icon

Prešovčanky II

capricieux
26. apr 2008

baby tak som zalozila pokracovanie 😎
dobre ranko 😎

jarimka
8. apr 2010

olienka no tam kde su kramiky som kupovala malemu čiapky majú tak pekne tenke ciapočky

olienka12
8. apr 2010

janulqa tak urobime to stretko buduci tyzden? 😉

jarimka
8. apr 2010

a kde vlastne bývas tu v PO ked ja by som sa k tebe niekedy prešla

janulqa07
8. apr 2010

ja si asi kupim voditko na maleho a tak pojdeme do mesta, ked nieco zhaname zvladnem tak dva obchody a zdrhame

jarimka
8. apr 2010

rada ti pomôžem ja sa doma aj tak nudím budem len rada ked pokecáme

janulqa07
8. apr 2010

sidlisko III. Prostejovska 😀

jarimka
8. apr 2010

olienka mohla by si na stretko zavolat aj evku inak pozerala som fotky s vaších stretiek evka je moja kolegina s roboty 🙂

jarimka
8. apr 2010

prostejovská kolko???

janulqa07
8. apr 2010

101 😀

olienka12
8. apr 2010

super aj tak planujem pre nu zajst do pavloviec 🙂) buduci tyzden,tak budem pozerat predpoved pocasia a skusime dohodnut den 🙂 a chcete niekam sadnut,alebo ihrisko?

jarimka
8. apr 2010

to je na konečnej trolejbusov ja som tam bývala na 97 super ked chceš tak sa mozem k tebe niekedy prejst napiš kedy by ti to vyhovovalo 🙂

jarimka
8. apr 2010

no to je jedno ako chcete vy

jarimka
8. apr 2010

len by trebalo najsť také miesto kde sa vojdu kočíky 🙂

olienka12
8. apr 2010

janulqa tak to ani odomna nie si daleko ja som tiez na konci cyklistaku ale na druhej strane v Sarisi 🙂)

janulqa07
8. apr 2010

tak kludne dalsi tyzden, tento to mam este o hubu behaciek, ved este dohodneme 🙂
idem varit cestoviny tak som zvedava ci mam dnes lepsi den 😀

jarimka
8. apr 2010

jani tak držim prsty aby ti vyšli a nezúfaj všetko bude oki 🙂

janulqa07
8. apr 2010

olienka mne jedine ze mapu posles lebo ja tak do tesca este trafim 😀
no ved niekedy sa dohodneme, ale my chodime bez kocika ☹

jarimka
8. apr 2010

ale tak by bolo lepsie niekde kde by a mali pohral však???

janulqa07
8. apr 2010

urcite, ja ho musim vypustit, on nevie sediet na jednom mieste

jarimka
8. apr 2010

inak baby mame tu v PO MChviezdičku ja tam chodím s radkom na fit lopty a je tam herna pre detičky OD 0-5 rokov ale neni zaujem ale keby sme boli aspon 3-4mamicky tak by sme tam mohli chodit co vy na to ?

jarimka
8. apr 2010

jani neboj nieco vymyslíme

olienka12
8. apr 2010

v Sarisi mame tiez MC plati sa 20centov za vstup tiez tu nikto nechodi,nejako sa nevieme dohodnut :( prave dokoncuju aj ihrisko s drevenymi preliezkami 😉 inak keby bolo teplo mozme dat stretko na Sidlisku III. na detskom ihrisku v zbernom dvore

jarimka
8. apr 2010

no v pohode tam to može byd super

janulqa07
8. apr 2010

baby my tam chodime, kedze to mame za rohom 🙂 a do MC by som rada isla
este mam otazocku, neviete o nejakej dobrej kadernicke?

jarimka
8. apr 2010

ano viem super je to moja kamoška potrebuješ kaderníčku

jarimka
8. apr 2010

super jani tak susim pozhanat este jednu a mohli by sme chodit do herne co ty na to?

janulqa07
8. apr 2010

ok, je teplo malemu sa paci cesta trolejbusom, len este docvicime sedenie na mieste 🙂
ja som mala kamosa kadernika ale je v ke a pri troch detoch sa tam uz asi len tak nedostanem a kde robi ta tvoja kamoska? ja by som uz nieco potrebovala a asi aj na sobotu

jarimka
8. apr 2010

tak ona robi ked vieš hotel šariš tak tam a ešte jednú poznám to je v mete pri velkom kostole ale ona ma dost vela ludi tak neviem ci by ta zobrala v sobotu a ešte aj manželová teta je kaderníčka

janulqa07
8. apr 2010

no viem kde to je tak uvidim kuknem zatial hocikoho na sobotu a neskor si vyberiem nejaku dobru kadernicku

olienka12
8. apr 2010

jarimka tie fitlopty su od akeho veku? kedy to je a kolko sa plati? inak ty byvas tiez na III.ke?