Pridajte sa k novembrovým bábätkám 2006: Čakáme vás!
Tak tému novembrové bábätka už máme,už len bábätka chýbajú 😀
ja som si dala aj kapustnicu a mala to zvladla super tak uz papam aj kapusticku od teraz 😀
neli ja som papala kapustnicu keď mala Lucka 2 tt 😅 a OK. Ja odvtedy papám všetko 😀
ahojte baby, chcem sa spýtať, ako dlho po pôrode ste mali krvácanie? 😕 my už máme 6 týždňov a ja stále špiním.. a pritom nekojím 🤐
Katrin,ved pojdes teraz na kontrolu na gyndu,tak ta vysetri.Uz by si mala pomaly prestat krvacat.6tt je normalne aj ked nekojis-prave preto je to u teba dlhsie 😉
zuzu tak to si uz teraz doprajeme obe vsetko na co dostaneme chut
katrin ja som spinila 6tt potom 2dni pauza a teraz zas - len neviem ci je to este od porodu alebo je to uz mrcha 😖 😅
a tiez si myslim ze 6tyzdnov je to len priblizne - ze je to u kazdeho indi-vindi 😀
ja som tiež špinila 6 t,aj keď som bola na prehliadke . Doktorka povedala, že mám už čakať mrchu ☹ ale zatiaľ nič.Ale brucho a kríže ma bolia nenormálne.
mne uz to krvacanie zase prestalo 😅 som z toho jelen 😀
to preto ti tak t krvacanie skáče lebo aj kojíš aj nie 😀 tie čo nekoja dostanu MS hned 🙂
no mozno to bude tym 😀
Barbulka- ja som malu isla prihlásit na trvalý pobyt a oni mi povedali, ze mala ziskava automaticky ako trvalý pobyt- adresu môjho trvaleho pobytu 😉 U nás teda netreba zahlasovat.
ahijky, my sme nahlasovali trvalý pobyt v ten deň, keď sme boli na matrike pre rodný list. Keď nám ho dávali, tak nám povedali kam máme s ním ísť a bolo.
Nelika, mne to tiež skáče ako noty na bubon. Jeden deň mám dva dni nemám... Už si ani neviem predstaviť život bez "kamošššky vložky" 😅
ahojte babule, tak ja tiez papam, co vidim, hlavne kolaaaace, ale dneska v noci nas trapilo brusko, tak asi to bol zemiakovy salat, tak sa mi vidi ☹
co sa tyka spinenia, ja som len 4tyzdne a odvtedy nic, ani mrcha, ale ja kojim
a trvaly pobyt sme my nikde nenahlasovali, tak neviem, ci to u nas treba, ci nie... 😅
este som sa vas chcela opytat, kolko vam vazia deticky a aku nosite velkost oblecka, bo my uz 68 a sa mi to zda, ze akosi pri rychlo rastieme 😀
zuzu veru veru - manzel si uz zo mna robi srandu ci ma netreba prebalit ako malu - vraj aby sa mi nezaparil zadocek 😠 😀
new - 68? 😕 waw - my sme stale na 56 😅
nelika, zuzu, aj u mna je to podobne, aj spinim aj nespinim. ako kedy.... uz sa tesim, ze je po tom a zrazu hop, nie je 😀 tiez mam kamossssku vlozku 😀 😀
neli, mas manzela vtipalka 😀 zeby sa na to podujal on sam? 😀
barbulka, sice neskor, ale predsa. ano, manzel bol malu zahlasit na trvaly pobyt, vyplnil nejake lajstra /ako vsade ze 😠 / este mu vynadali ze preco nema moj OP, za co ich poslal niekde..... 😀 on sa tak lahko neda!
no a je prihlasena a dojde nam postou pozvanka, vo februari bude oficialne vitanie novych obciankov a dostaneme aj nejake prasule.... 😉 🙂
nelika, to vazne? ja neviem, my mame dupacky slovenskej vyroby, take pekne zirafkove dostala a to 62ky a z tych nam uz pomaly vyrasta, tak som jej na vianoce nadelila 68 a tie jej uz za tyzden-dva budu uplne akurat, teraz su jej len troska dlhsie tie nohavice na tom, ale to tak 2 centi, ale od sedu po vrch jej sedia velkostne, kolko vazi tamarka?
danii - ten smiech ho prechadza ked ma prebalit malu a nie mna 😀 vies on by vraj radsej mna prebaloval lebo to sa nemusi bat ze budem pokakana 😀
new naposledy ked sme sa vazili - pred tyzdnom ci dvoma (neviem presne) mala 3890g a 56nam je akurat ale uz jej davam aj 62 ale vsetko podhynam 😅
neli... 😀 😀 alebo pripadne ze by ho aj rovno pokakala alebo ocikala.... mne sa to uz par krat stalo, co som sa musela prezliekat a umyvat vsetko naokolo... 😀 😀
baby, ja odpadnem. karolinka tusim fakt rastie len do sirky.... 😖
danii okakala ho hned ked ju prebalovat prvykrat - podarilo sa mu to ale zachytit 😀 rovno do ruky 😀 "pokrstila" ho hned na prvykrat
danii vy tiez nosite este 56?
Ahojte kočky. Idem si k vám po radu. Larka už tri dni v jednom kuse plače. V noci síce spí ale celé dni preplače a aj keď je unavená nedokáže zaspať. Stále má soplík a trošku kýcha. A keď tak plače tak sa aj dusí a pri plakaní aj chripí. Myslíte, že to je stále len tá kolika alebo mi prechadla? Merala som jej teplotu a má 36,9 - takže normál. Dík za rady.
danciacik a neskusala si odsavat?
Nelika soplíky jej odsávam aj v priebehu dňa aj každý večer po kúpaní. Ale tvoria sa jej len v ľavej nosnej dierke. Ja fakt už neviem či isť ku doktorke alebo je to fakt len kolika. 😒
A vy sa ako mávate s Tamarkou - všetko ok? 😉
danciacik tak to ti neporadim potom - ale zuzu ti urcite nieco poradi predsa je uz skusenejsia mamina 😉
my sa mame dobre - spinkame, papame a kojime uz len minimalne ☹ ostavame na umelom
ja stále kojím a čítala som, že kojené deti by nemali byť choré tak neviem. Dúfam že zuzu poradí.
som rada, že sa máte dobre 🙂
danciacik, u nas pomohol cumel 🙂 sice som ju nechcela nan ucit, ale to jedine pomohlo 😅
danii, no asi tam zavolam, ci ju mam prihlasovat na trvaly pobyt, robi tam nasa znama, nechce sa mi trepat kvoli tomu do BA 😝
inak, tie privitania deti v Ruzinove si pamatam velmi dobre, chodili sme tam so spoluziackami spievat este zo ZS 😀
Barbulka skúšam aj to. Ale vypľúva mi ho. Iba občas ho začne ťahať. Máš pravdu v tom, že ked ho ťahá tak je kľudnejšia. Teraz zaspala ale aj zo sna ako keby si odkašliavala.

jeeej aspoň nie som sama čo nezdravo sviatkujem... mám bodovú dietu, čo vidím to zbodnem 😀