Prvorodičky - máj 2013
....ahojte tak rýchlo ako som do diskusie prvosnažiliek prišla.......tak rýchlo som aj odišla 😀 ......podarilo sa nám to na prvý šup 😀 ........ je to neuveriteľný pocit a od chvíle čo som to zistila.............stále sa len usmievam......mám energie aj za troch nie to ešte za dvoch 🙂 ............chcela by som aby táto diskusia bola o kočkách, ktoré zažívajú pocit prvého tehotenstva.........aby sme tu dávali nové poznatky a skúsenosti...........poradili jedna druhej.......sama zatial neviem "kudy kam"...........ale to nevadí 😀 nejako to zvládneme......preto píšte....čo máte nové....ako sa stravovať v prvom trimestri.....čo je lepšie a čo nie.....ako priberáme.......my máme momentálne 50 kg 😀 zatial 😀 .........nechutí nám sladké.......pričom doteraz som bez sladkého nevydržala.... 😀 ....zatial zistujem čo a ako........čo nemám jesť..........že nemám cvičiť.........ale ja som ani necvičila 😀 ........dam na seba pozor aby som neochorela a tak...................21.09.2012 ideme na náš prvý ultrazvuk.......teším sa na vaše príspevky.....a prajem krásny prenádherný deň............s úsmevom na tvári 🙂
@inviav moja a co si sa to vlastne vyjadrila? a co si taka skupa na slovo? a tebe tie chlpky rastu dvojmo? alebo ako to ty vlastne mas? vies ja som tak nad tym uvazovala ze ako by to bolo keby chudera moja besiana (sucka) cakala stenátka a vsetky by boli psikovia.. teda chlapci.. ze ci by chuderka moja usata neskoncila jak baran s podsadkou labradora... a ze ci by vobec znasala take teploty ake tu mame.. to by som mala obmedzit pre jej dobre stenatka na jesen a zimu ale to nejako zaobstarat aby mala stenatka na jar a leto... a myslis ze nemineme moc na ziletky???
dievcata co mna teraz napadlo.. co ked to porekadlo ze na marka necakaj uharka je pravdive babske len prekrutene a tym co im chuti kysle.. teda uharky nebudu mat chlapca ale dievcatko???
@bucanova ahoj moja z Toho si nic nerob ze ich este necitis. Mozno mas Trosku vacsiu matrnicu. Mne kazdy hovoril ze od 12 teho tyzdna je nemozno citit male, ale citila som a to mi proste nikto nevyrati I ked to skusali. Aj mojA mamina mi dnes povedala ze mna s bratom zacala citit az par tyzdnov pred porodom nie ako ja uz tak skoro. Je to uzasny pocit citit male, I ked niekedy to fakt vyrusi ked sa na nieco velmi sustredis a potom taky kopancek hhh. Neboooj uz coskoro!!! Daj vediet ked to bude prvy raz, ok. To sa stalo mne v kine ked som mala nohy prekrizene, asi som prcka tlacila hhh ;)
@inviav nemusis ani tisko zavidiet.... Uz coskoro i u. Vas to bude!!! Ja som bola tiez prekvapena ze I on citil lebo vacsinou neciti a to boli take zachvevy asi ako si male hladalo poziciu. Pocuj ked potrebujes na toaletu ides hned ci drzis Trosku dlhsie? Ono asi ako ten mechur tlaci, tak je to citit omnoho viac. Vtedy som ho mala natlakovany a lezala som, tak to skus a mozno konecne ucitis. To je moj figel na prcka ;)
Dobre ranko bambulky mamicky ako sa mate? Mna uz mamina na Skype o 7 ej rano zobudila tak sa ozyvam. Kto je na Tom rovnako ako ja ozvite sa ;). Cmuuuuk
@lydusska dobré ránko 😉
@angel31 dobre ranko moja. No zatial problem s nim nemam a dufam ze ani mat nebudem. Ved ten mocovy mechur nan tlaci preto je to mimi tak dobre citit hhh ;). Ale sa ho snazim vzdy vyprazdnit I ked niekedy som taka leniva ze sa mi nechce hhh ;). Ale nemo by to mat ziadny vplyv na babatko, Len ho to tlaci hh. Vsak I ked ides na sono by si malA mat plny mocak 🙂 hhh
@veronikabb dobre ranko aj tebe moja. Ako sa mas? Ja uz som zacala byt zavisla na tomto chate tu s vami 🙂
@lydusska mam sa dobre 🙂 a ty? ja som tiez zavisla uz na tomto chate 😉
Dievčatká .... bude vadiť moc keď bude dievčatko nosiť aj modré veci? Podľa mňa nie veď je to pekná farba aj pre dievčatká veď sú rôzne odtiene aj ... čo Vy nato?
@veronikabb moja ja sa mam ok 🙂, dakujem za opytanie. A o tej modrej si je myslim ze to je tiez ok
ahojte kočky, ja som bola v stredu na tripple testy a ultrazvuk...čakáme dievčatko 🙂 výsledky budú 28. si mám zavolať, tiež som z toho dosť nervózna ☹
@veronikabb to mas pravdu.. mne sa tiez pacia modre farby.. a take jemnucke blede vselijake mackove budu pekne aj na dievcatku... to len sa niektore zenske cuduju a myslia si ze to mas chlapceka ked vidia babatko v modrom... lebo ked im zlezu vlasy tak moc rozdiel neni ze ci je s pipikom, alebo bez...
@veronikabb podľa mňa mordé veci sa hodia aj dievčatku. Ak sa to skombinuje aj s inou farbou a nebude od hlavy po päty v modrom, tak je to v pohode. Minule som ale videla na pošte jednu mamičku a mala v krikľavo-modrom kočíku dievčatko oblečené v ružovom. To už vyzeralo dosť čudne 😀
@mici2 jeeeeeeej, Ty uz vies co budes mat? To je uzasne. Ja sa to dozviem asi az tak za mesiac. Mas uz aj meno pre dievcatko?
@mici2 a neboj testy budu urcite v poriadku. Mne robili testy pred dvoma tyzdnami. Vraveli, ze ak testy nebudu v poriadku tak mi do tyzdna zavolaju. Ak budu v poriadku mam cakat do mesiaca list. No a nevolali mi, tak hadam je to ok 🙂.
@lydusska lydus kedy ides najblizsie na scan? Uz ti prislo, ze kedy mas ist?
Janicka som I'm volala a mam appointment 20teho decembra, co ty?

@mykaellle v ambulacii, kam chodím ja to funguke tak, že netreba volať kvôli výsledkom a keby boli zlé, tak oni volajú mne. Tak ani neviem kolko trvá ktoré vyšetrenie a som v kľude. Ani nepomyslím na to, že ako to dopadne. Beriem ako samozrejmosť, že budú v poriadku 🙂