September 2011
Ahojte, je tu uz niektora s dvomi krasnymi ciarkami na testiku??? Mne vysli // predvcerom a terminik by vychadzal na 16 sept.
@lubi1984, aj ja sa tak citim. Len sa od sviatkoch povalujeme s malym a aj napriek tomu sa citim hrozne unavena 🙂 . Urcite nemaj obavy, to sa Ti maternica roztahuje. Vsetky mamicky tym presli. Tiez som mala obavy, ale kamaratka ma ubezpecila, ze je to dobre, aj ona to mala a uz je v 21 tt 🙂 .
@lucka1987, oddychni si.
Idem aj ja nieco porobit, pokym drobcek vstane.
No ja som sa dnes objednala ale az na februar ,skor je to aj tak zbytocne,chcem az ked budem v 8tt to uz by mohlo byt aj srdiecko,takze si este mesiac pockam,pred rokom aj nieco som absolvovala MA takze teraz uz sa moc nevytesujem a budem cakat az na srdiecko.... Podbrusko pobolieva obcas ale mrcha nic a testiky stale s dvoma ciarkami....
Ahojte buduce maminy, svorne sa pridavam k septembru 2011 🙂 - palicky som testovala sice dnes, ale uz to vidim na take 2 tyzdne tehotenstva, juchuu!
@bevulkagratulujem...
2 tyzden tehotenstva??? 😕 😕 😕 no ale to neratas od poslednej menstruacie vsak? lebo my sme minimalne v 4 tyzdni vsetky, (skor to asi ani jedna nezistila)
tu mas tehu kalkulacku vypocitas si tak ako dlho si tehu http://tehotenstvo.academy.sk/ 😉
ahojte babulky, tak my sme uz domka, mame este tyzden brat ATB, tak hadam sa z toho vylizeme 😉 , ja teraz k doktorovi ani nemozem ist, lebo maly by neostal s nikym, je na mne prilepeny teraz stale, nechce nikoho 😵
dakujem za privitanie 😉 🙂
Dievčatá, prosím Vás, už nespím od 5.30, pomôžte mi. Ako ďaleko ste mali vzdialené čiarky od seba na mamateste? Ja ich mám dosť ďaleko, 1,1 alebo 1,2 cm, zdá sa mi to dosť veľa a pritom tá jedna čiarka je veľmi slabulinká. Mám sa tešiť? Robila som si GS Mamatest 10.
@lucka1987 sorry ale najmenšia citlivosť testu je 10 skôr zachytí tehu 😉 skús testnúťs takým tam budeš mať určite silnejšie čiarky ja ti sem hodím foto kde som prvý test robila citlivosť 25 nejaký axion to bol na to pár hodín som spravila mamatest s citlivosťou 10 vidieť rozdiel 😉 to je ten druhý
@edita84 - no asi z toho nič nebude, ja som tam videla takú slabulinkú čiarku na tom prechode, kde sa tá hrubšia spodná časť testu (čo sa namáča do moču), zužuje. To asi nie je ono... A možno by mi tú slabú čiarku foťák ani neodfotil 😀 Zase som si niečo namýšľala, ale už som vytriezvela 😖
@edita84 a kedy si naposledy testovala? 🙂 ja predcerom tak som preto chela cediet ci silnie, lebo akosi nemam uz nejake priznaky, alebo ich tak moc nevnimam okrem toho ze sa mi bradavky zmenili a tie prsia(som pisala ze keby neni 1.trim tak neviem co su to prsia) 😀 😀 ale teraz ked som sa rano zobudila.. tak neviem ci jest alebo nejest ale nic hrozne inak a ty?

@zdenocka ved staci 🙂 🙂 zdravy obed.. noo sak si varim len re seba kym je mm prec. 😠