icon

Prvorodičky - máj 2013

lola7712
10. sep 2012

....ahojte tak rýchlo ako som do diskusie prvosnažiliek prišla.......tak rýchlo som aj odišla 😀 ......podarilo sa nám to na prvý šup 😀 ........ je to neuveriteľný pocit a od chvíle čo som to zistila.............stále sa len usmievam......mám energie aj za troch nie to ešte za dvoch 🙂 ............chcela by som aby táto diskusia bola o kočkách, ktoré zažívajú pocit prvého tehotenstva.........aby sme tu dávali nové poznatky a skúsenosti...........poradili jedna druhej.......sama zatial neviem "kudy kam"...........ale to nevadí 😀 nejako to zvládneme......preto píšte....čo máte nové....ako sa stravovať v prvom trimestri.....čo je lepšie a čo nie.....ako priberáme.......my máme momentálne 50 kg 😀 zatial 😀 .........nechutí nám sladké.......pričom doteraz som bez sladkého nevydržala.... 😀 ....zatial zistujem čo a ako........čo nemám jesť..........že nemám cvičiť.........ale ja som ani necvičila 😀 ........dam na seba pozor aby som neochorela a tak...................21.09.2012 ideme na náš prvý ultrazvuk.......teším sa na vaše príspevky.....a prajem krásny prenádherný deň............s úsmevom na tvári 🙂

inviav
14. sep 2012

@liiluska no uz budem na konci 6tt, ale tak kazde babo sa inak vyvija 🙂 a to je tak cely zivot uz od pocatia...ja som pozerala ze tiez budem v 9tt, ked pojdeme na kontrolu...ale myslim, ze to uz bude jasne 🙂

angel31
14. sep 2012

@lola7712 veru.. ked ja uz neviem co snim mam robit..je niekedy taky tvrdohlavy.. a pri tom u mamicky je vareny peceny a aj tak sa jej vyhyba jak cert krucifixa

dominika1516
15. sep 2012

@lola7712 fuuuha tak to je rarita v dnesnej dobe na prvy sup 😉 .. ani nevies ako sa tesim ze nas je tu tolko uspesnych 😉

dominika1516
15. sep 2012

@inviav jeeeej super tesim sa ze je vsetko v poriadku 🙂 ... no pol roka sme makali na malom a v com bol problem nevieme lebo sme chceli ist teraz v oktobri na testy ale nestihli sme lebo bublinka je uz v ,,brusku,, :-P .. noo ani ja som moc neobmedzila akurat viac papam ovocie a zeleninku inak nijaka zmena 😉

dominika1516
15. sep 2012

@angel31 noo aj chute mame ale ja papam 3x viac ako predtym 😉

janulik_81
15. sep 2012

@deenielka jeeeej, ty si presne tak ako ja, este aj termin mi zatial vychadza ze 22.maj 🙂

inviav
15. sep 2012

@dominika1516 ale co si pisala teraz ze jes 3x viac ako predtym, tak to praveze ja nie...vobec mi nechuti viac jest..ani chute nemam ziadne specialne 🙂 inak uz sme to oznamili rodine...tesili sa vsetci, ale najviac sa mi pacila reakcia mojej sestry: "som vedela, ze take velke prsia nemozes mat len tak" 😉 doktor mi povedal, ze v 9tt mi bude robit presnejsie merania a povie mi aj presny termin s odchylkou 3-4 dni

inviav
15. sep 2012

@dominika1516 ozaj Dominika...a ty si vlastne z ktorej casti Slovenska?...nech mam o tebe aspon aku taku predstavu

lola7712
autor
15. sep 2012

....................ako sa máme dievčence???? ..........čo bublinky v brušku??? 🙂

inviav
15. sep 2012

@lola7712 my sa mame vynikajuco...a vy? 🙂 akurat sa chystame do nitry na veceru 🙂

angel31
15. sep 2012

@lola7712 tak u nas bola dneska navsteva.. katastrofa.. cely pol den som len lietala jak fredka na kozuch.. este aj moja muchotravecka bola urcite z toho na prasky.. este stastie ze ma ten moj mvdr. zachanil a poumyval riady a vsetko spratal z obyvacky...

dominika1516
15. sep 2012

@inviav noo tak to ja jem jak keby ma z hladovky pustili aj vecer kym sa nenajem tak ani nezaspim ked som hladna tak je to katastrofa pocit taky iny jak keby sa vo mne daco hybalo a ked sa najem tak nic pohoda :-\ .. jeeeej parada ze sa tesia tak teraz si uz len uzivat tehulkovanie 😉 .. hehe podarena sestra 😀 .. a to fakt ti narastli prsia? mne vobec aspon to nevidim ja :-P
Ja som Kosicky kraj jedna obec za Gelnicou presnejsie a priatel je priamo z Gelnice takze sme boli vzdy blizko seba 😉 a ty?

dominika1516
15. sep 2012

@lola7712 ahooooj tak bublinka pocuva zajtra zo srandy idem este vynicit posledny testik co mam doma len tak zo srandy 😀 :-P

inviav
16. sep 2012

@dominika1516 urcite ma ten pocit hladu bude zachvacovat cochvila...zatial teda nie 🙂 no prsia narastli, ale oni mi zvykli vzdy pred mrchou narast, teraz su este o nieco vacsie ako byvali a hlavne pevnejsie..a priatel si u teba este nevsimol nejaky rozdiel? fuuuuha, no zdaleka si 🙂 ja som z okresu nove zamky...pochadzam z mesta surany, ale teraz byvame v dedine odkial manzel pochadza 🙂 co inak, nevolnosti este ziadne?

angel31
16. sep 2012

@inviav jej ty si od NZ? aka nahoda..ja som sa tam spoznala s mojim muzom.. boli sme na nakupoch s este nebozkou sestrou kupovat auto.. a on tam v tej auto predajni sedel na stolicke v takej koseli.. spravil nam kavicku s cukrom a sme sa dali dokopy este v ten den.. nakoniec som si vybrala aj vdaka nemu moje modre nadherne auticko, a uz v ten tyzden sme aj spolu jazdili, si ma nasiel u mna doma.. To je aka pekna spomienka vdaka tebe..

angel31
16. sep 2012

dievcata pekne ranecko vsetkym🙂 dufam ze ste sa vyspali vsetky do ruzova ako ja 😀 ja som sa dnes rozhodla ze na obed spravime si zamorske speciality🙂 vcera vecer ma moj muz ukecal aby sme isli nakupit masko do metra, take reku podme.. tam vam bola ima.. ale tie sunky co tam viseli.. muzovi sa len panenky prevracali co mu tam tak srdce naskakovalo pri pohlade na to stuhnute maso, este stastie ze sme mali to oblecenie... a vite co sme kupili nakonec? raka.. takeho homara velkeho jak vola.. tak ho idem teraz uvarit.. ten dobry panko nam ho vcera klepol a aj vypytval.. drzte palce nech sa homarisko vydari🙂 muz totiz varenych homarov miluje 😀

lola7712
autor
16. sep 2012

@angel31 .........krásny deň aj tebe........mňa v noci zobudila bublinka.....trosku ma pálilo bruško........ale som sa len zobudila pousmiala, že aha to si ty 😀 a spala dalej 😀 ...........ja som dnes varila na obed hovädzí vývar s domácimi rezančekmi a plnenú papriku......taku klasicku slovensku.. 😝 ...........tak este rozmýšlam nad niečim sladkým......... 🙂

inviav
16. sep 2012

@angel31 to som rada, ze som ti pripomenula take krasne chvile 🙂 tak dobru chut k tomu homarovi..dufam, ze sa podaril 😉

inviav
16. sep 2012

@lola7712 aj my sme rozmyslali...no urobime teda slivkovy kolac s mrvenickou 🙂

angel31
16. sep 2012

@lola7712 🙂 mi ale mame chute.. ja som si k chutnej polievocke dala vyvarene spagety.. ja tie rezanceky moc nemusim.. sa to tak nesmyka..a to sladke som prave dojedla.. dala som si kokosovu trubicku, to ti je vec.. jeto duta trubicka taka chrumkavucka mnam obalena v cokolade a posypana kokosom 🙂 😀 , k homarovi som sa ani nedostala.. ten moj muz je jak kyselina.. celeho ho zjedol 😀, a to som uz na neho ozaj nasrana.. nasla som v sufliku fotky nejakych bab.. mal to tam zahrabane medzi danovymi priznaniami a tymi autocasopisme... co myslis?? neni to uchylne? lebo mne to tak pripada...

angel31
16. sep 2012

@inviav podaril, podaril.. ale muz sa do toho pustil a mne neostal ani chvost.. len hlava... a tam veru na tej hlave moc toho maska neni 😀

lola7712
autor
16. sep 2012

@inviav joooj tak ten slivkovy kolačik by som si dala 😝 určite bol fantasticky 😀

@angel31 ..........som rada že sa homar podaril...........a to s tymi babami..........noooo ja by som vybuchla ako sopka 😀

angel31
16. sep 2012

dievcata chcem sa vas spytat, mate aj vy take napätie v brusku? take tahanie ci take cudne pocity ako keby vas nieco tahalo? co to je? 😕

lola7712
autor
16. sep 2012

@angel31 .......ano ano.........neviem čo to je ale chystam sa na to opytat v piatok mojej gyn...

angel31
16. sep 2012

@lola7712 to som zvedava co ti povie.. lebo mna to tak znervoznuje.. normalne si myslim ze dostanem menzes.. je to ako pri tom..len to proste pôsobi tlakovo..no ja som z toho kubo 😠

lola7712
autor
16. sep 2012

@angel31 .........presne takto to cítim aj ja presne ako pred mrchou.......občas sa na to zobudim aj v noci..........no som zvedava potom dam info

dominika1516
16. sep 2012

@inviav vies co sem tam mam pocit ze poutekam na wc ale nestalo sa este takze to je len taka vnutorna nevolnost ci jak to nazvat 😉 .. no povedal ze su take pevnejsie a vraj aj vacsie ale ja mu neverim hehe :-P .. noo tak ja dufam ze mna ten hlad a chute prejdu lebo budem jak balon ochvilku 😀 ... fuu tak to sme daleko od seba :-\

lydusska
16. sep 2012

@lola7712 nooo tak to mooooc blahozelam k prvemu zisteniu!!!! My tiez ocakavame prve mimco okolo maja, zajtra mam stretko s doktorom tak dufam ze ma odporuci ku gynekologovi ;))) a dostanem nejaku pomoc ohladne vitaminov a tak. Ty pises ze mas energie i za troch, hhh tak to je super ja zase som uplne KO, nemozna nicoho, takze to tehotenstvo ma fakt dostava na lopatky, predpokladam ze budem mat velmi malo zeleza, lebo i dietatko nejake to zelezo potrebuje, takze to bude hned prva pomoc co budem potrebovat ;))), ale inak sa moooooc tesim.

Tak Vsetkym tehulkam tu drzim palceky a nech ste obaja (mamicka aj malinke, alebo ak vas je i viac tak vsetkym len to dobre) zdravi a stastni ;)))))

lydusska
16. sep 2012

@dominika1516 jeeej no to je mile ako volas malinke ze bublinka ;))). Drzim palceky nech sa dari ;)))

angel31
16. sep 2012

@lola7712 aj si uz premyslala ze kam rodit pojdes? ja uz kukam co kde ako..som kukala ocenene porodnice za rok2011.. ja sa budem rozhodovat asi podla tej fotky odtial.. kolkorazy je fotka tusim viac napovedna nez taka percentualna statistika