icon

September 2011

lenkakusi
5. jan 2011

Ahojte, je tu uz niektora s dvomi krasnymi ciarkami na testiku??? Mne vysli // predvcerom a terminik by vychadzal na 16 sept.

zdenocka
10. jan 2011

@suzieqiu, som rada, ze si tak dobre u doktora obstala, a babetko je v brusku a drzi sa 🙂 . Vela oddychuj, i ked asi pri malej sa to velmi neda 😅.
@kathrin17, v nedelu budem na teba velmi mysliet. A kedy by si mala - nemala dostat mrchu?

kathrin17
10. jan 2011

@zdenocka v tu nedelu ak sa teplotka udrzi hore, tak budem testovat, ak klesne tak to znamena jedine...takze uvidime....teraz mozem stale dufat 🙂

zdenocka
10. jan 2011

@kathrin17, tak nech sa teplota drzi hore 😉 . Ktory den cyklu si dnes?

kathrin17
10. jan 2011

@zdenocka dnes som 41DC, ale ovulku som mala az 31DC a lutealnu fazu mam 15 dni, takze mi to vychadza az na nedelu s testikom 🙂

denda83
10. jan 2011

@suzieqiu drzim pasticky...a neboj vsetko bude o.k, pekne oddychuj a relaxuj🙂))

zdenocka
10. jan 2011

@kathrin17, a citis nejake priznaky 🙂 ?

kathrin17
10. jan 2011

@zdenocka priserne ma bolia prsia, som nafuknuta a desne nervozna, naladova jak slak.....ale zase take podobne stavy mavam kazdy cyklus pomaly 😀 takze nic nove pod slnkom 🙂 ale pevne verim.....mala som pokles teplotky v case uhniezdovania vajicka, tak to ma drzi, ze tentokrat, by to mohlo byt ono, tak uvidime

ivanka612
10. jan 2011

@suzieqiu Ahoj no podla kalkulacky mi vychadza termin 16.9. ja som z TN a ty?

sissik
10. jan 2011

@suzieqiu tak nech je dobry a udrzi sa😉

mirus11
10. jan 2011

@lucka1987 no to aj mne hovorili,ze to neni moc dobre,lebo potom si uz aj ja nahovaram a domyslam a vobec to nemusi byt pravda.a to aj preto,ze co clovek sa docita tu,tak si mysli,ze to bude mat aj on.a niekedy to fakt nie je dobre,ako pre mna aj pre malinke

lucka1987
10. jan 2011

@suzieqiu davaj na seba pozor.. ale srdiecko este nebolo ci? to meral gestacny vak asi 6 mm nie? 😕 😕 😕 teda ta fazulka.. ja som bola minule v 5tt+4 dni a fazulka mala 11mm. 🙂 🙂 ale plod sa este len vytravara takze to nie je meranie plodu..
len odychuj aj ja som na pn, citim tlaky v maternici, bud sa mi zacina roztahovat maternica alebo co.. dufam ze nepride mrcha

edita84
10. jan 2011

Ahoj kočky už vás čítam zopár dní a rady by som sa pridala ja som 23.12 našla na tehu teste // bude to naše druhé dieťatko. 5.1 som bola u dokiho som v 5-6 tt ale srdiečko ešte nebolo tak sa trocha bojím lebo v auguste som mala jeden mimipotrat ale zatial sa cítim fajn.

to sú moje testíky a prvá fotka zo sono

lucka1987
10. jan 2011

@edita84 jeeeeeej krasna fazulkaa.. ten strach chapem ja som potratila pred dvoma mesiacmi v 10 tt. a teraz sa bojim c je maternica dobre spevnena a podobne...na kedy mas asi termin?

edita84
10. jan 2011

dakujem dúfam že o 26 už bude aj srdiečko no s termínom je to u mňa tak že neviem kedy bola posledná mrcha ale odhadom je september

edita84
10. jan 2011

@lucka1987 a dokimu si už volala? čo ti povedal?

lucka1987
10. jan 2011

@edita84 ze sa mam setrit.. odychovat a mam prist 18 jan. to budem 5tt+5 dni ale srdiecko asi este nebude... to az po 6 tt. tak uvidime zatial som na pn od dnes

edita84
10. jan 2011

@lucka1987 no tak pekne oddychuj . aj ja som teraz na PN ale s dcérkou

lucka1987
10. jan 2011

@edita84 nooo ty toho veru naodychujes pri malej 😀 😀 si aj ty davaj na seba pozor...

edita84
10. jan 2011

le oddýchnem ona je už veľká kočka v apríli bude mať 4 roky ona sa už krásne zahrá aj sama 🙂

lucka1987
10. jan 2011

@edita84 o tak super... kurnik neviem ako to zvladaju tie maminy co maju napr pol rocne alebo rocne deti... 😕 😕 mne ked povie ze mam byt v klude tak mi mm pomaha aj pri domacich pracach ked je doma.. ale keby mam dalsie mimi no neviem 😅klobuk dolu

edita84
10. jan 2011

no to ani ja nechápem ja by som sa určite zbláznila pri dvoch malinkých hehe inak aj mne teraz veľmi veľa pomáha manžel je zlatý

suzieqiu
10. jan 2011

@lucka1987 no hovoril,ze to je este strasne malinke. uz by cakal,ze to bude vacsie. ale nam sa podarilo splodit dietatko az na konci ovulacnych. 3.decembra som mala mrchu a dietatko sme splodili 21.12. ak nie neskor ale skor urcite nie. som si 100percent ista 🙂 . ked som si robila test na silvestra tak bol este negativny. zatial som nezacala nejako silno krvacat, len tak spinim. ja neviem co je to dnes za den blbec. mala mi pred chvilou spadla z postele na nocny stolik, na hlave ma hrcu a ja neviem ci mam s nou utekat na pohotovost alebo co..

lubi1984
10. jan 2011

@lucka1987 ahoj luci som tu dne sneskoro mala som problem s netom chcela som si dnes s dendou 83 robit rano testik ale vecer mi to nedalo tak som robil aetse vcera vecer luci ako sa citis ? som rada ze si volala gynkacovi a pekne PNNNNNNNNNNNNNN mna dnes nejako pobolieva podbrusko ☹

edita84
10. jan 2011

@suzieqiu ahoj nestresuj nemusíš utekať nikam len ju sleduj keby grckala a bola malátna vtedy bež nič sa jej asi nestalo 😉

lubi1984
10. jan 2011

@edita84 ahoj no krasne testiky mas aj fotooooooooooooooooooooo tesim sa drzim palce ako sa citis ?

lucka1987
10. jan 2011

@lubi1984 aaa ako vysiel testik??? mas foto??? no aj mna pobolieva.. ale nie na mrchu.. teda dufam.. a zas je zavcasu aby a maternica roztahovala nie?

lubi1984
10. jan 2011

@suzieqiu ahoj moja teraz som sa napojila a citam som rada ze ste ok drz sa a oddychuj

edita84
10. jan 2011

@lubi1984 dakujem cítim sa faj ráno mi je vždy troška zle to asi preto lebo rýchlo vstanem z postele, cecky ma neskutočne bolia a som brutálne citlivka čo si už manžel uvedomil a ani sa so mnou neháda hehe

lubi1984
10. jan 2011

@lucka1987 no dala som do albumu pozri sa dom vcer anevydrzala tak este pred spanim som si isla hned 2 urobit ja neviem som tak anervozna z toho podbruska neviem uz nech je zajtra nech viem na com som ako sa citis luci ?

edita84
10. jan 2011

@lubi1984 to sú krásne čiarky