Rodíme v júni 2014
V tejto chvíli ešte len čerstvo informované , prípadne ešte vôbec. Ja zhodou okolností už som tak píšem ako prvá :P pridajte sa baby
aj ja prosím do súkromky
Aj ja poprosím pridať do súkromky. Posledna menst.3.9. a tri testy pozitivne. Termin vychadza na 10.6. Trošku šok, lebo sme tretie dieta moc neplánovali, ale tešíme sa🙂 Od Dr. to ešte nemám potvrdené..snáď tento týždeň. Pekný dník prajem 😉
Ahojte,mohla by som sa k vam aj ja pridat? 🙂 dnes som si robila test a je pozitivny,poslednu MS som mala 9.9. a termin by som mala mat okolo 16.6. 🙂od Dr.to este nemam potvrdene,v pondelok mu budem volat a dohodnem sa s nim,kedy mam prist 🙂
Mohla by som aj ja poprosit o pridanie do sukromky? 🙂 dakujem 🙂
aj mna🙂
ahojte tiez sa pridavam, termin narodenia nasho druheho dietatka mame na 4.6. xi xi na narodeniny mojej svokry
Aj ja poprosim pridat do skupinky,dakujem 🙂
tak aj ja sa pripájam k "májovkám 2014". Po dvoch testíkoch s jasnými // dvoma čiarkami na nič iné nemyslím. Verejnosti sme túto novinku ešte neoznámili, len si to pekne užívame.... síce tie chute a nechute na jedlo nie sú nič moc ale nevadí, to musíme vydržať. Dnes 7tt+2d a máme absolvované sono u doktora a chystáme sa na náš prvý ultrazvuk na budúci týždeň. Možno nám dajú aj prvé foto 😅 juchú už sa teším, dúfam, že bude všetko O.K. Môj termín - podľa mojich výpočtov je 31.5.2014, takže je možné, že sa to prehupne až na jún. Ako sa hovorí do roka a do dňa, keďže svadbu sme mali 1.6.2013. To by bolo krásne 🙂 Tak Vám budúce mamičky želám pekné tehuľkovanie a nech ste zdravé 😉
a tiež ak môžem tak prosím do súkromky.
Môžem poprosiť do súkromky? Posledná menst. 6.9.2013, dve čiarky na teste. Neplánované, ale tešíme sa 🙂
ahoj 🙂 aj ja poprosím pridať do súkromia 😉
a ešte poprosím názov potom, nech sa tam aj dostanem 🙂
napodobne do sukromky
aj mna prosim pridajte do sukromnej...diky
prosim sukromka🙂
@makromolekula teba som tam pridala už dávnejšie, link je vyššie, nech sa ľúbi 🙂
Ahojte baby, pridavam sa k Vam do klubu, termin 11.6.2014 🙂
ahojte, poprosim aj ja do sukromky 🙂
ahojte, aj ja poprosim do sukromky 🙂 vychadza mi to na 17.6 🙂

baby aj ja poprosim pridať do súkromky