icon

Prvorodičky - máj 2013

lola7712
10. sep 2012

....ahojte tak rýchlo ako som do diskusie prvosnažiliek prišla.......tak rýchlo som aj odišla 😀 ......podarilo sa nám to na prvý šup 😀 ........ je to neuveriteľný pocit a od chvíle čo som to zistila.............stále sa len usmievam......mám energie aj za troch nie to ešte za dvoch 🙂 ............chcela by som aby táto diskusia bola o kočkách, ktoré zažívajú pocit prvého tehotenstva.........aby sme tu dávali nové poznatky a skúsenosti...........poradili jedna druhej.......sama zatial neviem "kudy kam"...........ale to nevadí 😀 nejako to zvládneme......preto píšte....čo máte nové....ako sa stravovať v prvom trimestri.....čo je lepšie a čo nie.....ako priberáme.......my máme momentálne 50 kg 😀 zatial 😀 .........nechutí nám sladké.......pričom doteraz som bez sladkého nevydržala.... 😀 ....zatial zistujem čo a ako........čo nemám jesť..........že nemám cvičiť.........ale ja som ani necvičila 😀 ........dam na seba pozor aby som neochorela a tak...................21.09.2012 ideme na náš prvý ultrazvuk.......teším sa na vaše príspevky.....a prajem krásny prenádherný deň............s úsmevom na tvári 🙂

pupendo5
28. dec 2012

Co sa tyka kocika, ten asi budeme kupovat novy tiez. Drahy ma nazor, ze to je kazdodenna zalezitost a nebudem sa predsa potom jedovat, ze mi nieco vrzga, zasekava sa atd. Mala som par favoritov a potom, co som si ich v predajniach chytila do ruky tak uz nimi neboli. Napr. Obaja sme dost vysoky a 90 % kocikov napriek teleskopickym alebo tym inak nastavitnym ruckam okopavame...

pupendo5
28. dec 2012

@julinka88 kraaasa, gratulujem!🙂

mimik456
28. dec 2012

ahojte baby čítala som tu že ktorá ste kolko pribrali a ja som zatial pribrala 1,5kg ale ked som nebola tehotná mala som 55kg ale schudla som za prve 3 mesiace 6kg tak že ja som velmi nepribrala ešte ani nie som na povodnej váhe.... a pritom papám poriadne čo mi príde pod ruky... a maličká je tiež dosť velká na 20tt....

pupendo5
28. dec 2012

@mimik456 tak to si z tych stastnejsich 🙂)) ticho zavidim ;)

mimik456
28. dec 2012

@pupendo5 no ja sebe velmi nezávidím ja by som tak chcela pribrať a nejak to nejde....

veronikabb
28. dec 2012

@pupendo5 no ja som tiez schudla okolo 8 kg za prve tri mesiace a hadam naspat pribrala 2 doteraz a to mi priatel dnes zas povedal ci som neschudla 😲 😲 😲 no vcul by to asi dobre nebolo 😒

pupendo5
28. dec 2012

@mimik456
@veronikabb
Fiiha, to vam bolo tak zle, alebo?..no ja som bola dost chuda pred tehu, akoze mi to az tak nevadi, len neviem co budem nosit za chvilu 😀

mimik456
28. dec 2012

@pupendo5
@veronikabb no ja som tiež bola pred tým chudá ale mne váha stále ukazuje 51,5 kg a pritom z mojích starých vecí nič neobleciem tak že som sa rozložila na pánvu alebo ja už neviem.....

mimik456
28. dec 2012

no mne bolo strašne zle prve mesiace len som vracala ešte aj z čistej vody to bolo strašne.....

veronikabb
28. dec 2012

@mimik456 no ja sa zatial celkom mestim do veci ale vsetky som neskusala ... ja som mala nechutenstvo

mimik456
28. dec 2012

@veronikabb ja do ničoho musela som kupiť tehotenské nohavice.... mne ani nechutilo ani som nič nemohla lebo hned ma naplo....

pupendo5
28. dec 2012

@mimik456 fuuha, tak to si mala narocne, ja som grcala len parkra,t ale zle mi byvalo ze som nemohla nic jest..€ sa mi len zaludok dvihal zo vsetkeho... Ale potom som to "dohnala" .. Sranda je ze nejem o tolko viac ako predtym, sice obcas ma chyti vlci hlad aj vecer, ale tak snazim sa jest zdravo- jogurty ovocie a tak.. Nuz lepi sa to samo, i ked ludia tvrdia ze ee, vaha hovori svoje 🙂

veronikabb
28. dec 2012

@mimik456 ja este tehotenske nemam nic len som nasla u nas v meste take zateplene leginy tak tie nosim a moj drahy mi na vianoce kupil dve termo tricka a ked som to rozbalila tak 😲 😲 take velke no neviem co tym myslel 😠 😠 😠

mimik456
28. dec 2012

@pupendo5 no ja som to mala strasne už som len rada že to začiatkom 4 mesiaca skoncilo.... aj ja jem všetko čo mi príde pod ruky ale nie až tak ako pred tehu.... a mne váha ako keby stále uberala... tak ja neviem

mimik456
28. dec 2012

@veronikabb tak ja som nosila len legíny a dlhé svetre len ked sa ochladilo tak som kupila tehu rifle....

froggynka2013
28. dec 2012

Ahojte, chcela by som sa k vam pridat ak je to mozne, my tiez cakame babatko v maji 2013. zatial som pribrala 5,5kg co jedni hovoria vela, jedni malo tak neivem a donedavna som este nosila svoje oblecenie teraz som si kupila jedny tehu rifle a jedny tehu leginy v KIK a nedam na ne dopustit su maximalne pohodlne a za cca 8Euro...a vy ako???

pupendo5
28. dec 2012

@froggynka2013 ahoj, jasne, kludne sa pridaj🙂 no ja som pribrala uz 8-9 kg 😅 ale zevraj to nie je vidno, no faktom je ze sa do nohavic nezmestim a saka koli prsiam tiez nezapnem. Mna tlacili nohavice na bruchu uz 4 tyzdne do zadu, tak som si kupila v C&A jedny rifle a leginy - boli zrovna v zlave🙂 A na nete som nasla take zateplene leginy tak aj tie, lebo mi bola zima.. Tie ma vysli tak do 10 eur. A nosim take svetrovite dlhe veci - nastastie je zima 🙂

froggynka2013
28. dec 2012

@pupendo5 A kde na nete si nasla tie zateplene leginy neposles link??? lebo to som zatial nenasla....dakujem velmi pekne

pupendo5
28. dec 2012

@froggynka2013 skusim to najst

anietka
28. dec 2012

@julinka88 blahoželám k chlapčiatku 🙂

inviav
28. dec 2012

@veronikabb tie su naozaj dobre...nosim ich aj teraz v zime, ale samozrejme, ked je chladnejsie, tak aj pancuchy si dam pod ne...ale velmi som s nimi spokojna 🙂

veronikabb
28. dec 2012

@inviav viem ved ten link mam od teba 🙂 😉

inviav
28. dec 2012

@veronikabb vidis...ja hlava derava 😀 aj ty si si ich kupila?

veronikabb
28. dec 2012

@inviav este nie ale chystam sa teraz v januari 🙂 len velkost este neviem aku mam objednat

maruskaaaa
28. dec 2012

Baby, dnešný morfologický dopadol výborne. Malý Jurko by mal byť zdravý. Dnes sa pekne predvádzal, aj nám zamával 🙂

marioneta89
28. dec 2012

@inviav hej hej..bud budu kamosi alebo bude moje chlapciatko zmurkat po tvojej princeznej 😝

lydusska
29. dec 2012

@julinka88 Ahoj Julka, tak sa blahozela k chlapcekovi ;))). Nech je zdravucky a nech sa mu dari rast do krasy.

lydusska
29. dec 2012

@veronikabb hhhhh Vejuska, i mne moj manzel povedal ci som neschudla hhhh .... no ide ma z neho porazit, si pripadam ako kamion a on mne ze ci som neschudla .... hhhh ale je pravda ze mi to vsetko ide iba do brucha zatial. ale musim povedat ze mi zacal dobry apetit, vcera na veceru som spraskala 4 jogurty a 4 pomarance haha ;))), ale to som sa citila ako balon.,... tnebojte sa baby, teraz to uz pojde iba hore bohuziaaaaal, ale tak zase mne to nevadi, hlavne ze babo bude mat z cho cerpat.

Pocujte babenky: aj papate nejake mineraly pocas tehotenstva? Mne znama poradila ze by som si mala preventivne davat magnezium tak si ho idem dneska kupit, uvidime ci mi pomoze. V poslednych tyzdnoch ma trosku chytaju do prstov na nohach krce a viem ze na krce je dobre alebo na bolest svalov - pretoze pomaha pri prenose nervovych signalov, takze idem do toho. A vapnik tiez budem papat. Co vy?
@inviav
@anietka
@maruskaaaa
@marioneta89
@pupendo5
@mimik456