icon

Prvorodičky - máj 2013

lola7712
10. sep 2012

....ahojte tak rýchlo ako som do diskusie prvosnažiliek prišla.......tak rýchlo som aj odišla 😀 ......podarilo sa nám to na prvý šup 😀 ........ je to neuveriteľný pocit a od chvíle čo som to zistila.............stále sa len usmievam......mám energie aj za troch nie to ešte za dvoch 🙂 ............chcela by som aby táto diskusia bola o kočkách, ktoré zažívajú pocit prvého tehotenstva.........aby sme tu dávali nové poznatky a skúsenosti...........poradili jedna druhej.......sama zatial neviem "kudy kam"...........ale to nevadí 😀 nejako to zvládneme......preto píšte....čo máte nové....ako sa stravovať v prvom trimestri.....čo je lepšie a čo nie.....ako priberáme.......my máme momentálne 50 kg 😀 zatial 😀 .........nechutí nám sladké.......pričom doteraz som bez sladkého nevydržala.... 😀 ....zatial zistujem čo a ako........čo nemám jesť..........že nemám cvičiť.........ale ja som ani necvičila 😀 ........dam na seba pozor aby som neochorela a tak...................21.09.2012 ideme na náš prvý ultrazvuk.......teším sa na vaše príspevky.....a prajem krásny prenádherný deň............s úsmevom na tvári 🙂

twetinka81
2. jan 2013

@macka84 vitaj medzi nami

zuzigirl
2. jan 2013

Baby, mna od vcera vecer tak picha v celom lavom boku. Zeby ma tam drobec tlacil?

dominika1516
2. jan 2013

@inviav tak tiez sa mrvilo kustik prejedala som sa jedna radost a stale nemam dost 😀 .. noo ved asi az pri porode sa dozvieme ale ja uz som chcela nakupovat bud modrucke alebo ruzovucke vecicky 😉 .. aj ja som stastna ze mame zdravucke Nunatka ale este stale mam pochybnosti kym nemam spraveny aj morfolog. utz. a ked ten dopadne dobre uz budem jak blcha rada 😉 .. uz som zacala nakupovat aj cez net vecicky a zavesim foto ako vyzera mala skrinka nasho babatka aj aktualne moje brusko 😉

dominika1516
2. jan 2013

@zuzigirl aj mne sa to stava taka ostra pichlava bolest a pytala som sa lekarky na to a povedala ze to male tam tlaci ze sa to moze stat aj ked sa prudko pohnes ze male kopne na nespravne miesto a zaboli to tak ..

mariettka27
2. jan 2013

Ahojte tehuľky 😉
prajem nám všetkým šťastný Nový rok 2013,veľa zdravia a krásnych okamihov s našimi najbližšími...hlavne to bude pre nás rok plný zmien,tak nech si to všetko užívame čo najlepšie,a nech nám všetko dopadne dobre....podľa čínskeho kalendára budú vraj detičky narodené v roku 2013 detičkami šťasteny,ale či to už bude pravda alebo nie,tak naše pokladíky budú určite milované svojimi maminkami,a to je to najdôležitejšie 😉

lucianka01
2. jan 2013

Ahojte tehulky 😝
V prvom rade vám chcem zaželať do Nového roku: Fujavicu šťastia, víchricu pohody, závej radosti, len malú vločku všedných starostí a hlavne lavínu zdravia a lásky v Novom roku!
Dnes som bola na sone a podla všetkého budeme mat chlapčeka, takže náš Tomo bude velký brat. 😎 Manžel to tvrdil od začiatku, že to bude chlapec. 😝

maruskaaaa
2. jan 2013

@lucianka01 Jeej, to je pekné, aj ty budeš mať chlapca? Aj my 🙂 A tiež som od začiatku mala pocit, že to bude chalan. A už aj statočne kope, ako taký malý futbalista 🙂

deanka85
2. jan 2013

Ahojte dievcata 🙂 chcela by som sa k Vam pridat. Sice nie som prvorodicka, uz mam rocneho synceka, ale to mi snad odpustite 🙂 ale cakame teraz druhe babo, ktore by sa malo narodit koncom maja, tak k Vam dufam zapadnem. Zelam Vam vsetko dobre v novom roku a hlavne stastnu a pohodovu druhu polovicu tehotenstva. Uz viete, čo cakate?

anietka
2. jan 2013

ahojte babule 🙂
Dnes ma náš drobček poriadne vyplašil, lebo som ho do večera necítila, ale už sa konečne rozkopkal tak som si vydýchla. Manžela som naplašila, že ak sa nezačne hýbať tak ideme na pohotovosť tak som mu nakoniec volala so slzami v očiach, že už je to ok 🙂
Vítam tu nové mamičky

@deanka85 mne vôbec nevadí, že nie si prvorodička - máme ich tu viac - aspoň nám budete môcť poradiť 😀 keď si nebudeme môcť dať rady 😅

anietka
2. jan 2013

a ešte pripájam našu vianočnú fotečku 🙂

lydusska
2. jan 2013

@macka84 tak vitaj medzi nami a gratulujem k prcokovi co nosis pod srdieckom ;)

lydusska
2. jan 2013

@zuzigirl
@dominika1516 Aj mne sa to stava a este k tomu I v celom podbrusku od pondelka taka kruta bolest chvilkami, ked si chcem vycistit nos, uf tak ma minule pichlo ze radsej vzdy iba pomaly. Aj ked si idem sadnut rychlejsie tak tie otrasy citim brutalne. Stava sa to I vam? Myslim ze to bude iba tym ze prcko sa mi v brusku zvacsuje, lebo I maternicu Mam o dost zagulatenu v okoli mechura, tak to bude snad kvoli tomu. Nechcem panikarit radsej.

lydusska
2. jan 2013

@inviav
@dominika1516 baby Ved to nevadi ze nebudeme vediet co to bude ;) hhh. Ani ja neviem a uz aj zacinam uvazovat nad prekvapkom k porodu, neviem teda este ci vydrzim, ale skusim. Som myslela na ten 3D/4D scan, ale ked som videla tu cenu tak mi skoro oci vypadli a po pravde za scan aby som zistila pohlavie sa mi teda 70Euro davat nechce .... Tak mozno zostane to pre NAS ako prekvapko hhh. Ale vy to este urcite do porodu zistite, som si ista Ved budete mat este par tych ultrazvukov ;). Drzim palce. Kedy mate dalsi utz?

adell34
2. jan 2013

@lydusska @zuzigirl ahojte, baby mam to iste, ale asi intenzivnejsie, boli a picha ma to aj pri chodeni, Silvester som prelezala v posteli, som dnes volala doktorke, tak mam prist zajtra aby vylucila zapal vajecnika, ale ak sa potvrdi, tak mi nasadi antibiotika ☹

lydusska
2. jan 2013

@deanka85 blahozelan k pokladiku co nosis pod srdieckom a zaroven vitaj medzi nami. Myslim ze to tu nikomu nebude vadit ze si druhorodicka ;). Tu ich Mame snad I viac nie Len Ty ;)

lydusska
2. jan 2013

@anietka krasne brusko a ako predpokladam ze o ten tyzden budem mat I ja uz podobne velke lebo ma tak pobolieva ze Noooo .... By som si niekedy I zakricala ... Aj teba tak bolelo ked rastlo, ci ani nie a to Len ja som taka senzitivna???

lydusska
2. jan 2013

@adell34 juuuj tak Drzim palce aby sa ten zapal nepotvrdil. Daj vediet ci to je iba z rastu maleho/ej alebo fakt ten zapal

zuzigirl
2. jan 2013

@adell34 @lydusska @dominika1516 tak som sa upokojila, ze nie som sama... Uz je to lepsie, ale doobeda som lesva chodila... Adell dufam, ze to bude u teba tiez iba z rastu... 🙂

adell34
2. jan 2013

@lydusska urcite dam vediet, uz sa aj bojim, ze to bude naozaj zapal, lebo ta bolest je kruta a neprestava ☹

adell34
2. jan 2013

@zuzigirl dufam aj ja, no uz pochybujem, lebo boli ☹ no ved zajtra uvidime..

adell34
2. jan 2013

@dominika1516 ake mas krasne brusko 🙂 ja nemam ani z polovice take..

inviav
2. jan 2013

@dominika1516 no popravde, ja by som uz nakupovala hocijake aj neutralne vecicky, ale tych je ovela menej ako na konkretne pohlavie..tak teda pockam do toho 15-teho a potom sa rohodneme, ze co dalej...aj kocik ideme kupovat koncom januara...hladali sme, ci ho nemaju niekde lacnejsi, no nie, tak musime kupit v tej cene, ako som ho nasla ja 😉 uvidis, ze ti urcite aj ten morfolog. utz dopadne dobre...presne tak ako mne a som aj zvedava na to, ci budes mat ozaj ten datum porodu taky ako ja 🙂 no uz mas krasne brusko...nejako nam pocas vianocneho obdobia zacali viacej rast 🙂 ale ty ho mas narozdiel od mojho take pekne gulatucke...neviem preco mne tak do spicu rastie...ktovie cim to je...a co inak nove? roboty v praci vyse hlavy? u mna je to presne tak..ale nestazujem si, aspon mi rychlejsie ubehne cas...musim sa priznat, ze som sa dnes do nej normalne tesila pod dvoch tyzdnoch 🙂

inviav
2. jan 2013

@lydusska ale jasne, ze to nevadi..sice by to potesilo, vediet to este skor, ale tak necham to na osud, ze co nam prinesie 🙂 v tom mas pravdu, nas tych ultrazvukov caka este vela, tak je este stale sanca a tiez sa nechystam na ten 3D ani 4D...viem si presne zivo predstavit, kde by som tych 70€ dala 😉 ja idem 15-teho 🙂

anietka
2. jan 2013

@lydusska aj mňa občas pichá v podbrušku ale nie neznesitelne - viac ma trápi svrbiace bruško, ale to hneď ako svrbí tak si ho natieram....

janulik_81
2. jan 2013

Ahojte babeny. Dnes sme boli ma sono. Budeme mat chlapceka. Maly exibicionista, stale sa ukazoval 🙂. Len nemame pekne fotky, lebo je to take male vrtidlo. Vsetky miery su v poriadku, tak sa tesime 🙂

deanka85
2. jan 2013

Tak neviem baby... Pobolievanie sem a tam je v tehotenstve úplne normalna vec, maternica rastie a vaziva, čo ju držia sa natahuju, ale ak je to pretrvavajuca bolesť, radšej by som volala doktorovi.

lydusska
2. jan 2013

@janulik_81 Tak sa blahozela k exhibicionistovi hhh. Preto si skor myslim ze mame dievcatko hamblive po tatovi, ale nemam to potvrdene hhhh. Ako tu citam tak iba chlapci sa tak predvadzaju ako o zivot hhh ;)

janulik_81
2. jan 2013

@lydusska aj ja som pocula, ze dievcatka su hamblivejsie. Ale nikdy nevies. Mne kazdy hovoril, ze budem mat dievcatko, lebo mam take okruhle brusko a je to chlapcek. To je tak krasne ho pozorovat na tom sone, pozerala by som sa na neho cely den. Teraz ho uz uvidime az pri porode. Aj ked manzel chce aby sme isli sukromne na 3D. £200 sa mi zda strasne vela. Ty si budes davat robit 3D?

lucianka01
2. jan 2013

@maruskaaaa aj tento náš drobec už riadne kope a neustále sa hmýri, hlavne ked mi robia sono. Nedá sa poriadne ani odmerat. Ale len nech sa hmýri, aspon vieme, že je v poriadku. 😎 🙂
@ deanka85 aj ja mám termín koncom mája (25.5.) a tiež čakáme druhé. 😉

deanka85
2. jan 2013

@lucianka01 áno? 😀 a aký vekovy rozdiel budes mat medzi deťmi? My len jeden a pol roka, tak asi budeme mat doma chvíľu psychiatriu 🙂 stále som hovorila, že len aby som neotehotnela a po prvom cykle hoooop a som presne tam, kde som neplanovala byt. Ale tešíme sa už 🙂