September 2011
Ahojte, je tu uz niektora s dvomi krasnymi ciarkami na testiku??? Mne vysli // predvcerom a terminik by vychadzal na 16 sept.
@cerimi77 ja si kupujem zdravie kazdy mesiac a par mesiacov dozadu v jednom cisle o tom pisali a som bola dost prekvapena ale v podstate mali pravdu lepsie je dat to do narodneho registra .. lebo vtedy je vacsia sanca ze sa to vyuzije na spravny ucel a hlavne nepaltis za to nehorazne peniaze ....
no ja som dala pupočníkovú krv zobrať aj malej a ked budem mať teraz na to peniažky tak dám aj druhému človek nikdy nevie
@moncicip Ahoj toto som pocula aj ja, dokonca aj detska lekarka mala na to rovnaky nazor. Pri prvom sme si nedali odobrat pupocnikovu krv, zdalo sa nam to velmi predrazene a sesternica ktora malej dala odobrat, tak hovorila ze z roka na rok su vacsie poplatky za uskladnenie. Neviem sice ako by som reagovala keby sa fakt nieco vazne vyskytlo. Skor som rozmyslala, ze by som darovala pupocnikovu krv, ale maju tam neskutocne prisne podmienky, ktore pri odbere pre vlastne dieta vobec nemusis splnat.
@moncicip ja som si to zistovala pri prvom, nemozes napr. rodit s epiduralkou, ja som ju zaplatenu mala, lebo clovek nikdy nevie ako bude porod prebiehat, aj ked som ju nakoniec nevyuzila. Dalej bol problem, ze som mala tehotensku cukrovku + mam znizenu funkciu stitnej zlazy, takze som vobec nebola vhodnym darcom.
@suzieqiu Ahoj, ja som uz tiez prestala krvacat, ale vcera to bolo na nervy. Ono to fakt vyzeralo ze uz je koniec, ale fazulka je velky bojovnik, ze sa zatial udrzala. Tak uvidime ci to bude vsetko v poriadku 17.1. idem na kontrolu, plus mi dal lekar cislo na ktore mu mozem kedykolvek zavolat, keby nieco. Manzel bol z toho tiez uplne hotovy, cely den nic nejedol.
@edita84 vazne, to mas potom dobre. Sesternica si to plati 3 roky a hovorila mi ze jej 2x dvihli cenu, tak neviem.
@cerimi77 UTZ myslim samo o sebe skodlivy nie je. Su cicavce, ktore maju UTZ organy, napr. velryby tvoria velmi silne ultrazvukove vlny a zrejme to nikomu neskodi. Faktom je, ze robit UTZ v 5 tt je nezmysel. Nema to ziadnu vypovednu hodnotu. Takato gravidita je velmi labilna a moze skoncit s roznych dovodov. Fakt si myslim, ze je to skoda cesty a penazi zdravotnej poistovne. Takze plati, ze trpezlivost ruze prinasa. Test je pozitivny tehu citim, takze cakam az moja navsteva u dr. bude mat vyznam, nie skor ako v 8 tt.
fakt kočky už beriete aj nejaké tehu vitamíny? ja som si kúpila GS mamavit
@mirus11 robil, malo to iba nejakych 6mm hovoril,ze malinke. podla poslednej menstruacie by to malo byt troska vacsie,ale ked som mu povedala kedy sa nam to podarilo tak hovoril,ze to sedi. Priblizne o 4 dni neskor ako je predpokladane oplodnenie. A v pondelok idem na kontrolu a asi mi bude zas robit UTZ aby skontroloval ci je vsetko v poriadku. Alebo mam odmietnut? Ja teraz neviem..
A aby som nezabudla vitam vsetky nove Septembrovky! Pekne sa tu rozrastame 😉
Ahojte dievčatá!
Môžem sa k vám pridať? Ja mám tehu potvrdené od doktora, teraz som bola v pondelok. Mrcha mi meškala 2 týždne, 2 poz.testy som mala. ale sme veľmi na začiatku, podľa menštruácie 6. týžden, ale keďže mi meškajú 2 týždne - tak reálne som asi tak v 4.týždni, tak mi to doktor hovoril. ale termín by som mala v septembri. Tak sa zatial len tak tichúčko tešíme, robil mi aj ultrazvuk, máme 2 milimetrovú bublinku, tak dúfam silno, že sa nič nestane, a bude nám rásť dalej... 🙂 na krv a moč idem 25.1....
A čo som sa prekvapila, v sobotu a pondelok som mala ráno takú nevoľnosť, akoby na vracanie, ale prešlo to, ale dnes ráno som už vracala, ráno o 6.30, potom 7.30 a potom po 9 ešte raz.....no nie je to bohvieaký pocit, ale radšej budem vracať každé ráno, len aby malinké pekne rástlo 🙂

@veronkaj ja idem k doktorovi tiež až v piatok, vyšli mi 3 pozitívne testy 🙂, ale neviem či doktor dokáže potvrdiť tehu dnes aj bez UTZ, keďže ho ešte nechcem absolvovať, tak možno na potvrdenie si počkám až do 10tt, chcela by som však predpísať aspoň kyselinu listovú zatiaľ, tak som sama zvedavá čo mi povie, v tomto smere som začiatočník 😀