Prvorodičky - máj 2013
....ahojte tak rýchlo ako som do diskusie prvosnažiliek prišla.......tak rýchlo som aj odišla 😀 ......podarilo sa nám to na prvý šup 😀 ........ je to neuveriteľný pocit a od chvíle čo som to zistila.............stále sa len usmievam......mám energie aj za troch nie to ešte za dvoch 🙂 ............chcela by som aby táto diskusia bola o kočkách, ktoré zažívajú pocit prvého tehotenstva.........aby sme tu dávali nové poznatky a skúsenosti...........poradili jedna druhej.......sama zatial neviem "kudy kam"...........ale to nevadí 😀 nejako to zvládneme......preto píšte....čo máte nové....ako sa stravovať v prvom trimestri.....čo je lepšie a čo nie.....ako priberáme.......my máme momentálne 50 kg 😀 zatial 😀 .........nechutí nám sladké.......pričom doteraz som bez sladkého nevydržala.... 😀 ....zatial zistujem čo a ako........čo nemám jesť..........že nemám cvičiť.........ale ja som ani necvičila 😀 ........dam na seba pozor aby som neochorela a tak...................21.09.2012 ideme na náš prvý ultrazvuk.......teším sa na vaše príspevky.....a prajem krásny prenádherný deň............s úsmevom na tvári 🙂
@maruskaaaa presne aj ja toto hovorim treba spat kolko sa da pokial mozeme 🙂
@veronikabb
@maruskaaaa
@lydusska
Inak baby aj vy celkovo teraz tak rady spite?? Lebo mne sa kazde rano nechce vstavat a spala by som aj do 1100 kebyze mozem 🙂..
@pupendo5 no ja som aj predtym bola riadny spachtos no teraz sa mi v poslednej dobe stava, ze sa v noci zobudim a som asi tak hodinku hore a cumim do blba a potom by som spala aj do dvanastej ... no a moja princeznicka cely den spi a na vecer sa zobudi a kopka veselo hlavne ked idem spinkat a v noci ajajajaaaaaaaaaaaaaaaj bude to nocny zivel 😕 😕 😎
@veronikabb ahoj,aj mne sa toto presne stáva, v noci sa zobudím a prechádzam sa po byte 😀 ...ale ja sa budím tak v hodinových intervaloch...a zaspím tak okolo tretej ráno,a potom som rada,keď vyleziem z postele o 9:00 😀 ...ak môžeš piť mlieko,tak mne sem tam pomôže pohár teplého mliečka na zaspatie 😉
@mariettka27 no ja pijem teraz mliecko na litre kazdy den minimalne liter aj viac 🙂 aj teraz zapijam 2 rezne mliekom 😀 😀
Fiiha! To ja spim ako zarezana len idem tak 3-4x za noc na wc..
@pupendo5 to chodim aj ja 3x minimalne 😠
Zevraj nespavost je castav 3tom trim.. 😖
Ahojte. Ale sa to tu rozbehlo 🙂 Aj ja už mám po morfológii (teda ešte bude nejaká druhá časť, kde pozrú srdce), všetko je ok a čakáme chalana. Tak sa drahý teší na lietadielka a vláčiky 🙂
A s tým spaním do 11 celkom závidím, ja mám pocit, že odkedy som otehotnela, tak nedokážem spať dlhšie ako do ôsmej. Nuž čo, aspoň mám pocit, že toho doobeda viac stihnem 🙂
Dobre ranko prajem..co sa tyka spania, tak dnes do rana som spala 13 hod. bez jedineho nocneho prebudenia..asi to bola predpriprava na dnesnu noc..nech mi tie hodiny spanku nechybaju 🙂
@pupendo5 Veruže sa mi chce spať a ešte ako, teraz som sa zobudila 🙂
Ahojte babenky moje ;))) ... Prajem vam krasneho Silvestra a Stastny Novy rok 2013 ..... Nech sa vam a vasim prckom v bruskach dari ;)
Dievcence, stastny a uspesny Novy rok Vam zelam 🙂
Babulky šťastný Nový rok 2013 prajeme aj s drobčiatkom 😎
Milé dievčatká aj ja Vám prajem šťastný nový rok 2013 verím, že pre nás všetky čo sme tu bude úžasný a o rok ešte viac veselší 🙂 🙂 🙂
baby šťastný nový rok veľa šťastia zdravia a lásky s našimi maličkými drobcami už teraz nám to tak uletí že až ani sa nenazdáme a bude máj.... my už sa nevieme dočkať.... v noci ma maličká dokopala ako malé decko poriadne som sa ani nevyspala.... ale čo už narobíme ked ich tak milujeme....s tým spaním ja odkedy som tehotná tak spím maximálne do 7:00 - 7:30....
Aj ja sa pridavam, babenky verim, ze tento rok bude pre nas carovny a zelam vsetkym hlavne vela zdravicka, najma nasim babatkam, krasne zazitky z porodu a v neposlednom rade vela lasky a aj toho stasticka !!! 😵
Mile dievcata, prajem vam vsetkym stastny novy rok. Prichadza rok, ktory bude uplne iny ako tie doterajsie. Nech sa vam dari. 🙂
K tým krásnym prianiam už vari ani niet, čo dodať. Tak ozaj krásny a nezabudnuteľný nový rok 🙂
@pupendo5 Ano dakujem uz som si aj objednala...
@lydusska tazko povedat ci sa umudrila zavisi od toho ako sa vyspi dakedy ma dobry den a dakedy je moc akcna do vsetkeho a dakedy ma len poucuje ze co budem musiet robit a ako to budem musiet robit cize je to vselijake len nie idealne ale uz sa pomaly nevladzem ani branit takze vacsinou som ticho a len ju necham sa vykecat a cakam keby vypadneme ale tak skoro to asi nebude a bojim sa ze sa nam koli tomu rozbije vztah lebo ja uz som dakedy tak vystavena a znechutena zo vsetkeho ze mam chut zbalit sa a odist :-\ ..
jaaj hehe takto sa ty nechas rozmaznavat 😀 .. tak to ti zavidim ale v dobrom mna tu nikto okrem mojej maminy nerozmaznava ale ta to robi za dvoch 😀 :-P .. mnam dobrotiek stale nemam dost dala by som si este kolaciky 😀 .. uz mam cez 60kg a stale len pasem a pasem cize moj prirastok na vahe je uz stasnych 7kg a to som len v 22tt 😀 :-P .. vidim schody alebo kopec pred sebou a uz dychcim 😀
@inviav jasne ze ti dam vediet hned len stale som nejaka pesimistka a myslim ze sa neukaze aj keby som velmi chcela 😉 .. ale podstatne je ze testy dopadnu na jednotku a nech uz ma pipika alebo nie tak to je vedlajsie 😀 .. noo ved aj ja odkladam vsetko zs potom poperiem a pozehlim nech ma malinky vsetko cistucke a makkucke 😉 .. budes kupovat detsku avivaz ci bez avivaze budes prat? ...
a ako si nakoniec silvestrovala?
Babulky všetko dobré v novom roku a hlavne zdravíčko a lásku 😀
Ahojte dievčence, všetko dobré v Novom Roku 😉 Ja som bola mierne zhrozená, keď som videla fotky zo silvestra, spuchnutá, no bruškatá 😉 A detské šampanské je fest humus 😉
🙂 Ahoj, som tu nová a chcem sa pridať do skupiny. Ako na to? Poradíte?
@macka84 už si naša 😀
@veronikabb 🙂 Vďaka. A všetko dobré v novom roku prajem 😉
@dominika1516 vies, ze aj my sme v tomto uz tak trochu pesimisti...predtym sme sa na to spoliehali, ze to budeme vediet do vianoc a teraz sme s tym uz akosi zmiereni, ze to nemusime vediet do porodu...no nechame sa prekvapit a ked sa nahodou aj ukaze, tak to bude o to krajsie, ked s tym nebudeme ratat 🙂 som rada, ze si nemala telefonat od doktorky a ze ti testy dopadli dobre...ja som sa tiez z toho vytesovala...my sme kupili avivaz taku aka je v tom kufriku pre buduce mamicky a asi teda tu budem pouzivat..nie je ani tak moc aromaticka ako byvaju ostatne..no este som sa tym tak nezaoberala, kedze som pre babatko este nic neprala...ale po poradni uz zacnem...silvestrovali sme dobre..prejedena som este doteraz...babatko sa mrvilo stale (asi nie je zvyknute na take kvantum jedla)...a co vy?

@veronikabb však ešte máme čas si pospať. Keď sa narodí bábo, tak si asi veľmi nepospíme 😉