icon

Prešovčanky II

capricieux
26. apr 2008

baby tak som zalozila pokracovanie 😎
dobre ranko 😎

adrianamickova
12. feb 2009

zuzla tak bolo dobre????to som rada 🙂 naozaj to cloveku dobre padne.a aj ten vzduch dnes sa dalo nie???aj my sme boli vonku,fasa ze trochu oschlo,neprisli sme ako certi,celou cestou pesi pohoha,
take spinkanie v kacari,to aj nasim stacilo trocha a zaspali .... 😔 😔
a vecer co pozerame ordinaciu???

adrianamickova
12. feb 2009

fimi........ako si dopadla ha ???

adrianamickova
12. feb 2009

😕 😕 😕

dadulina
12. feb 2009

ahojte ako sa mate?zuzi pridam sa ked budem mat volno pretoze ja par dni v mesiaci pracujem ale tesim sa uz teraz na vas

dadulina
12. feb 2009

zase tu nikto nieje tak dobru nocku idem relaxovat prisla som znicena z robotky

adrianamickova
12. feb 2009

ahoj dadulina tu som,ale sak ordinacia......cucim na telku 🙄

adrianamickova
12. feb 2009

som tu .....vsetci spia,pst 😔

adrianamickova
12. feb 2009

dobru noc...

danielkapo
13. feb 2009

ahojte

heh adi ty tak ponocujes 😀 my uz o takom case daaavno spime 😅
zuzla my sa urcite pridame niekedy
no tak zima prisla opat...simka je nejaka ufnukana, ide jej zubok..konecne 😀
tak pekny dnik 😉

adrianamickova
13. feb 2009

ahojte....no ja tak vecer ale vypadava mi akosi signal na net 😕 co sa to deje?

adrianamickova
13. feb 2009

aj vcera aj dnes....ja nie som technicky typ uz som sa bala ze co som zle postlacala 😨

adrianamickova
13. feb 2009

no veru pocasie nas netesi ☹
dani...a kolko zubkov uz ma simonka?prvy...?moja tak ju mojkaj....a vydrzte to..... 😉

adrianamickova
13. feb 2009

tak ja mam kluce ja zamykam 😉 som posledna zase???
dobru noc
prajem pekny vikend a este krajsi valentinsky den vela laaaasky 😵 😵 😵

adrianamickova
14. feb 2009

tak ked mam tie kluce,tak uz som tu uz som otvorila....nech sa paci....vstupte prosim....dobry den 😵

danielkapo
14. feb 2009

Ahojky, dobre ranko vsetkym.... 🙂

adi ano, simonke ide prvy zubok..uz jej vykukuje taky krasny malinky 😅

pekny den prajeme

danielkapo
15. feb 2009

Haloooo
vidis adi, tebe padne net a uz nam to zase upada 😀

ako mate?

capricieux
autor
15. feb 2009

ahojte
ja som vcera bola na celodenny vylet v polsku, cestou naspat nas zavialo na ceste na pustom poli 😀 masaker, tolko snehu ze sypac nestihal premavat hore-dole a vzdy fungovala len jedna strana cesty, neskutocna romantika, v PO nic a pri lubovni normalny sibir 😀
odporucam nakupy plienky tam stoja min. polovicu menej, ja som si nakupila huggies za 250,- jumbo pack
a vobec vsetko sa tam oplati
inak nic nove, rozmyslam co budem cez tyzden........ 🙂

dioliana1
15. feb 2009

capricieux a seveny z LIDLu si skusala, su podobne vraj babylove...a hlavne lacné

adrianamickova
16. feb 2009

dobry krasny,slnecny den.....som opat tu,moja nepritomnost nebola vinou netu....ale vikendovali sme mimo domova 🙂
pozdravujem ta dani.capri...dio..... 😅

adrianamickova
16. feb 2009

aj teba tatino jozino....ako po svadbe....pochval sa 😵

adrianamickova
16. feb 2009

denielka joj tote zubky...mojej starsej tiez vysiel prvy zubok na 9 mesiac,a mladsia no uz sme mysleli ze bude bezzuba az po 12mesiaci, a vies vsetky kamosky ze moja ma 4 moja ma 2 moja 5 a moja furt nic...a potom sa to rozbehlo.za mesiac po3 zubkoch ale kolpem klop klop klop....nemali sme ziadne velke starosti... 😀

adrianamickova
16. feb 2009

my sme mali vikend na dedine 😅 snehu vyse kolien 😠 a hlavne pre deti trochu zmena a plny dvor domacich zvierat,najviac uspeli male prasiatka....to totiz doma nemame tak nebojacne az do chlevika za nimi isli 🙂

adrianamickova
16. feb 2009

fimy a ty ako pochodila??? 😕

adrianamickova
16. feb 2009

capri....aj my sa chystame do polska,kde ste boli len tu z kraja???a ja vodic tak radsej pockam kym opadne sneh,a odlozim aspon zopar eur ;a platili ste akymi?menili ste???
ja som pozerala telku tak v lubovni prvy stupen kalamity 😠 ale vcera vecer uz odvolali 😵

adrianamickova
16. feb 2009

dnes na poobede uz tiez mam plan,aj na postu musim ist....takze vecer si tu tuknem
ahojte presovcanky a piste piste.... 😵 😵 😵

capricieux
autor
16. feb 2009

ahojte
doliana skusala som prakticky skoro vsetky, babylove nie su zle ale dost sa zmocia mam pocit, prakticky ziadne plienky nie su az take zle 😉 vacsinou sme pouzivali tesco, teraz par krat aj pampers ale vadi mi to ze je to niecim napustene, urcite to nie je dobre na pokozku podla mna a velmi to pachne 😒 najviac nam vyhovuju huggies
adi boli sme za lubovnou kusok novy sanz ci ako sa to vola, boli sme v reali, platili sme kartami takze sme nemenili a oplati sa fakt vsetko 😉
tiez padam na postu kupila som krpcovi nejake tricka cez MMB a potom na obed a zas na postu kvoli jednej reklamacii zasielky z pred dvoch mesiacov ale to musim utekat az do mesta 😠 debilna posta 😠
tak pekny den 😉

zuzla2
16. feb 2009

ahojte
tak my sme boli cez vikend prec...sice nas nezavialo,ale tiez sme v sobotu isli krokom...cesty neodhrnute,vkuse snezilo..no katastrofa...tak sme sa rozhodli,ze radsej nebudeme riskovat a prespime u nasix.. 😎 vcera uz boli cesty dobre..len sranda,ze u nasix kopa snehu a stale snezilo..a prideme tu a nic moc teda 😀

v Polsku sa teraz veru vyplati nakupovat...skoro vsetko...mozno na jar aj my zbehneme..od svokrovcov to nemame daleko 🙂 aj Nutrilon sa tam vraj vyplati..to pre tie co nekoja 😉

adrianamickova
16. feb 2009

no ja som tiez unesena z polskych nakupov,mne sa tam paci nakupovat.....aj ked boli casy a to som bola maldsia
ze v obchodoch nemali nic.rano mali aspon trochu a ked sme sa vracali ze este dajaky suvenir...nic ja to nachapala 😕 a to sme chodili cez duklu....teraz radsej do leluchova,novy targ...a pod...

adrianamickova
16. feb 2009

dnes asi sa meteorologovia zmylili,,,ze zamracene,snezenie,....a aha slnecno 😵
ci to este len pride???

adrianamickova
16. feb 2009

ahoj baby ta co.......nikto nikde?