icon

Prešovčanky II

capricieux
26. apr 2008

baby tak som zalozila pokracovanie 😎
dobre ranko 😎

nitka
20. jún 2008

cafo utekam na party paaa

karolinkafe
21. jún 2008

Ta ty kde na party bola?
My tu vo fr mame dnes sviatok hudby, tak bude vsade v mestach sama hudba, disky atd. Vyjdeme vecer do ulic trochu zatrsat 😵

nitka
21. jún 2008

cafo ta mi u nas v bare oslavovali stareho narodky....bolo supis....popili sme daco krk ma boli kolena pomodrete 😀 supis party sme boli tak bolo fajn...zuzli haloo ako oslava?

zuzla2
21. jún 2008

cafte...my uz mame konecne po...a vcera vecer a ani dnes rano nam nesiel net 😠

nitka
21. jún 2008

zuzla naj sa nam mala pochvali co dostala alebo napis ty za nu 😀

karolinkafe
22. jún 2008

Caute tak my sme sa boli vcera vecer len kus prejst. Bolo fajne, vsade hudba, konecne je tu leto 😎 😵

zuzla2
22. jún 2008

caute..
kaji zas nova fotka...sumna 😉
nitka ta ja nerada xvalim 😖 hlavne dostala penezi..no a kopec inych darcekov...nastastie oblecko ne,bo to som si uz nezelala 😀

karolinkafe
22. jún 2008

Dikes 😉

nitka
22. jún 2008

cafo joj zuzla ta si mi mala napisac ip 😀
nedavno sme sa zobudili ideme so segrou na pizzu a zmrzku do mesta...no 30 stupnov vonku vobec to nie je sranda,ale pofukuje ta idem do von ze co to so mnou urobi 😀
neviete dakto povedat ci uz je otvorena delna?sidlisko 3 uz je to viem ale to je kupko na nic
cez tyzden mi treba ist staremu kupit darcek v stredu ma 27 tak mi rychlo poradte ze co lebo ja neznasam chlapom kupovat darceky

karolinkafe
22. jún 2008

Ta u nas tiez horuco jak v pekle 😎 Asi sa pojdem kusa opalit abo co.

zuzla2
22. jún 2008

my boli tiez sa v meste prejst..isli sme az o 3tej,ale i tak sa vonku nedalo vydrzat 😖 nemam rada,ked je zima,prsi,ale ani takuto horucavo nemusim..teda tu mozem,ale len ked som pri mori 😎
nitka ja ti neporadim co kupit..bo ja ani mojmu neviem co kupim...a daco by sa patrilo,kked uz bude mat 30, nex ma daku pamiatku 😒 ..ale tortu som mu uz zato vybrala 😀

nitka
22. jún 2008

cafo ja nedavno dosla z mesta som pockala stareho pokym zavrie terasu...isla som o piatej z domu ale poviem vam ze az o takomto case sa da existovat vonku....na slnku bolo ked som odchadzala z domu 36 stupnov....zabijak 😀
zajtra ma stary volno tak ideme vybavit salu akuk do svadobnych salonov atd....
na zajtra kolko stupnov hlasia?

karolinkafe
23. jún 2008

Nitka vy chystate svadbu? 😕 Som nevedela 😅 A na kedy?

nitka
23. jún 2008

kaji to este ani moja mama nevie 😀
neviem august september...podla toho na kedy zozenieme salu

karolinkafe
23. jún 2008

To uz teraz???? Ta vy ste rychli. Su ludia, co maju termin na 2011 😀 a vy takto za par mesiacov 😅

zuzla2
23. jún 2008

caute
nitka ta ja,ze vy uz mate termin...ale ta vy si ho asi vyberiete podla obsadenosti saly,co??? 😉 😀
kaji to tak najlepsie..co bude dopredu planovat a este 1000x to zmeni 🤐 a i tak to nakoniec nevyjde vsetko podla predstav,,,tak lepsie tak 😀

karolinkafe
23. jún 2008

Ta aj ja si myslim. Akoze ludia co organizuju tri roky dopredu su mi trochu na smiech 😀 dufam, ze som nikoho neurazila 😅

zuzla2
23. jún 2008

pravdupovediac aj mne...my sme organizovali 10mesiacov vopred a i to bolo vela.. 😖

inac tu dnes bola poriadna burka...ale taka,aku som este v zivote nezazila...

karolinkafe
23. jún 2008

Fakt? Boze, ja take burky neznasam. Tu uz konecne neprsi (asi 2 tyzdne) tak dufam, ze ani nebude aspon do konca augusta 😅

nitka
23. jún 2008

cafce tak idem pisat...svadba bude 23.8. v Maxime....obrucky obiednane z bieleho zlata,saty vybrate...bola som iba v troch salonoch ale uz som si vybrala su nadherne,super sedia...uz som ani do dalsich salonov nesla,lebo by som nasla urcite este nieco co by sa mi pacilo a potom by som si uz vobec nevedela vybrat...pridam fotky tak mrknete
zuzli ja bola pocas tej burky v buse,pokial som dosla do mesta prestalo prsat,zacalo svietit slnko a po burke ani slychu
kaji mne je n smiech aj organizovanie rok do predu....zuzli a mas pravdu ze aj 10 mesiacov je vela...my mame svadbu o 2 mesiace a to uplne staci 😉

zuzla2
23. jún 2008

caf...taze sa nakoniec vydavas?? ta co si osalela???? 😀 😀 😀 😀 ale ne...aspon nebudem sama,co sa kazdy mesiac rozvadza 😀 Maxim to je na Hlavnej oproti Trojici???inac saty si si vybrala fakt pekne...vidis,daju sa zohnat pekne aj za 2mesiace 😉 a co vasi,svokra..uz znaju,ze sa beriete???joj jaka som zvedava 😀

nitka
23. jún 2008

zuzla ja se uz teraz rozvadzam a to nesom ani vydata,zuzi to je na trojici maxim...nasi neznaju som isla dnes za mamou ale nebola v robote a svekra naj ide kade lahsie ale musime ju pozvat bo znas jak to nepozvi ta bude peklo 😀 😀

nitka
23. jún 2008

musim ist este raz do salonu lebo teraz jak tak kukam vyzeram jak hruska v tych satach ktore som si vybrala....mam v nich siroke boky...chcem aby mi isli od pasa pekne dole tak ako tie na fotke pred tam ktore som mala mat na svadbe,ale to som mala zlu spodnicku z kruhom takze dufam ze sa to napravi bo nakonec budem este v inych satach 😀

zuzla2
23. jún 2008

ta tam mal svadbu bratranec...sice ja som tam bola iba posediet na hodinku, celkom pekne tam je..ale nie pre vela ludi..ale predpokladam,ze ani vela mat nebudete 😔

nitka
23. jún 2008

zuzli ked budeme mat 40 ludi ta bude vela...kapacita je 80 ludi

zuzla2
23. jún 2008

i on mal dajak tak 😉

nitka
23. jún 2008

mala skromna svadba jednoducha v jednoduchosti je krasa... 😉

zuzla2
23. jún 2008

no sak jasne...ja zas xcela velku..ta i som mala..110ludi 😀 ale dnes sa uz ani neda robit take velke,bo vsetko je drahsie a drahsie 😠

nitka
23. jún 2008

zuzla ty mala 110 ludi?ty kokso to jak mensia ciganska svadba 😀 keby ja mala 110 ludi ta vykradnem banku zeby bolo na svadbu 😀