icon

September 2011

lenkakusi
5. jan 2011

Ahojte, je tu uz niektora s dvomi krasnymi ciarkami na testiku??? Mne vysli // predvcerom a terminik by vychadzal na 16 sept.

lucka1987
10. jan 2011

@zdenocka ved staci 🙂 🙂 zdravy obed.. noo sak si varim len re seba kym je mm prec. 😠

edita84
10. jan 2011

@lucka1987 no nechcem byť zlá ale rapid cclear nie sú spolahlivé a ani womeny mne už narobili duchov a nič z toho nebolo ☹ 😒 najspolahlivejšie sú mamatest10 aj to je 2ks tuším za 3,60€

lubi1984
10. jan 2011

@lucka1987 ok luci pa

zdenocka
10. jan 2011

@lubi1984, aj ja sa tak citim. Len sa od sviatkoch povalujeme s malym a aj napriek tomu sa citim hrozne unavena 🙂 . Urcite nemaj obavy, to sa Ti maternica roztahuje. Vsetky mamicky tym presli. Tiez som mala obavy, ale kamaratka ma ubezpecila, ze je to dobre, aj ona to mala a uz je v 21 tt 🙂 .
@lucka1987, oddychni si.

zdenocka
10. jan 2011

Idem aj ja nieco porobit, pokym drobcek vstane.

lubi1984
10. jan 2011

@zdenocka zdeni a myslis ze ak bude vsetko ok zajtra bude uz nieco vidiet cez ten brusny ultrazvuk?

suzieqiu
10. jan 2011

@lubi1984 lubi tie tvoje ciarocky su pekne tmave. a cez brusny asi nebude este nic vidiet.to je este malicke. ale mozno sa mylim.

ivanka612
10. jan 2011

No ja som sa dnes objednala ale az na februar ,skor je to aj tak zbytocne,chcem az ked budem v 8tt to uz by mohlo byt aj srdiecko,takze si este mesiac pockam,pred rokom aj nieco som absolvovala MA takze teraz uz sa moc nevytesujem a budem cakat az na srdiecko.... Podbrusko pobolieva obcas ale mrcha nic a testiky stale s dvoma ciarkami....

lucka1987
10. jan 2011

@ivanka612 drzim palce ja som mala MA pred dvoma mesiacmi, a idem teraz 18 teho.pre istotu.. jasne ze v 8 tt uz bude srdiecko..bude aj skor.. aj ja som planovala tak neskor ist ale radsej idem hned koli tomu ze sa podarilo skor ako sme cakali a neviem c je maternica silna

ivanka612
10. jan 2011

@lucka1987 no to je jasne...ja som v pohode,lebo my sme sa s ex rozisli chvilku po tom a teraz sme potrebovali s novym priatelom cas sa spoznat a prislo to skor ako sme cakali ale tak nevadi....tesime sa a dufame,ze bude vsetko ok...

sissik
10. jan 2011

@lucka1987 ten test som mala je, je to 25 citlivost a je dobry. lebo mne ukazal // 😀

bevulka
10. jan 2011

Ahojte buduce maminy, svorne sa pridavam k septembru 2011 🙂 - palicky som testovala sice dnes, ale uz to vidim na take 2 tyzdne tehotenstva, juchuu!

lucka1987
10. jan 2011

@bevulkagratulujem...
2 tyzden tehotenstva??? 😕 😕 😕 no ale to neratas od poslednej menstruacie vsak? lebo my sme minimalne v 4 tyzdni vsetky, (skor to asi ani jedna nezistila)
tu mas tehu kalkulacku vypocitas si tak ako dlho si tehu http://tehotenstvo.academy.sk/ 😉

zdenocka
10. jan 2011

@lubi1984, fakt neviem. To zalezi, kedy doslo k uhniezdeniu. Budem drzat palceky, nech je babo vidno 😉 .
@bevulka, gratulujem 🙂 .

mamatata
10. jan 2011

ahojte babulky, tak my sme uz domka, mame este tyzden brat ATB, tak hadam sa z toho vylizeme 😉 , ja teraz k doktorovi ani nemozem ist, lebo maly by neostal s nikym, je na mne prilepeny teraz stale, nechce nikoho 😵
dakujem za privitanie 😉 🙂

nisa21
10. jan 2011

@mamatata tak dufam, ze maly bude cim skor zdravucky. Mojmu tiez dnes nasadila ATB, ale on nastastie zvlada byt aj bezo mna, dneska spinka u babky, lebo idem rano k lekarovi, dufam ze uz bude nieco vidiet na ultrazvuku.

lucka1987
11. jan 2011

dobre ranko pridavam foto z dnesneho testovania sa..
test s najmensou citlivostou.. 35 DC.. ciarka riadne zosilnela..

matja
11. jan 2011

Dievčatá, prosím Vás, už nespím od 5.30, pomôžte mi. Ako ďaleko ste mali vzdialené čiarky od seba na mamateste? Ja ich mám dosť ďaleko, 1,1 alebo 1,2 cm, zdá sa mi to dosť veľa a pritom tá jedna čiarka je veľmi slabulinká. Mám sa tešiť? Robila som si GS Mamatest 10.

edita84
11. jan 2011

@matja ahoj odfoť testík a daj ho sem kukneme na to 🙂 mamatest je kvalitný takže sa neboj 😉

edita84
11. jan 2011

@lucka1987 sorry ale najmenšia citlivosť testu je 10 skôr zachytí tehu 😉 skús testnúťs takým tam budeš mať určite silnejšie čiarky ja ti sem hodím foto kde som prvý test robila citlivosť 25 nejaký axion to bol na to pár hodín som spravila mamatest s citlivosťou 10 vidieť rozdiel 😉 to je ten druhý

lucka1987
11. jan 2011

@edita84 no to je vajvacsia citlivost... tych 1O najvacsia akoze je najcitlivejsi zo vsetkych.....
ja somto napisala tak ze mam s najmensou citlivostou 25 akoze najmenej citlivy... 😉 ale aj tak na to ze je citlivy najmenej tak dobre zosilnela

edita84
11. jan 2011

@lucka1987 aha sorry tak som neporozumela hehe 😅

lucka1987
11. jan 2011

@edita84 ono je to ako slovny chytak lebo ma citlivost 10 a je najviac citlivy.........a ten co ma 25 je najmenej citlivy...

uz testovat nebudem... ciarka silnie uz tyzden a hotovo 18. som objednana na utz

edita84
11. jan 2011

@lucka1987 máš pravu len teraz už len pekne oddychuj 😉

lucka1987
11. jan 2011

@edita84 no sak rano som nevydrzala a musela som si urobit test ked sm tak zavcasu vstala ze sa mi che ist na wcko... a teraz neboj odychoat budem a ty co porabas? mala ti este spinka?

edita84
11. jan 2011

@lucka1987 no hej aj mňa lákalo testovať aj ma to láka 😀
kdeže malá je hore už od 6 🙄

matja
11. jan 2011

@edita84 - no asi z toho nič nebude, ja som tam videla takú slabulinkú čiarku na tom prechode, kde sa tá hrubšia spodná časť testu (čo sa namáča do moču), zužuje. To asi nie je ono... A možno by mi tú slabú čiarku foťák ani neodfotil 😀 Zase som si niečo namýšľala, ale už som vytriezvela 😖

lucka1987
11. jan 2011

@edita84 a kedy si naposledy testovala? 🙂 ja predcerom tak som preto chela cediet ci silnie, lebo akosi nemam uz nejake priznaky, alebo ich tak moc nevnimam okrem toho ze sa mi bradavky zmenili a tie prsia(som pisala ze keby neni 1.trim tak neviem co su to prsia) 😀 😀 ale teraz ked som sa rano zobudila.. tak neviem ci jest alebo nejest ale nic hrozne inak a ty?

lucka1987
11. jan 2011

@matja ked som babam ztemy povedala ze mam duha na teste.. tak kazda ze aby som to odfotila.. a ked som to odfotila som to nevidela ani na display ani na ploche pc.. a az potom ked silnela sa tam cosi crtalo, ale vzdy na monitore to mam o hodne slabsie ako naozaj... 😅

edita84
11. jan 2011

@lucka1987 ja som naposledy testovala 31.12 to už boli čiarky silné viac som už nemusela testovať 😉 no mňa prsia bolia ale skôrr ma bolia bradavky a sú troška väčšie 😀 inak mi nič nie je