icon

Prvorodičky - máj 2013

lola7712
10. sep 2012

....ahojte tak rýchlo ako som do diskusie prvosnažiliek prišla.......tak rýchlo som aj odišla 😀 ......podarilo sa nám to na prvý šup 😀 ........ je to neuveriteľný pocit a od chvíle čo som to zistila.............stále sa len usmievam......mám energie aj za troch nie to ešte za dvoch 🙂 ............chcela by som aby táto diskusia bola o kočkách, ktoré zažívajú pocit prvého tehotenstva.........aby sme tu dávali nové poznatky a skúsenosti...........poradili jedna druhej.......sama zatial neviem "kudy kam"...........ale to nevadí 😀 nejako to zvládneme......preto píšte....čo máte nové....ako sa stravovať v prvom trimestri.....čo je lepšie a čo nie.....ako priberáme.......my máme momentálne 50 kg 😀 zatial 😀 .........nechutí nám sladké.......pričom doteraz som bez sladkého nevydržala.... 😀 ....zatial zistujem čo a ako........čo nemám jesť..........že nemám cvičiť.........ale ja som ani necvičila 😀 ........dam na seba pozor aby som neochorela a tak...................21.09.2012 ideme na náš prvý ultrazvuk.......teším sa na vaše príspevky.....a prajem krásny prenádherný deň............s úsmevom na tvári 🙂

janulik_81
25. nov 2012

@lydusska ja este nemam. Ale ked ty mas az na 20teho tak ja budem mat asi az v january :(. Nevadi, zvedavost musi pockat

inviav
26. nov 2012

@lydusska asi by som to teda mala takto vyskusat...ja chodim vzdy ked mi treba..ale v poslednej dobe je to velmi casto a vyjdu 2-3 kvapky a to je cele..tak si to teda necham v sebe o nieco dlhsie a mozno uz aj tie pohyby sa konecne objavia 🙂 vdaka za radu

inviav
26. nov 2012

@mici2 to je uzasne, ze to tak skoro uz vies..aspon uz mozes kupovat vecicky pre malu princeznu 🙂

dominika1516
26. nov 2012

@dudi30 ved aj ja sa chodim hlasit a nosim potvrdenie o hladani nie som zamestnana na trvaly pomer ale som na absolventskej a nadcasy mam na dohodu tak preto som sa pytala podla mna budem musiet nahlasit ze som tehu uz len koli tomu ze budem ziadat o rodicovsky a to musim cez UP ..

dominika1516
26. nov 2012

@inviav jeeej dakujem za kompliment 😉 .. noo viem ze sa vrati ale ved deti su aj tak najlepsia investicia takze mu doprajeme vsetko co bude treba a cast aj co bude chciet vies nemozme rozmaznavat az velmi 😀 .. noo praca vyzaduje a ja respektujem len je pre mna stale tazsie a tazsie vyzerat nejak k svetu ked sa zagulatujem zo dna na den len ta tvar ma trapi uz som mala pocit ze sa to zlepsuje a jedno rano som vstala a pohroma este ze mam toho muzika bo som ho zobudila ze tak ze som kricala - mazlik mazlik som skareda a on ze ale papulka si nadherna a len a len moja no a na to som uz nemala slov 😀 :-P .. aaale narasties neeeboj sak 10cm sa strati pockaj ako bude mat das 30cm to uz neskryjes 😀

dominika1516
26. nov 2012

@lydusska urad prace socialnych veci a rodiny .. :-P .. aku spravu som oznamila? dajak mi dnes nedopina este spim lebo katastrofa noc bola :-\ .. inak sa mam dobre az na to ze mi zistili ze nicim svojmu babatku krvinky lebo mam krvny skupinu 0 a RH faktor negativny takze preto som tak malo chora lebo sa mi samej tvoria protilatky no len babatku to neprospieva ale budem dostavat injekcie s imunoglobinom tak snad vsetko dobre dopadne :-\ .. a ty ako?

inviav
26. nov 2012

@dominika1516 vobec nemas za co, je to pravda 🙂 vcera sme boli po rodine gratulovat Katkam a uz mi hovorili, ze take mini brusko uz vidno...tak sa tesim...vaha sice stale stoji na tej istej hodnote, ale snad sa uz aj to coskoro upravi...ono je to s tou pletou aj u mna take vselijake..vcera na nej nic nebolo vidno a este som hovorila, ze aka je pekna a dnes rano ako som vstala tak mam zasa naspat tie cervene flaky..no co uz narobim 😒 su zlati ti nasi muzikovia 🙂 ked mas ty krvnu skupinu 0 negativ, zistovali to aj tvojho partnera aku ma on?

mici2
26. nov 2012

@janulik_81 dúfajme, že testy budú ok....páči sa mi meno Stela, no manžel nie je stotožnený🙂 iné asi ani nechcem 🙂

mici2
26. nov 2012

@inviav nemám ešte nič detské kúpené, ani sa nechystám, pre istotu 🙂 máme čas...pribrala som 2 kg, no už to vidno na brušku...mám jedny tehotenské nohavice, bola som si kúpiť, ale nenosím ich zatiaľ🙂 vy ste ako na tom baby? koľko ste pribrali?

inviav
26. nov 2012

@mici2 my tiez planujeme kupovat az v januari, aj ked pohlavie budeme vraj vediet uz 14.12. 🙂 tehotenske nohavice uz nosim, lebo som mala iba same bedrove a tie ma uz dost tlacili na brusku...u mna najprv -3kg a do povodnej vahy mi chybaju este dve...takze som teda pribrala kilecko 😉

lola7712
autor
26. nov 2012

@mici2 .........jeeej to je krásne vy budete mať princeznú 🙂 a Stela je nádherné meno aj mne sa páči.....ale ked som ho povedala manželovi tak on na to..........že ju budu prezývať Strela.............ach tí chlapi

lola7712
autor
26. nov 2012

@mici2 ............no ja som teda pribrala už 4 kg 😀

dominika1516
26. nov 2012

@inviav 😉 .. noo ved toto ze jeden den vyzerame tak a druhy inak ale co sak za to mozu hormony mi sme v tom nevinne 😀 .. no on ma A pozitiv .. tak stava sa to takze vydrzim kusok ved co nespravim pre babo .. 😉 .. noo tak uz ked si vsimaju iny tak je to vidno pekne na mne uz tiez riadne vidno uz neskryjem a ani sa nesnazim v praci vedia tak mozem pekne ukazovat 😀

dudi30
26. nov 2012

baby ja som pribrala zatial 1kg... zdá sa mi to strašne málo... :( a mám pocit, že sa mi zmenšilo to moje aj tak mini bruško ... alebo mi už šibe z toho pozorovania? 🙂

anietka
26. nov 2012

@veronikabb ahoj podľa mňa nevadí ak bude mať dievčatko niečo modré - je to podla mňa každého osobná vec do čoho si svoje mimi oblečie a mne sa modrá farba páči takže ak budeme mať bambulku tak aj ja ju budem určite obliekať aj na modro 🙂

inviav
26. nov 2012

@dominika1516 ale ved co by sme to skryvali? ved je to krasne 🙂 a dnes ma to mrvenie tak prekvapilo az som robit prestala 🙂 o hormonoch by som ti vedela rozpravat...som taka vybusna teraz ze az...inak, dnes mi mali prist tehotenske nohavice a neprisli, tak asi az zajtra a to som sa tesila, ze si ich uz zajtra obleciem do prace 😒 ty uz take nosis?

lola7712
autor
26. nov 2012

@dudi30 ........joooooj neboj to ešte dobehneš.......ja som sa nevedela dočkať kedy priberiem a už mám + 4 kg 😀

lola7712
autor
26. nov 2012

.....dievčence.......ja som dnes bola u mojej krajčírky......dať si ušiť nejake šatočky do prace......a ona ma meria, lebo však jej hovorim.......staré miery neplatia pribrala som 4kg.......a ona smiech jeeeejo ved ty konečne máš miery ako modelka 90-70-90 😀 samozrejme okrem toho bruška 😀 😀

lydusska
26. nov 2012

@janulik_81 no ved uvidis kedy dostanes, hhhh s tym Nhs ststemom to Funguje vzdy cudne. Ten scan sa Robi medzi 18-20tym tyzdnom tak mozno ty ho budes mat dokonca skor ako ja hhh ;)

lydusska
26. nov 2012

@dominika1516 no tak to ta budu mat pod dohladom aby sa ti mimi s detskou zltackou nenarodilo ;), lebo I moja mamina bola negativ, ale ja som bola pozitiv tak som ju mala ked som sa narodila. Dufam ze vsetko bude ok.

lucynka777
26. nov 2012

ahojte, uz ste rozmyslali nad zimnymi bundami, ci kabatikmi? :-/ mna uz chyta panika, lebo neviem zohnat nic vo velkosti XS a hlavne nic teplucke :(

lydusska
26. nov 2012

@inviav cozeeeee takze uz si citila dneska prve pohyby??? Tak blahozelam to je krasne

dudi30
26. nov 2012

@lucynka777 no ja som prišla na to.... že snad na zimu velmi nepriberiem, takže snad mi moje bundy a kabáty budú stačit... a velkosť XS? ja budem rada ked mi bude dobré S 🙂

dudi30
26. nov 2012

@lydusska to tak skoro prvé pohyby?? jeeej to je super.. tiež sa na to velmi teším 🙂

simkarobkova
26. nov 2012

Ahojte baby, dnes všade zisťujem odpoveď na otázku, či ste niektorá užívala Duphaston na podporu otehotnenia a či sa vám vďaka nemu podarilo otehotnieť ... hm?? :( baby ja som zúfalá ☹

lucynka777
26. nov 2012

@dudi30 no len mne sa podarilo uz 7kg pribrat a vsetko do bruska 😎 uz teraz nosim sestrinu bundu velkost M a zacina byt tesna

angel31
26. nov 2012

@lucynka777 ja som videla v tescu maju.. tam je toho na vyber vela na velkost 34

lucynka777
26. nov 2012

@dudi30 aj ja uz citim od stvrtku take brneni 🙂

dudi30
26. nov 2012

@lucynka777 takže ked budem brnieť.. to budú pohyby.. juch juch 🙂 super

dudi30
26. nov 2012

@lucynka777 tak to XS to bola sranda? no ja len dúfam že nebudem musieť nosiť manželovi bundy 🙂 normálne aj závidim tie kg... lebo to moje kilo a mini bruško... radšej by som už trochu podrástla 🙂