icon

Prvorodičky - máj 2013

lola7712
10. sep 2012

....ahojte tak rýchlo ako som do diskusie prvosnažiliek prišla.......tak rýchlo som aj odišla 😀 ......podarilo sa nám to na prvý šup 😀 ........ je to neuveriteľný pocit a od chvíle čo som to zistila.............stále sa len usmievam......mám energie aj za troch nie to ešte za dvoch 🙂 ............chcela by som aby táto diskusia bola o kočkách, ktoré zažívajú pocit prvého tehotenstva.........aby sme tu dávali nové poznatky a skúsenosti...........poradili jedna druhej.......sama zatial neviem "kudy kam"...........ale to nevadí 😀 nejako to zvládneme......preto píšte....čo máte nové....ako sa stravovať v prvom trimestri.....čo je lepšie a čo nie.....ako priberáme.......my máme momentálne 50 kg 😀 zatial 😀 .........nechutí nám sladké.......pričom doteraz som bez sladkého nevydržala.... 😀 ....zatial zistujem čo a ako........čo nemám jesť..........že nemám cvičiť.........ale ja som ani necvičila 😀 ........dam na seba pozor aby som neochorela a tak...................21.09.2012 ideme na náš prvý ultrazvuk.......teším sa na vaše príspevky.....a prajem krásny prenádherný deň............s úsmevom na tvári 🙂

lydusska
10. jan 2013

@mariettka27 ahojky moja ani mi o motorite nehovor, vo vani sa uz radsej ani nekupem, iba sprchujem, vsak by som sa kvoli tomu mojmu bambelu ani nezdvihla hhh a riskovat smyknutie sa mi nechce, tak to uz som veru rezignovala hhh a topanky hhhhh, to Len fucim kokooooos ze zadok dovzduchu a ideeees, minule som sa tak hambila zavezovat si snurky pred ibchodakom hhh lebo som nechcela zadok vytrcat, ale s ohnutymi nohami to uz nejde hhh tak nakoniec som uz vsetkych odfotila, jeeeeej. No a o 40tom tyzdni radsej uz ani rozmyslat nechcem. Len rozmyslsm ako mnoho zien co je tehu si to neskutocne uzivaju, rozmyslam nad tym ako je to mozne ze ja nie prilis??? Ta nemotornost mi hrozne prekaza,lebo ako tu aj @dominika1516 pise ja som velmi podobna stihacka cez den a nemozem oddychovat. Ked Hej tak sa veeeelmi nudim.

Inak este k tomu utz vsak nad tym sukromne som rozmyslala Len neviem ci sa mi to oplati riskovat platit 25Eur, to tak u mojej exgyndy stoji, ale co ak babo bude zase super otocene .... Preto este neviem ci tam pojdem alebo nie ...

dominika1516 no prave na to hyckanie sa tesim najviac. Uz Mam slubenu oblubenu orechovu tortuuu mnaaaam hhh, Dufam ze na mna pocka este hhh. Ty si dobra s tymi prsiami ... Ale stale ok ze ich stale mozes nasackovat do tvojej podprdy. Mne uz podrastli pocas prvych 3mesiacov o 2 kosiky, tak to uz som vtedy menila a teraz mi opat rastu, co uz su tak pevne, tak predpokladam ze sa mi zacinaju mliekarne naplnat hhhh. Dietatko si pripravuje zasoby hhh ;).

lydusska
10. jan 2013

@bebe2013 to je skvele tak blahozelam ;). Nech Len malinke rastie do krasy ;).

adell34
10. jan 2013

@bebe2013 jej gratulujem 🙂 s tou plodovou vodou neviem, no pokial by to bolo daco zle, lekar by Ti povedal si myslim, co presne Ti povedal?

ivuskase
10. jan 2013

Baby, kec tu citam o tej vasej motorite tak ja mam normalne obcas depku, vcera na mna lekarka pozera, ze kde tu malu mam, ja v podstate nosim to iste oblecenie, len orsia mi harastli o dve cisla ale inak nic, zasa aspon usetrim na obleceni, ja som pribrala od zaciatku tehu do teraz cca 3 kg, teraz to troska narastlo ale ja asi budem mat 65 kg ked pojdem rodit a to som mala aj pred rokom, pred tehu som 10 kg schudla

inviav
11. jan 2013

@dominika1516 my sme sa uz rozhodli, ze bezohladu na to, ako to dopadne na poradni, tak ideme od buduceho tyzdna tiez vo velkom uz nakupovat...uz som si aj pozistovala, ze co vsetko mi treba do porodnice...teraz musim len v praci podotahovat nejake veci, lebo v januari je roboty vzdy najviac, a mozeme ist na to 🙂 ty ma s tymi vecami stale predbiehas...no ale ked si ma uz predbehla aj v termine, tak preco nie? aj vies, kolko ti babatko vazi? alebo meria? takze to ti chyba zelezo? dobre teda, tak snad ti dovoli tu fotku nachvilu vybrat..uz sa na nu tesim, kedze som tvojho drobca este nevidela a samozrejme, ze vam budem drzat palce...najlepsie je byt od svokry co najdalej 😀 alebo apson nie v spolocnej domacnosti

mariettka27
11. jan 2013

@ivuskase neboj sa,aby si nás ešte všetky nepredbehla....v tomto mesiaci sa vraj dosť priberá 😀

deanka85
11. jan 2013

@ivuskase Neboj sa, bruško ti narastie. Ja som pri prvom tehotenstve tiež dlho nemala žiadne bruško, aj teraz stále vyzeram akoby som sa len teda riadne najedla a doteraz som tiež pribrala 3 kila, ale z vlastnej skúsenosti viem, že bruško narastie a aj priberiem.. Pri synovi som pribrala dokopy 14 kg ( z toho maly mal 4 kg) a to najväčšie priberanie je v posledných dvoch mesiacoch. To už som sa ani nechcela pozerať na váhu 🙂 vtedy som si veru už pripadala ako velryba, pritom som v porovnani s inými mamickami mala malé brucho. Mne bolo az az 🙂 pocit nemotornosti ešte len príde...

deanka85
11. jan 2013

Naša mala princeznicka 🙂 🙂

ivuskase
11. jan 2013

Tak dnes som si urobila radost a kupila som pre malinku kosielky a podbradnicek, tak sa z toho vytesujem 😉

bebe2013
11. jan 2013

Mame fotky drobceka, ale najako sa mu nechcelo pozovat, tak mame fotku nozicky, chrbticky a niecoho, co celkom nevieme, co je.

mireckaaaa1
11. jan 2013

@ivuskase Tak som rada, že je tu niekto, kto je na tom podobne, už som sa bále a začínala stresovať, Keď vidím aj niektoré brušká na fotkách, pribrala som tiež len 3 kg, nosím stále to isté oblečenie, okrem riflí, ale aj do tých by som sa zapla, len už nechcem "pučiť" bábo 🙂 A tiež som pred tehotenstvom schudla asi 13 kg, takže aj keď priberiem ešte 10 kg, čo je pri takomto tempe asi nepravdepodobné, tak budem tam, kde som bola 🙂

simuska1976
11. jan 2013

@mireckaaaa1 Ja som tiež pribrala 3 kg, ale som ešte donedávna behavala. A pri prvom som pribrala len 6 kg, s porodnice som šla s povodnou vahou, pri druhom tehu 13 kg, ale rodiť som šla s rovnakou vahou ako pri 1.tehu. A teraz dúfam, že sa mi podarí ako pri prvom, lebo nie som ten typ co by dokázal držať diétu a zhodiť len tak 30 kg. A inak sa chudne v 23 rokoch a inak v 36 🙂 🙂 🙂

pupendo5
11. jan 2013

@gulkaaa ahoj, nemyslim si ze Ti babynechcu zamerne odpisat. Keby ze viem odpoved na Tvoju otazku tak Ti odpisem, ale myslim ze ostatne su na tom podobne. Co sa tyka lekarky tak este tuto temu neiesrim. Tiez neviem ci chcem chodit do PK alebo do BA, kde mam travaly pobyt. Musim sa skontaktovat s kamoskami mamickami a zistit podrobnosti.Ak sa rozhodnem do PK tiez budem riesit ci si mam menit trvaly pobyt ak ma nebude chciet zobrat.. ale kedze este dost pracujem a riesim hlavne zatial postupne vybavicku alebo nejake mone zdravotne probs. tak toto budem riesit az neskor.. 😅

pupendo5
11. jan 2013

@maruskaaaa este vacsie???? 😀

pupendo5
11. jan 2013

Ahojte baby, dlho som tu zase nebola, vidim ze sa mate dobre - len tak dalej 🙂 my ideme vo stvrtok na 3D -uz sa neviem dockat !!! 😝 O jedle mi ani nehovorte, som STALE hladna!

maruskaaaa
12. jan 2013

@pupendo5 vraj áno...sa smial, aké mám veľké bruško a povedal, že konečne som pribrala a nevyzerám ako podvýživená 😉

maruskaaaa
12. jan 2013

@pupendo5 No hladná som aj ja, vkuse papám....takže ty máš už dohodnutý 3D, ja ešte mám len volať v stredu ohľadom objednania. A kde ti budú ten 3D robiť? 🙂

inviav
12. jan 2013

Ahojte baby..uz naposledy na tuto temu 😀 tie co uz viete pohlavie svojho babatka...prosim napite mi, ci Vam vysiel tento vypocet pohlavia...zaujimam sa preto, lebo som ho roblila 8 mojim znamym a na kazdu to zatial sedi
http://www.chinesegenderchart.info/gender-calcu...

janulik_81
12. jan 2013

@inviav nie mne to podla toho kalendara nevychadza. Podla kalendara mi vychadza dievcatko a a na sone sa ukazal chlapcek 🙂

mimik456
12. jan 2013

@inviav mne to vychádza podla toho kalendára že to bude dievčatko aj na ultrazvuku bolo dievčatko....

maya.h
12. jan 2013

@inviav Ahoj, mne to vyšlo aj pri prvej dcére a teraz nám zas dr. potvrdil chlapčeka, takže mne to vyšlo 🙂

maminkaja
12. jan 2013

baby aj vy chodite aj 7x za noc cikat?

inviav
12. jan 2013

@janulik_81 @mimik456 @maya.h dakujem za odpovede..takze na koniku to zatial vyzera na jednu vynimku 😉 uz len zistit, ci to sedi aj na mna

ivuskase
12. jan 2013

@maminkaja no ja posledne dva dni stale ci je den ci je noc, uz som z toho unavena normalne

pupendo5
12. jan 2013

@maruskaaaa v gyn-five🙂 no neviem ci to nie je skoro..

pupendo5
12. jan 2013

@maminkaja no ja chodim na wc stale, ci je den ci noc 🙂

bubinko83
12. jan 2013

@inviav mne tento vypočet vychadza ako jediny dobre.Pri prvom chlapec ,inak mi všade uakzovalo dievča 😉 Teraz mi tam vychadza dievča ale neviem čo čakame.

pupendo5
12. jan 2013

@maruskaaaa no ja priberam evidentne vsade inde len nie do bruska 😅

bubinko83
12. jan 2013

@inviav tie vypočty nikdy ale nevyjdu sediet všetkym ,mne nesedi ani činsky ani podla tej 7 ročnej vymeny krvi a ja som mala byt podla tych vypočtov chlapec. 😀

inviav
12. jan 2013

@bubinko83 to viem..ale maly prieskum nikdy nie je zly 😉 ani vam sa este nechce ukazat? my sme mysleli, ze po morfologii budeme mudrejsi, no nie sme