icon

September 2008 V. Pridajte sa

tehulka4
6. sep 2008

kedze je nas este veeeela tehul, takze zakladame dalsie pokracovanie...

lenka.pav
1. okt 2008

ahoj, miriam, najskor chceli emku, ale potom terezicka spominala, ze sa rozhodli, ze meno zmenia, ale bude to tajomstvo. takze sa narodila lucka 😉 . ako sa mas?

claudinka
1. okt 2008

no babulky oktobrovky 😀 ale aj tak vas lubime 😉

evitka myslime na teba 😉 😉

miriam24
1. okt 2008

Ahoj Leni ... ja sa mavam celkom dobre ... maly je zlatunky a poslucha ... place len ked chce papat ... len obcas v noci sa mu nechce spat tak ma okale otvorene dokoran a len pozera a pozera 🙂 ale inak sa nemozem moc stazovat ...
A ty ako, babatko este nechce ist von?

lenka.pav
1. okt 2008

veru, nasmu malemu lapajovi sa vobec nechce z bruska von. uz tyzden prenasam. ale dnes na ctg som mala 3 kontrakcie, lenze vobec neboleli a ani pravidelne neboli, takze to asi nic neznamena...ale najneskor v sobotu mi porod vyvolaju. som rada, ze maly je taky zlaty 😵

petruci6
1. okt 2008

caute baby,evitka mi pisala sms o 13.26,ze jej idu robit cisarsky,chudatko

evus
1. okt 2008

petruci a nevies preco?

evicka1
1. okt 2008

ahojte... no evit aj cisarak je dobry nech je malicky alebo malicka hlavne zdravucky....
to je asi fakt ze uz som u osledna a ziadna septembrovka ale oktobrovka no nevadi co uz... 😀
ked nam sa asi nikam nechce

lenka.pav
1. okt 2008

evitke drzim palce. nevadi, ze bude cisarsky, hlavne, ze bude maly uz pri nej.
evicka, nie, nie si sama. este som tu ja a ewulqa 😀

ewulqa
1. okt 2008

ano ano evicka 🙂

lenka.pav
1. okt 2008

a ja aj tak prenasam najdlhsie, hahaha 😠

ewulqa
1. okt 2008

leni daj dneska schody,aj ja sa chystam.

lenka.pav
1. okt 2008

ewul, nic nezabera....uz som vyskusala uuuuplne vsetko

ewulqa
1. okt 2008

no sice aj ja.... 😒 .Ale za pokus to stojiiii,mozno to je dlhsi proces a nestaci len zoparkrat behat po schodoch.

lenka.pav
1. okt 2008

ewul, my sme v jeden den vyskusali uuuplne vetko a nic. tak uz na to kaslem a tie tri dni uz pockam...uz ma ani nebavi sa trapit. ked nechce, tak nechce, v sobotu mu doktori aj tak pomozu von, tvrdohlavcovi jednemu

ewulqa
1. okt 2008

no hej leni,ale lepsie je keby to islo samo....ja sa bojim ze ked to vyvolaju, bude to viac boliet.Niekto to spominal.

lenka.pav
1. okt 2008

uz mate dokonceny bytik? ak nie, kedy predpokladate dokoncenie?

ewulqa
1. okt 2008

leni noooo uz skoro hej,este posledne upravy ako dat dvere, poutierat prach a tak.....ale uz vpodstate vsetko je.Jupiiiiiiiiii

lenka.pav
1. okt 2008

ew, uz je jedno, ze to bude "mozno" trosku viac boliet. sme prvorodicky, takze aj tak to nevieme s nicim porovnat. nejak bolo a nejak bude, no nie? a my sme silne zeny, ktore zvladnu vsetko!!! 😀

ewulqa
1. okt 2008

no mas pravdu leni. Kaslat na to,nejak to prezijeme! Vysledok bude stat jednoznacne za to.

lenka.pav
1. okt 2008

supeeeeeeeer. tak maly pride do novucickeho 😵 , perfis 😉

ewulqa
1. okt 2008

jo jo.Idem do cukrarne pa paaaa zatim 😉

lenka.pav
1. okt 2008

mnam, daj si aj za mna 😉 . pa

ewulqa
1. okt 2008

halooo je tu niekto?

lenka.pav
1. okt 2008

som tu 😉

lenka.pav
1. okt 2008

ako bolo v cukrarni?

ewulqa
1. okt 2008

no nic moc....tie zakusky mi moc nechutili 😒 .Neboli moc cerstve.Ale aspon som sa presla.

ewulqa
1. okt 2008

hned vedla tej cukrarne bol obchod s detskymi vecickami, tak aspon tam som sa vyriadila.

lenka.pav
1. okt 2008

ja som zas cestou z nemocnice kupila take puncove kocky a teraz sme ich dojedli, mnam. dobre boli 😀

lenka.pav
1. okt 2008

a co si kupila?

lenka.pav
1. okt 2008

tiez ma stale lakaju tie obchodiky pre deti, ale uz sa ovladam a nic nekupujem...ale je to taaaak tazke 🙂