September 2011
Ahojte, je tu uz niektora s dvomi krasnymi ciarkami na testiku??? Mne vysli // predvcerom a terminik by vychadzal na 16 sept.
@zdenocka priserne ma bolia prsia, som nafuknuta a desne nervozna, naladova jak slak.....ale zase take podobne stavy mavam kazdy cyklus pomaly 😀 takze nic nove pod slnkom 🙂 ale pevne verim.....mala som pokles teplotky v case uhniezdovania vajicka, tak to ma drzi, ze tentokrat, by to mohlo byt ono, tak uvidime
@suzieqiu davaj na seba pozor.. ale srdiecko este nebolo ci? to meral gestacny vak asi 6 mm nie? 😕 😕 😕 teda ta fazulka.. ja som bola minule v 5tt+4 dni a fazulka mala 11mm. 🙂 🙂 ale plod sa este len vytravara takze to nie je meranie plodu..
len odychuj aj ja som na pn, citim tlaky v maternici, bud sa mi zacina roztahovat maternica alebo co.. dufam ze nepride mrcha
Ahoj kočky už vás čítam zopár dní a rady by som sa pridala ja som 23.12 našla na tehu teste // bude to naše druhé dieťatko. 5.1 som bola u dokiho som v 5-6 tt ale srdiečko ešte nebolo tak sa trocha bojím lebo v auguste som mala jeden mimipotrat ale zatial sa cítim fajn.
to sú moje testíky a prvá fotka zo sono
dakujem dúfam že o 26 už bude aj srdiečko no s termínom je to u mňa tak že neviem kedy bola posledná mrcha ale odhadom je september
le oddýchnem ona je už veľká kočka v apríli bude mať 4 roky ona sa už krásne zahrá aj sama 🙂
no to ani ja nechápem ja by som sa určite zbláznila pri dvoch malinkých hehe inak aj mne teraz veľmi veľa pomáha manžel je zlatý
@lucka1987 no hovoril,ze to je este strasne malinke. uz by cakal,ze to bude vacsie. ale nam sa podarilo splodit dietatko az na konci ovulacnych. 3.decembra som mala mrchu a dietatko sme splodili 21.12. ak nie neskor ale skor urcite nie. som si 100percent ista 🙂 . ked som si robila test na silvestra tak bol este negativny. zatial som nezacala nejako silno krvacat, len tak spinim. ja neviem co je to dnes za den blbec. mala mi pred chvilou spadla z postele na nocny stolik, na hlave ma hrcu a ja neviem ci mam s nou utekat na pohotovost alebo co..
☹
@lucka1987 ahoj luci som tu dne sneskoro mala som problem s netom chcela som si dnes s dendou 83 robit rano testik ale vecer mi to nedalo tak som robil aetse vcera vecer luci ako sa citis ? som rada ze si volala gynkacovi a pekne PNNNNNNNNNNNNNN mna dnes nejako pobolieva podbrusko ☹

@suzieqiu, som rada, ze si tak dobre u doktora obstala, a babetko je v brusku a drzi sa 🙂 . Vela oddychuj, i ked asi pri malej sa to velmi neda 😅.
@kathrin17, v nedelu budem na teba velmi mysliet. A kedy by si mala - nemala dostat mrchu?