icon

Rodíme v júni 2014

martinasenajova
14. sep 2013

V tejto chvíli ešte len čerstvo informované , prípadne ešte vôbec. Ja zhodou okolností už som tak píšem ako prvá :P pridajte sa baby

kora77
9. okt 2013

caute, mozem sa pridat? posledna ms 3.9., som 16. den po ET

kora77
9. okt 2013

@mirkaaak ahoj, tak ti to HCG pekne vyskocilo...ja som mala na 14. den len 800 ale ze vraj je to v poho...

mirkaaak
9. okt 2013

@kora77 Ahoj, a pytala si sa aj na tu prvu krv ? A urcite je to v pohode, hlavne je, ze to stupa. Pytala som sa na to hcg v GF a vraj vyska je u kazdeho uplne idividualna. Kedy ides na ultrazvuk ?

kora77
9. okt 2013

nepytala :( tebe vlozili 2 embryjka? ja som sa pytala znamej a ona mala tiez nizke, este menej ako ja a mala dvojky 🙂 my sme dali vlozit 2. Ultrazvuk mi dali na 29.10.
nevies, ci sa tam ma prist tiez rano?

mirkaaak
9. okt 2013

@kora77 neboj, 800 je dost, keby nebolo nieco v poriadku, tak si ta zavolaju na dalsiu krv a sleduju ta. Aj moja kamoska mala hcg 14.den 1000 a boli dvojky 🙂 Ja by som dvojky chcela, aj mi vkladali 2, tak sa nechame prekvapit. Na utz normalne rano, ako ked sme chodili na krv. Ja tam budem na moj utz asi rano prva stat v rade, uz sa neviem dockat 😀

kora77
9. okt 2013

@mirkaaak aj ja sa velmi tesim... a mas uz nejake priznaky? mne sa dost nafuklo brucho, ze nezapnem ani jedny rifle, zda sa mi to este dost skoro...pozerala som, ze aj ty si mala poslednu ms 3.9. 🙂

mirkaaak
9. okt 2013

@kora77 ano, mozno budeme rodit spolu 🙂 ja mam tiez nafuknute brucho, mam pocit, ze viac citim vone a pachy a inak vobec nic. Chodis do prace alebo si doma ?

kora77
9. okt 2013

chodim do prace a aj nadalej chcem, kvoli vyplate...predsa len to IVF vela stalo a este bude treba vela pokupovat

mirkaaak
9. okt 2013

@kora77 no to je pravda, nie je to lacna zalezitost. Keby som nemala narocnu pracu, tak by som nesla na PN. Tak len davaj na seba velky pozor.

kora77
9. okt 2013

ja nemam ziaden stres v praci ale zas este neviem ako sa budem citit o par tyzdnov...aj ty si davaj pozor na drobcov 🙂

urma
9. okt 2013

@mowinka1 ja tiez prosim pridat do sukromky, dakujem 🙂

mirkaaak
9. okt 2013

@mowinka1 aj ja prosim do sukromky 😉

castania
9. okt 2013

@mowinka1
Aj ja prosím do sukromky;)

pistinka2
9. okt 2013

Ja uz mam take divne pocity v podbrusku, ako keby som mala mat menzes, ale nastatsie ziadne krvacanie. Dokonca dnes som si objavila mokry fliacik na pyzame - kolostrum. A nedostavila sa zatial nevolnost, co ma nadmieru tesi. Kedy vlastne idete na vysetrenie ku gynekologovi-icke? Ja chcem pockat do 12.tt, ak nebude nejaky problem.

ellenie
9. okt 2013

@pistinka2 kolostrum??? to si v akom tt? 🙂

pistinka2
10. okt 2013

3.9. som mala poslednu menstruaciu🙂 je to ok, ja som mala toto iste uz pri prvom synovi. Aj podla odbornej literatury je to ok. Mozem byt vdacna hormonom, pretoze som nemala problem ani po cisarskom.

mowinka1
10. okt 2013

@pistinka2 nemalo by sa kolostrum tvoriť nejako až po 16 tt? 😠 to je pre mňa novinka, v takomto rannom tehotenstve ...

zuzanka2221
10. okt 2013

hlasim sa k vam.ja som 4-5tt a potvrdene tehu aj od doktora ale srdiecko este nebylo no vacok mal 4mm😀 kontrola o dva tyzdne

ellenie
10. okt 2013

@zuzanka2221 gratulujem 🙂 To mas super, ze ti tak skoro vysiel pozitivny TT, ja som si ho robila zaciatkom tyzdna, ale este tam nic nebolo vidiet, tak cakam, mrchu by som mala dostat 14.10., ak nedostanem, tak si test znova zopakujem 🙂

zuzanka2221
10. okt 2013

@ellenie no ja som mala poslednu ms 31.8 takze som tiez dlhsie cakala.ale nikdy som presne nepocitala kolko dpo som

pistinka2
10. okt 2013

@mowinka1 v podstate malo, ale napr. kamaratke sa objavilo az v poslednom trimestri... je to individualne dost. Ja som este pol roka dozadu kojila, mozno je to aj tym (hoci som stihla absolvovat aj vysetrenei prsnikov a to som uz nemala laktaciu)

ellenie
10. okt 2013

@zuzanka2221 aha, tak to potom ano, ja som mala poslednu MS 16.9. a mi vychadza, ze by som mohla byt vo 4. tyzdni, pokial sa zadarilo, preto som pisala, ze super, ze vies tak skoro o tehotenstve, lebo mne zatial // ciarky nevysli 🙂

ivcak333
10. okt 2013

baby a kojite este niektora?

castania
10. okt 2013

@ivcak333 ja ešte kojim , skúšam už pomaly vynehavat jedno kojenie ...ako casto kojis?

pistinka2
10. okt 2013

@ivcak333 ja uz pol roka nie, aj ked syn stale zaspava na prsiach...

ivcak333
10. okt 2013

@castania no ja uz len pred vecernym spanim a neviem ci je lepsie uz celkom prestan alebo to nevadi pri dalsom tehotenstve ty ako planujes do kedy?

castania
10. okt 2013

@ivcak333 pýtala som sa dr. Tak povedala ze ešte mám kojit, dokiaľ nebude srdiečko vidieť a potom sa dohodneme, ako sa budem citit . Ale ja chcem odstaviť , lebo sa bojím aby nezačala maternica mať stahy, pri prvom mi tvrdlo brucho ...len neviem ako môjho zavislaka odstavim;)

skorvankova
11. okt 2013

Aj ja poprosím do sukromky 😉

ba1la
11. okt 2013

mozem tiez poprosit do sukromky

eliaska23
11. okt 2013

@mowinka1 a ja poprosim pridat... vdakap