj, ale to leti, len nedavno sme vyberali kociky a uz budeme pomaly bez plienok 🙂

nelustek
11. máj 2013

@anita12 jooj letí to veru rýchlo, o chvíľku pôjdu do škôlky....my to máme jednoduchšie že ju poznajú od mala, keď tam chodí staršia 😀 inak sa máte dobre?

anita12
13. máj 2013

@nelustek ... dakujem, no to spinkanie je trochu lepsie, ale je to stale problem.. jednu noc spi dobre a dlho aj cez den a nasledne dalsiu noc sa vkuse budi , vcera bol 4,5 hod v noci hore :(, je to uplne nepochopitelne, pritom zaspava vecer uplne v rovnaky cas, aj cez den, strasne rozdiely v spani ma, ale inak je velmi velmi sikovny vyspely, stale by utekal aj hovori utekaaam 🙂, lek.vravela ze je o rok popredu s tym rozpravanim a chapanim, to ze tieto zive nespave deticky take byvaju casto, ale je to uz neuveritelna zabava s nim, ked uz si pokecame spolu 🙂 uz sa tesime na leto a na vylety , pekny den prajem

amisa
26. aug 2013

Babulky no dnes som zazila to co este nidky.. maleho hisak : ale v takom prevedeni ze som ho videla akos a mu sanka trasie cely je cerveny nevnima a cely bol akoby v krci.. dstal hisak ze som mu cistila uskaa museli sme ho pritom s manzelom drzat. jacal ako opica a potom toto.. ked som ho nevedela ukludnit ani sam sa neukludnil tak som ho strcila pod sprchu a ovlazovala som mu nohy potom sa troska ukludnil a zacal nomrlane plakata fnukat. Maly ma rok a tristvrte.. a tieto jeho hisaka sa stale stupnuju.. boze moj a aky to bola etda este aj je keksik zlaty churmkavy dobry a vysmiaty halvne ked bol mladsi. Mate nieko doma podobneho nervaka? velmi dlho som tu ebola ale s timto si neviem rady

tinika
4. sep 2013

@amisa až take stavy nemame ale moj mladsi ked sa hraje a sa mu dačo nedari alebo len tak proste nie ze sa hodi na zem ale lahne a začne kopat nohami alebo reve ked nie je po jeho alebo len nevie čo so sebou

tinika
4. sep 2013

@anita12 u nas podobne sice uz spava asi polroka celu noc len občas sa budi ale mlieko uz nepije ale donedavna vstaval este o 5-6 teraz pospi aj do pol 7 -7 a samozrejme vtedy ked treba vstavat do skolky so starsim ked sme doma boli v lete ta vstaval skoro

sofialauren
15. sep 2013

@amisa my mame to iste,zachvaty,krik,plac,tahanie ma za vlasy,hryzenie,ze vraj to je individualne,zalezi od temperamentu a povahy dietata,moj maly je skorpion,takze niet sa co cudovat,ale vsimla som si ze to robi,ked vela cestujeme,alebo toho zazije vela naraz,prilis vela vnemov,ludi,ale aj tak si myslim,ze to prejde toto obdobie vzdoru. Najprv som na neho zvysovala hlas sem tam capla po zadku,ale podla vlastnej skusenosti to len zhorsilo situaciu.Teraz ho len pevne chytim a cakam kedy to odoznie.

amisa
15. sep 2013

@sofialauren Artur je tiez skorpionik, vtedy ma uplne odmieta a musim pockat kim je ochotny ma k sebe pustit.. ale vsimla so si je to horsie ked nieje poriadne najedeny alebo nevyspaty alebo oboje dokopy, alebo cerstvo po zobudeni mu nieco prefrgne popod nos. Uz ked zacne plakata fnukat je dobre vtedy sa kumne prituly a mojkame sa dlho pokial ma nepusti a tvaris a ze ved nic sa nestalo. Inak uz dostal aj taky ze ani sprcha nepomohla. Musela som mu tapnut po lycku (jemne pravdaze) aby sa spametal lebo uz bol modrofialovy.Bala som sa , ze mi odpadne.
Ako davam pozro na to co je a kolko a aby poriadne spinkal a po zobudeni ho nic nerozladilo, ukludnilo sa to, uz vetsinou len kalsicky truc.

amisa
15. sep 2013

@tinika duam ze aj u nas uz len truc bude 🙂, aj ansi tak spinkaju v poslednej dobe.. mala este nenastuoila do skolky kvoli mandliam tak uvidime co bude potom. Tiez uz mlieko v noci nedavame, iba ak neje poriadne veceru tak sa budi okolo piatej ,vtedy strcim flasku vypije a dospi kludne ja do osmej.

tinika
15. sep 2013

@amisa moj sam prestal v noci pytat jest :D ten starsi nepil a ked sa narodil druhy tak zase začal ale po 3m to preslo

tinika
15. sep 2013

tak my mame 12 zubov cca 13 kg v zime sa pytal na nočnik sam nosil ked chcel pisat a ked sa konečne oteplilo začal sabotovat .( vydrzi suchy aj pol dna ale nevyčura sa do nočnika ani zachoda :( len do plienky alebo proste sa počura. Kecat začina lepsie ako jeho brasko v jeho veku ale ziadna slava ale ked vezmem ze pred par mesaicmi ani nepipol je to aj tak velky pokrok čo sa pohybu tyka tak je velmi sikovny :D a miluje hudbu a tanec

katuska_za
2. okt 2013

@tinika my mame 20 zubov a 10,5kg 🙂 a zatial slova ziadne len take zvuky, gesta.. na nocnik sa zacal pytat v lete, ale este to nieje zakazdym, ale tak polku plienok uz zachranime 🙂 hudbu a tanec zboznujeme aj my a hlaavne konecne zaciname samy chodit co je paraaaada, jedine co nieje na tom super ze uz aj prve pady a rozbita hlava bola ☹