icon

Pridajte sa: Skúsenosti s bábätkami narodenými vo februári 2006

kala
29. okt 2006

tak začnem aj ja lebo mi to tu strašne chýba naše zlatíčka narodené vo februári tu si povymieňame rady a skúsenosti ale sa aj pochválime čo už zlatíčka vedia 😉

sulamith
16. feb 2009

bejka,chapem 😔 .Len sa drz a vela zdravicka tebe aj babu 😵
Ozaj ked sme pri tom Polsku,kde sa da kupit nabytok?V ktorom meste?

gabrielkabj
16. feb 2009

Aj mi chodievame do Krosna. No ,ale už som nebola asi 2 roky naposledy na buginku kupovala som tam aj veľký kočiar bol 4 kombinácia za 10 200 sk. Takko ale špeciálna edicia bolo ich len zopár nestalo sa mi aby som stretla niekoho s takým istým kočiarom ale je trocha veľký a ťažký. A buginku za 2500 a už som ju aj predala.Ten takko mi ostal tak už nekupujem nový. Až potom športiačik. 😉 No a ten nábytok to neviem lebo už aj tu je všetko z Poľska tak na nábytok tam nechodíme. Na značkové kočiare by som sa pozrela do Nemecka alebo Rakúskaalebo cez net aj na zahraničných stránkach. 🙂

petikd
17. feb 2009

Ahoooojte.Dakujeme ku gratulácii.Dala som aj fotečky z oslavy tak kukuk.
No moje drahé dieťa by malo už v marci nastúpiť do škôlky ☹ Ale bude chodiť iba doobedu,zatial kým som doma.

sulamith
17. feb 2009

jeeej peti,pekne fotky,Damian je chlapisko.Kolko meria,asi je vysoky podla fotky....tak sa mi zda 🙂
...chce ist maly do skolky?

sulamith
17. feb 2009

Ahojte,tak do albumu som si dala aj Matka 😵

petikd
17. feb 2009

Sili zlatučký sú. 🙂
No do škôlky chce ísť,kedže tam má sestrenicu,tak to tam trochu pozná a sa teší.Uvidíme čo bude 😉 A meria neviem sme ho merali.Asi okolo 105?

gabrielkabj
17. feb 2009

Suli posielam ti ten sľúbený recept , ale nie do IP-čka ale tu aby aj iné babenky si ho odskúšali pokiaľ chcú: Poterbujeme: 2 kuracie cicky 😀
2 hermelíny
3 šampiňóny
olej, soľ, korenie, trocha bielého vína
-Prsia prekrojíme posolíme, pokoreníme a opečieme na oleji. Na výpeku orestujeme pokrajane šampiňóny a podlejeme ich troškou vína. Maso uložíme do pekača a podlejeme výpekom spolu so šampiňónmi.Na každý plátok masa položíme plátok hermelínu a zapečieme v rure. Podávame s pečenými zemiakmi a zeleninkovým šalátom. Ale ja som tých šampikov dala viac.a cickoch treba vecej hi hi hi 😉

renka9
18. feb 2009

ahojky, aj my sme februarovi- Angelika mala13.2. 3 roky. Gratulujem vsetkym februarcatam. 🙂

bejula
18. feb 2009

ahojte babulky 🙂

takže renka9, blahoželám Tvojej dcerke všetko najnaj 🙂 🙂 🙂

no nás oslava čaká dva vikendy, raz s jednou časťou rodiny a potom s druhou 😉 , aby som toho nemala veľa 😉 Dnes Bianka mala karneval prišla domov ako šidlo bidlo, nevedela čo skôr, taká bola roztržitá, bolo vidno, že sa šalili dostatočne 🙂 Tak potom hodim nejake foto, lebo ich mali fotiť 😅

suli- tak ten Tvoj Maťko ale vyrástol, už ste taká kompletná rodinka, alebo nie ??? 😀

gabi- čo to zmenené foto, aká baletka, hm ??? 😉 ja som tiež mala predtým kočík asi niečo take ako ty ale kupovala som ho tu v KE, ale mal 16kg ufff 😠 a tym, že výťah mam medzi poschodiami bol to horor

peti aj Tvojmu chlapčekovi všetko najnaj 🙂 🙂 🙂 inak podľa mňa je dosť vysoký, ale ved je chlap !!! a v škôlke mu bude dobre, moja je veľmi rada v škôlke a včera napr. som ju ťahala domov, lebo sa ešte chcela hrať s kamoškou ... tak čo Ti poviem, ... 😉

gabrielkabj
18. feb 2009

ahojte tak Bejula aj mi radi chodíme do školky len teraz marodujeme aj ja som zasoplená a mala je zakašľaná mame to podelené fifty fifty 😎 Vitaj Renka 😀

miriamkac
18. feb 2009

Ahojte dievcata

Vsetkym oslavencom zelam vseeetulko dobre do zivota, vela zdravicka a stasticka, nech maju ten zivotik vydareny... 😵 Nas caka narodeninova oslava teraz cez vikend....aj ked narodky mame 24.2...

gabrielkabj
19. feb 2009

aj mi 24.2. ale nebudeme oslavovať do predu vraj sa to nemá možno len povera , ale istota je istota 😵 takže to posunieme na víkend na 28.2. aj
tak to bude tiež na 2x robené lebo niektorý členovia rodiny sú zahraničí. ☹
Suli ta čo mame ti tu dať veľké A-čko teda absencia 😀

sulamith
19. feb 2009

ahoj gabi,som tu ako na zavolanie 😀 ,no si zlata,ze tak na mna myslis 😵
prave tu luskam zlozitejsie temy ... 😕
ako sa mate?neviem ci deti nedostanu kiahne,bol u nas synovec s kiahnami blahozelat Sarke 😠 ...och

gabrielkabj
19. feb 2009

ta si ho mala zavrieť na balkon. Jasan že na teba myslím ale asi idem hodiť spršku a krém na seba lebo to zanedbávam a už som pribrala 3 kg tak sa bojkam aby som nemala strie. 😀

gabrielkabj
19. feb 2009

ok tak keď nič nepiškaš tak idem pa pa a brú nocku 😀

sulamith
19. feb 2009

idem uz spat,nejaka som unavena,papa,dobru 😉

sulamith
19. feb 2009

gabi,a nemame balkon 😀 😀 😀

sulamith
21. feb 2009

Ahojte,zatial sa nam kiahne neprejavuju,takze uvidime ,ako bude dalej...
U nas dnes krasne svieti slniecko,ale vonku je mraziva zima,brrrr.
Ako sa mate?

gabrielkabj
21. feb 2009

Celkom ok nechce sa mi upratovať ale aspoň som upiekla ovocný koláč. 😀

sulamith
23. feb 2009

ahojte,my sme dnes boli na poradni s Matkom aj so Sarkou na preventivke na tri roky.Sarka bola velmi zlata a vkuse daco doktorke rozpravala.Matka ockovali a Sarka ho upokojovala,bola zlatucka,a hlavne bola hrdinka,lebo ona vcelicku nedostala.
Teraz si vyrabame kvietocky a prasiatka z papiera,lebo uz chceme jar....

gabrielkabj
23. feb 2009

To vieš suli ved Sarkočky su inteligentné 😀 😵 Ja mám zajtra pojednaného maliara čo príde maľovať Sarke princezničky na stenu potom hodím foto aj z oslavy ale až cez víkend 😉

sulamith
24. feb 2009

Sarke,Laduske,a Bianke vsetko najlepsie 😵 ,vela zdravicka,tvorivych napadov a huncuctiev a milujucich rodicov.

bejula
24. feb 2009

ahojte kočky, takže konečne mam čas aj sem prispieť, tak oslavu podotýkam prvú máme za sebou, druhá nás čaká tento víkend 😉
Bianka bola zlatunká, pridám potom foto, dostala kopu veci na oblečenie, z čoho na moje prekvapenie mala veľku radosť - už sa asi chce parádiť 😅 a hračky tiež veľmi dobre, pretože mam aspoň na pár týždňov kľud, lebo stale ich vyberá a hraje sa s nimi 🙂
Tento týždeň maju prázdniny, tak ani teraz neriešim sladkosti pre deti do škôlky, ale až v pondelok 😉
Mali sme aj bujnu noc medzi štvrtkom a piatkom, lebo okolo 1:00 mi začala vravieť, že nech jej vyčistím uško, lebo ju boli 😒 , tak už som vedela, že nieje niečo v poriadku, do rána som nespala vôbec ona tak pol hodinu a plakala a naspäť zaspala na polhodinky a zase plač - hrozné ☹ ☹ ☹ Hned ráno sme išli na výplach uška a bolo fajn, mala slabý zápal a trochu viac mazu 😝 , inak Dr. bola výborná velmi zlata žena 😉 takže oslavu som neprekladala, lebo po obedňajšom spánku bola už Bianka vymennená a bola plna radosti a šťastná, že uško už neboliiiiiii 🙂 🙂 🙂 🙂

suli - držim prsty na tie kiahne, ak už budu tak veľa sil 😉 potom hod foto z výzdoby 😉

gabi- nech Ti to namaľuje pekne a prečo nie sama ???? 😅

gabrielkabj
24. feb 2009

no baby radost z malby bola veľká aj obliečky som jej obliekla aj záclonku zavesila a k tomu aj hojdačku do izbičky sme jej dali a oblečko a barbi DVD tak myslím že až až ale tešila sa veľmi v sobotu pofotíme.

A maľovala som aj ja len kontúry spravil maliar a aj tieňovanie to by som nezvládla. A dik Suli za prianie a aj ja sa pripájam že vše len to najlepšie ostatným detičkám. 😀

gabrielkabj
26. feb 2009

heh baby ta čo s vami? Polepšiť sa treba a príspevky piškať 😀 .

petikd
27. feb 2009

Ahojte.Dakujeme za gratulácie a ja sa pripájam a všetkým februárovým oslávencom prajem všetko,všetučko len nejlepšie 🙂
Máme sa celkom fajn.Damčo zdravý a ja si riešim moje krčné problémy.Bola som aj zub trhať,takže veselo.Ale trošku mi to aj pomohlo lebo ma menej bolí hlava.
Včera som bola Damčovi kúpiť papučky do škôlky.Už sa to blíži ☹ 🙂

petikd
28. feb 2009

No a asi z toho nič ☹ .Dnes Damčo soplí a kýcha.Tak som nasadila kvapky do nosa,vitamány a veľa čaju.Juuj som myslela,že jaký je zdravý a teraz toto a to ešte ani v školke nebol ☹

tinakul
1. mar 2009

Ahojte , petikd aj mňa čosi chytá - asi nádcha 😒 Aj Sophi začína kýchat viacej.. och bože, to je na nervy 😝
Baby pridala som nejaké fotečky do dvoch albumíkov, môžete kuknút ako rastieme...
No a Bejka , to je supiš, že si zvládla prvú oslavu, možno aj druhú máte už za sebou však?? 😕 Si mi neodpísala na mail,hm? 😎

petikd
1. mar 2009

Tinka krásnučká je 🙂 Zlatá ste rodinka.
A dúfam,že ti tá nádcha rýchlo prejde aj Sophinke.Damčo má menej soplíka,tak hádam z toho nič nebude

tinakul
1. mar 2009

Petikd to je dobré, že sa to zlepšilo... a díky za pochvalu 😵
Bejka pre teba som teraz pridala konečne a náš kočík - máš to v albume druhé tehotenstvo 😉 Kupovali sme cez internet 😉