Pridajte sa k novembrovým bábätkám 2006: Čakáme vás!
Tak tému novembrové bábätka už máme,už len bábätka chýbajú 😀
ahojky....
nestratila somsa...xixixi
liv...mala nema chybu...xixixi...
kati...som v logisticko spedicnej spol....takze doprava...a medzinarodna....
idem haji...dobru.... 🙂
ahojte 😉 Zuzka teda blahozelam , to mas dolezite poslanie. Lucka ako?? Chodi uz do skolky ? Livi to mas drzku ozaj , teda ta sa nestrati 😀 😀 😀 😀 No darmo das jej male hrable a pokopat s tym celu zahradu ..... 😝 no nas narcis nosi spidermanovsku siltovku a ako odprevadzal tatina a daval si ju na hlavu pozrel do zrkadla a vravi " tak a teláz vypadám jak spajdlmen "no tak mame spadlemana. Ako mne sa ten chlap nepaci 😝 😀 ale co uz , dievky su na barbie a musim zvykat aj na spidermana 😀 Inak spime, , som pekne ulozila mladeho a idem si dat kafčo , pekny den a nedaj Lesulke velku plochu pokopat 😀 😀 😀 Zuzik , tebe nech sa dari v robotke 😉 😉 A ozaj Tvoja Lucinka ta je tiez expert, potom nam zreferuj 😉 😉
Katarínka, u nás barbiny nehrozia, aj Lesia od tatina v Tescu vydrankala spidermanovsú šiltovku 😀 😀 😀 a aj pre jej sesterničku tak sa z nej tešili a to sú baby 😀 😀 😀 ,takže by s Jurkom boli perfektná 3 v šiltovkách 😵
Zuzi, aj ja ti prajem aby ťa robotka bavila a veru napíš niečo o Lucke parádnici 😉
😀 😀 😀 je to číslo 😀
ahojte
no o Lucke? je dobručka, velmi nám vyrástla...a paradnica riadne...pol skrine vyloží, kým si niečo vyberie a vela krat sa stane, že skonči s komentarom: ved si nemam co obliect...kupis mi nieco?
ja som v praci v ZA...ale chystám sa domov...a budem asi pracovat home office....je tu slaby signal na net...maily mi ani neotvori....no des....takye budem domka... 😎
😉 Zuzi, ale veď to je super ak budeš môsť makať doma 😉 aj my s mužom máme takú výhodu, 😉
jééj môsť 😀 😀 opravujem na môcť 😉 ešte že to nečíta moja mamina, tá by m za taký pravopis hnala-je slovenčinárka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
🙂 Lucka je tiež číselko 😉 Prišla som nakuknúť, ideme sa uložiť, ráno ideme na alergológiu , som zvedavá , čo nám , povedia. Jurkovi sa zjavil zas atopický a kožná nás doporučila na alergológiu, tak nám to na zajtra vyšlo. Peknyý večer, a Zuzka Tebe aj skoré voľno , keď pracuješ ešte 😉
ahojte
kati, ja to neprehanam...pracujem max. do odchodu do skolky...xixixi...a boli sme vcera do 18tej von, na prvom ihriskovom capovanom pivku...xixixi...a o 19tej uz lucka bola v posteli okupana, najedena...takze som uz nesla na net...
liv...je to dobre...kym nenam pevne pripojenie na siet, da sa mi aj takto...ked ma priviazu kablom, budem musiet makat v kancelarii... 😅
zuzik ty si ale super zena, aj robota aj deti a doma 😉 No ja viem niekedy, je toho vela aj ked to mozes robit doma ☹ Lebo vsetko na teba pocka,Ale vyzeras byt spokojna, tak je to super nie 😉 Livi co ste uz v zahrade s hrablickami 😀 😀 ? My sme prisli z tej alergologie a Jurasek si caka susedku.
halo halo, peknu nedelu 🙂 😉 prajem
😉 AJ ja sa pripájam 😉
krasny zaciatok tyzdna...
uz mate pochystane na velku noc? mz sme robili pripravy cez vikend...a Lucka chodila s korbacom po byte a mlatila hlava nehlava...xixixi....
Ahojte 🙂 Lucka si t vyskúšala aspoň 😀 Jurko dostal korbáč od tatina ako ten dchádzal a Jurko mal už dilemu , či s tou šibačkou bude byť HAnku po hlave 😀 😀 😀 (Hanka je naše krstniatko o plroka mladšie od Jurka )No a ja som ho včera odviezla k našim a šup do okien a tak.. dnes si urobíme bryndzove halušky, teda namiesto bryndze chcú deti smotanu 😅 a pôjjdeme zase von , takže asi také prípravy 🙂 Jurko pozerá rozprávku ja som sem nakukla . NO a my sa chystáme v sobotu k našim , lebo tatino je ešte na cestách aj tento víkend veľkonočný, ak bude takto pekne sa tešíme , že si užijeme prechádzky po hrádzi pri Váhu, okukli sme už aj fialky v parku 😉 pekný deň Livi kde ste? Beháte po záhrade asi .......
ahojky
my sme boli rano u zubarky na preventivnej ....Lucka bez slov otvorila usta...nechala si poratat zubky...a bolo...xixixi
😀
pekny den 😀 😎 😉
no zdá sa , že zatiaľ nemajú naše dietky so zubárkami problém 😀
😉 to u nás taká pohoda nebude 😉 a to je sesternica zubárka 😉
My čakáme na trampolínu 😀 dúfam, že ju do sviatkov poskladáme 😀
katka, no neviem ci nemaju...Lucka ked videla tie "naradia a pristroje" nebolo jej do smiechu....ale zubarka je skvela...takze to zvladli obe...xixixi
liv...wow...trampolina...aj ja chceeeem... 😀
ZUZU tak v lete prídte poskáčete však to nemáte ďaleko 😉
jaj...no to radi...ak sa nam podari kupa auta...tak na Oravu urcite...kazdy rok sme tam na vylete... 🙂
ok to som zvedavá pozvanie platí aj pre Katarínku a jej family 🙂
wow...vari bude stretko novembroviek? 😀
inak dobre ranko...xixixi
dobre ranko 🙂 Livi Ďakujeme za pozvanie 😉 trampolína je fajn, Zuzu ako v práci? Auto máte v pláne? super nech Vám vyjde dobrá kúpa 😉 Prší ☹ , včera sme boli na fialkach, máme ich rovno "pod nosom " skoro , oproti je parka tam ich je veeeeeľa, ani som nečakala ako fialový koberec 😉 taks a z nich teraz tešim ako malá 😀
katka,
som domka...pracujem...xixixi...chvilku na sluzobnom notebooku...chvilku na svojom... 😀
no chceli by sme kupit auto...a fialky sme aj my vcera pozerali...mame pod oknami fialove i biele...krasne...aj u nas prsi..a tesim sa z toho, lebo ked doprsi, tak sa vsetko zazelena... 😀
my sme tu asi všetky také "na prírodno " 😀 tešime, sa , ked výjie prvé slniečko , aj ked už ide jar, a teraz aj mne vyhovuje , že prší, sa teším keď to tas bude bez mrakov a ako ty vravíš zelene 🙂 🙂 🙂 Zui , ale nie si dispoečer, či hej? ja som to nejako blbo asi pochoplia , prepáč, mam to od prírody 😀 😀 😝 Jurko spi, idem za Barkou, umylvala riad a chysta sa do mesta s kamarátkou . Tak si idem dať kafe, virtualne sa ktorá pridaáte? s mliekom, bez..... 😉 🙂
katka no skoro dispečer...😀
na kafe sa pridavam....mm prave isšiel do školky pre Lucku...takže pomaličky balím pracovné náradie a idem sa venovat rodinke..
už len zajtra a máme nááááádherne 4 dníčky volna s rodinkou....teším sa...jupíííííííí 😎
zuzka, teda , klobuk dolu , šak ty máš inú makačku 😝 Rozpravaš aj cudzím jazykom , či nemusíš, wau, máš môj obdiv 😉 Livi ako trampolína pokračuje ? Došla ?
Ahojte, zas som tu po dllllhej dobe zablúdila. Ako sa mávate? Juuuj baby aj vaše detičky chytili pubertu či čo to je? Našej Larke nie je rady.

😉 zuzu držíme palce v ZA 😉
Joj veru aj tu dnes bolo krásne do rána vykvitli 2 záhradné šafrány tak sme od radosti tancovali 😀 😀 😀 😀
Ej veru Kati, Lesii som dnes kúpila v lídli detské hrable😉 jej kmentár bol, že už bolo na čase ich kúpiť, lebo majú konečne dlhú rúčku a s tými malými, čo mala doteraz by vraj prišla o kríže , kým všetko pohrabličkuje 😉 je to držka.
Dobrú nôcku stíhačka ide spinkať 😀