icon

Prvorodičky - máj 2013

lola7712
10. sep 2012

....ahojte tak rýchlo ako som do diskusie prvosnažiliek prišla.......tak rýchlo som aj odišla 😀 ......podarilo sa nám to na prvý šup 😀 ........ je to neuveriteľný pocit a od chvíle čo som to zistila.............stále sa len usmievam......mám energie aj za troch nie to ešte za dvoch 🙂 ............chcela by som aby táto diskusia bola o kočkách, ktoré zažívajú pocit prvého tehotenstva.........aby sme tu dávali nové poznatky a skúsenosti...........poradili jedna druhej.......sama zatial neviem "kudy kam"...........ale to nevadí 😀 nejako to zvládneme......preto píšte....čo máte nové....ako sa stravovať v prvom trimestri.....čo je lepšie a čo nie.....ako priberáme.......my máme momentálne 50 kg 😀 zatial 😀 .........nechutí nám sladké.......pričom doteraz som bez sladkého nevydržala.... 😀 ....zatial zistujem čo a ako........čo nemám jesť..........že nemám cvičiť.........ale ja som ani necvičila 😀 ........dam na seba pozor aby som neochorela a tak...................21.09.2012 ideme na náš prvý ultrazvuk.......teším sa na vaše príspevky.....a prajem krásny prenádherný deň............s úsmevom na tvári 🙂

lola7712
autor
28. nov 2012

@dudi30 .....som na tom rovnako aj ja ich už mám 😀 konečne 😀

anietka
28. nov 2012

@lola7712 tak bývanie s rodičmi poznám dôverne a ver mi tiež mi u nich bolo dobre a nič mi nechýbalo, ale vlastný byt je najlepší 🙂

anietka
28. nov 2012

@mici2 ja idem na morfo 18.12. a spravia mi aj 3D dnes ma doki objednával 🙂

anietka
28. nov 2012

Takže čakáme chlapčeka 😀 tešíme sa moc. Drahého som dobre vytrestala, lebo že on ide ešte fajčiť, ale keďže som bola objednaná na čas tak som išla a hneď ma aj zobrali dnu bo tam nikto nebol a drahý tak nestihol ísť so mnou 😎 🙂 . Drobček je ok. Fotky pripojím hneď ako mi ich manželík upraví na správny formát.

dominika1516
28. nov 2012

@inviav jeeej dakujem hned ako ti dopisem si to pozriem 😉 .. vysiel nas 20€ z povodnych 50€ a je z tvrdsej pamätovej peny z kokosovou vlozkou takze ja som z neho nadsena 😉 .. mi zhaname sadu do postielky nasla som jednu uz ale stale vaham ze ci este nie je skoro ale hned ako mi teraz povie na poradni ze je vsetko v pohode tak to kupim 😉 .. noo svetrik mi objednala mamina mi volala ze nasla taky skvely tak som zvedava ale mam s nou podobny vkus takze sa mi bude pacit 😀

dominika1516
28. nov 2012

@anietka jeeej gratulujem k chlapcekovi 😉

lola7712
autor
28. nov 2012

@anietka ....jeeeeej gratulujem k chlapčekovi 🙂 hlavne nech ste zdraví 🙂

.....ano máš pravdu s rodičmi je dobre.......ale bez nich ešte lepšie 😀 .........ale ešte trošku vydržíme a potom si budem užívať náš krásny domček 🙂

julinka88
28. nov 2012

@lola7712 bývanie bývanie....tiež závidím párom ktoré bývajú samé my bývame u svokrovcov sme síce oddelený oni hore my dole ale aj tak je to katastrofa !!!!!!!bojím sa aké to bude ked sa nám malé narodí bo viem že pri malom vedela všetko najlepšie svokra :neni mu zima, neni mu teplo,neni hladný smedný unavený Háááááá pomoc ale som si slúbila že už sa nedám matka najlepšie vie čo je pre jej dieťa najlepšie!!!NIE???? 😀

inviav
28. nov 2012

@lola7712 tak nech vam to teda rychlo ubehne, ked ti tak lezu na nervy 😉

inviav
28. nov 2012

@mici2 jaaj, no bodaj by si mala pravdu a bolo by to tak 🙂 este dva tyzdne musim vydrzat a potom sa to snad uz dozviem....ja som uz rybicku citila 🙂

inviav
28. nov 2012

@dominika1516 no tak to je naozaj dobra cena...my sme este nad matracom nerozmyslali, ze aky presne kupime, tak asi medzi sviatkami si na to sadneme a pozhovarame sa o tom vsetkom, co treba....my dostaneme na vianoce s postielkou aj supravu, tak som si nakazala hnedej farby, aby bola pripadne aj pre druhe babo, az by neskor aj to bolo....krstna ma este volala k nej, ze ona ma tri vnucatka, tak aby som si isla k nej povyberat nejake veci, co by mi prisli vhod...tak uz mam program na vikend 🙂

lydusska
28. nov 2012

@dominika1516 noooo dobrych mame manzelov hhh inak by sme opraskli vsetky peniaze hhhh ;). Ale ani u mna po Vianociach uz nebude mat Sancu ;)))

sissita
28. nov 2012

Ahojte. Môžem sa k vám ešte pridať s májovým termínom? 🙂

mariettka27
28. nov 2012

Ahojte baby,
prosím vás a pohlavie dieťatka vám povedali vaši gynekológovia alebo ste za to museli platiť extra?my ešte nevieme,ale ja som veľmi zvedavá 😎... známa mi hovorila,že jej gynekologička nechcela povedať,že nech si ide dať za 30 eur zistiť...

lola7712
autor
29. nov 2012

@julinka88 ....och tak ja sa hambím......ja to takéto strašné nemám.......bývame u mojich rodičov..........ale oni su v pohode...vobec sa mi do ničoho nestaraju.......pomôžu ako môžu.......ale tak občas súrodenci lezú na nervy.....puberta..........ale tak mi sa čoskoro budeme sťahovať do nášho domčeka.......takže bábo už asi bude v novom 🙂

@inviav .......súrodenci v puberte občas vedia vytočiť.....ale nie je to zas také strašné...... 😀 len mám občas slabšiu chvíľku 😀

lola7712
autor
29. nov 2012

@sissita ...........jasné vitaj 🙂

inviav
29. nov 2012

@lola7712 viem si predstavit 🙂

dudi30
29. nov 2012

@mariettka27 ja som počula, že by nám to mal povedať náš gynekolog... tak som zvedavá... pri morfologickom ultrazvuku... a to by malo byť bez poplatku... ale ja by som chcela ist aj na 3D či 4D kvoli tomu aby som si bola 100% istá že je všetko ok...

lola7712
autor
29. nov 2012

@mariettka27 ..........podľa mňa by ti to ten tvoj gyn......mal povedať.......veď prečo by to mal tajiť 🙂

lola7712
autor
29. nov 2012

@dudi30 ........ja som asi divná ale ja nechcem ísť ani na 3D a ani na 4D ............verím, že babatko je v poriadku.....a radšej sa nebudem dopredu stresovať.......ako má byť tak bude.... 🙂

dudi30
29. nov 2012

@lola7712 no ja radšej asi ano... teda uvidím kam ma pošle doktor.. a ja iba z toho hladiska, že mi zistili zvýšenú štítnu žlazu a beriem lieky... a chcem mat pokoj na duši, že bude a je všetko v poriadku 🙂

inviav
29. nov 2012

@lola7712 presne to je aj moj nazor..ako keby si moje slova napisala 🙂

inviav
29. nov 2012

@mariettka27 moze byt aj to, ze to nechce povedat, lebo si nie je ista a radsej teda nepovie nic ako keby mala zavadzat, zalezi to len na babatku a na sikovnosti doktora, ci to uvidi 🙂 niekedy pohlavie rodicia nevedia az do porodu..preto asi radsej odporucila ten 3D ultrazuk za ktory sa plati

lola7712
autor
29. nov 2012

@dudi30 .........ja to nechcem preto, lebo suseda bola a povedali jej, že babatko je postihnuté......a ona celé tehotenstvo preplakala.........a babatko sa narodilo uplne zdravučke..... 🙂

dudi30
29. nov 2012

@lola7712 fúúúúúha... to je strašnéééé :( zdeptajú ta a nakoniec je všetko ok, ešte že tak!

veronikabb
29. nov 2012

tak volali sme o výsledky 🙂 všetko je v absolútnom poriadku 🙂 🙂

lola7712
autor
29. nov 2012

@dudi30 ...tak veru........a najhoršie je že to nebola v mojom okoli len táto jedna mamička........je ich viac.........našťastie ja chodím inam 🙂

mariettka27
29. nov 2012

@dudi30
@lola7712
@inviav
baby,mne to skôr niekedy pripadá akoby lekári dohadzovali biznis súkromným klinikám...ja tiež nevidím dôvod prečo by to nemohli povedať,ak to tam vidia...veď sa to robí tak celé generácie.... 😉
čo sa týka odhalenia postihnutia dieťatka,my sme boli na NT plodu v 12 tt za 35 eur,a teda sme boli aj celkom sklamaní,lebo to je len pravdepodobnosť či je všetko OK a podpíšeš,že si si toho vedomá,že je to len orientačné...potom sa tu natíska aj otázka,že keby to bolo takmer isté,že tieto vyšetrenia odhalia prípadný problém alebo potvrdia,že všetko je OK,tak by sa predsa nerodili postihnuté detičky...

dudi30
29. nov 2012

@lola7712 myslíš, že boli všetky u toho istého?? či na čom to záleží?

angel31
29. nov 2012

@lola7712 ty si ako ja... ved aj keby mu nieco bolo tak sa to na tom 3D nezisti.. jedine ze by malo nieco navyse alebo nieco menej...