icon

September 2011

lenkakusi
5. jan 2011

Ahojte, je tu uz niektora s dvomi krasnymi ciarkami na testiku??? Mne vysli // predvcerom a terminik by vychadzal na 16 sept.

lilly
14. jan 2011

ahojte, bola som dnes u gyndosa, ktory sice nema utz, ale potvrdil mi tehu, ze je to tak 4-5 tt /teda 6-7 od ms/, vzali mi 5 ampuliek krvi, dal mi aj knizku, na utz som sa objednala 25.1. do nemocnice a aj na hematologiu vtedy pojdem, kvoli mojim trombofilnym stavom. No neviem sa dockat, 11 dni preckat.. strasna doba 😀

katy1986
14. jan 2011

@lilly jééj aj knižočku si už dostala? 🙂 ja na krvičku idem až 25.1, vtedy ako ty na utz 🙂

jaj baby zajtra idem na zabíjačku k svokrovcom, najradšej by som nešla, ale to by bola pravdaže katastrofa 🙄 nechcem sa veľmi namáhať, ale zas nechcem vyzerať ako nejaká lenivá 🙄 kedže sme spolu s mm len 3 mesiace svoji tak nech si nemyslia, že som volajaká......som zvedavá ako zareagujú na moje tehotenstvo....to bude ale prekvapko 😎

ika07
14. jan 2011

@zuzkabar1983 tak uprimne poznam dost ludi co mali do roka dalsie babo a je to normalne a velmi pekne,ta sestricka musi mat nejaky komplex 😀

ovecka84
14. jan 2011

@katy1986 mame to my ale skvelych muzickov 🙂 mate este kopu casu dohodnut sa na mene, ktore sa bude pacit obom.. mozno to bude chlapcek a tym padom mate viac-menej po starostiach

ja som rada ze sa nam pacia podobne mena a ze sa vieme tak lahko dohodnut, i ked teda neviem ci pocas tych este 8 ci kolko mesiacov nezmenime niekolkokrat nazor 😀

a inak ako, vsetko OK?
tehulkovanie si vsetky dufam pekne uzivame 😉

suzieqiu
14. jan 2011

@zuzkabar1983 Ahoj Zuzka, dakujem pekne. ono treba len optimisticke myslenie a samozrejme sa na babatko tesit. Myslenie strasne vela spravi a ak budu deticky citit,ze si v pohode aj oni budu v pohode. Inac ja tiez studujem a este mi zostava 1 a pol roka do bakalarky. Ja sa vobec nebojim,ako to budem zvladat. Jedine coho sa bojim,ze som tak skoro po cisarskom a mala bola strasne rizikove tehotenstvo tak nechcem aby sa to zopakovalo. Deticky su potesenie. A sprosta sestricka! Moj doktor sa zasmial. A jedine co dodal,ze dufa,ze toto tehotenstvo nebude take dramaticke ako posledne 😀

sissik
14. jan 2011

@zuzkabar1983 tak to bola dobra tava ta sestricka. ak ta to potesi, tak moj bracho je po mne 1 rok a 1,5 mesiaca 😉

denda83
14. jan 2011

@lubi1984 Ahoj moja. Ako???? Nieco nove???Ako sa citis?????

daniela1974
14. jan 2011

@zuzkabar1983 mne povedala dokonca nie sestricka ale lekarka, ci si chcem moje tretie dieta nechat ked mam uz dve odrastene. Ale som od nej odisla k inemu lekarovi.

lubi1984
14. jan 2011

@denda83 ahoj moja prepac ked som bola prihlasena poobede nesla mi interna posta 😒 tie bolesti mam stale a rano som mala aj mensi hnedy vytok neviem co to skratka manzel ma zajtra berie doktorovi lebo dnes neordinovali tak uvidim zajtra a ty moja ako aky si mala den ako sa citis?

denda83
14. jan 2011

@lubi1984 No tak sup sup k lekarovi, neboj vsetko bude fajn🙂 Ja celkom fajn....byva mi trosinku zle, ale zatial som nevracala...a k tym bolestiam...ako som ti pisala do posty, cely den super az vecer ale trva to 2-3 minutky a uz je zas dobre. Tak ja neviem, dufam ze to nieje nic zle...lebo dost to boli. A cely den som sa valala🙂))) ved aj to treba 😀

lubi1984
14. jan 2011

@denda83 dakujem ti moc za podporu ty ides na druhy tyzden doktorovi testik si este robila ci si to uz stopla? zajtra ked pridem od doktora napisem co a ako no a a s tym valanim to som dnes tiez mala valaci den 🙂 neboj sa nemyslim si ze tie bolesti znamenaju nieco zle neboj sa

lubi1984
14. jan 2011

@katy1986 moja drzim pacle ked im oznamis spravu 😉 a myslim ked budu vediet ze si tehotna tak ta budu setrit hlavne sa teplo poobliekaj 😎

denda83
14. jan 2011

@lubi1984 Ano, len to strasne pomaly uteka, uz chcem vediet co a ako🙂)))Tie testy som stopla, myslim ze 3 stacili a ukazali co mali 😀 Dufam ze mas pravdu a nic to neznamena...tak ta tu budem zajtra vykukat🙂)))drzim pasticky 😵

lenkakusi
autor
14. jan 2011

ahojte, to najhorsie uz mame za sebou, vsetkym vam dakujem za podporu...
dufam, ze aj bublinka je v poriadku... priznaky stale tie iste (vacsie prsia, bolest bruska), zle mi nebyva, nastastie
ani na pohrebe mi zle nebolo...
riadne sa to tu rozrastlo, tesim sa!

denisa1111
14. jan 2011

ahojte buduce a viacnasobne buduce mamicky,ja mam domka 9 mesacneho synceka a teraz cakame druhe babo,maleho este kojim ale pomaly sa oducame, tak mame pred sebou krasne ale zaroven aj tazke obdobie...velmi sa tesim na druhe mimi,priala by som si dcerku,tak uvidime...testik som robila este v decemri a na sono idem na druhy tyzden tak sa velmi tesim,budem mat opat prvu fotku,ale teraz uz de noveho albumu,toto forum ma sprevadzalo aj minulym tehotenstvom a som mu velmi vdacna,hlavne ked sa vyskytli nejake problemy je super mat pri sebe ludi s podobnym osudom,dost sa bojim ako to budeme zvladat,ale hadam to pride same od seba...prajem vsetkym tehulkam pohodove tehotenstvo a tesim sa ked sem sem tam skocim a pokecame spolu...pa

denisa1111
14. jan 2011

@suzieqiu drzim palceky,budeme mat doma poriadne veselo,aj som mala na stastie len ku koncu problemy a neviem si predstavit lezat v nem ked mam doma maleho ale niktore tehulkovanie nieje rovnake tak urcite to zvladneme....aj mne sa gynda poriadne zasmial...

zuzkabar1983
14. jan 2011

@denisa1111 ty si bola aj v teme april 2010, ci sa mylim? Kedy sa ti presne narodil maly? A ty si rodila v bojniciach??

suzieqiu
15. jan 2011

@denisa1111 ahoj tak aj teba pekne vitam. a som rada,ze niesom sama,kto caka druhe babatko tak skoro po sebe.

@zuzkabar1983 BAby a samozrejme,ze to zvladneme! Vsak sme zeny a my dokazeme neuveritelne veci! 🙂

lucka1987
15. jan 2011

dobre ranko 😉 vitam nove tehulky 😉 kukam ze niektorym uz bezi 8 tt... 😕 aj ja chceeeeeem....
dakujem za kazdy den ktorym sa preklzneme bez problemov 😖 nech to len ubehne a som uz aspon v 10 tt (moja osobna hnusna hranica)

suzieqiu
15. jan 2011

@lucka1987 dobre ranko. 😉

lucka1987
15. jan 2011

@suzieqiuty tu uz zavcasu strasis 🙂 sa ti neda spavat? mm ma prist z jazdy tak pojdem cosi varit

zdenocka
15. jan 2011

Dobre ranko,
ja tu citam, ze ake male rozdiely budete mat u deticiek, a ja som sa bala, ze rozdiel 3 roky nebude postacujuci, ze to bude velmi narocne 😅.
Mne dnes podla MP vychadza zaciatok 7 tt. Neskutocne rychlo ide cas 🙂 .

denisa1111
15. jan 2011

@zuzkabar1983 ano presne,ale narodil sa 28 marca,sa poponahlal...a potom som taqm uz nejak pri malom nemala cas chodit ...

zuzkabar1983
15. jan 2011

@denisa1111 moj maly sa narodil 1.4. ..... takze to sme sa akurat minali 🙂

denisa1111
15. jan 2011

inak ja presne neviem v kolkom som,bo som maleho kojila a on osudny menzes som mala len raz,a ani si to presne nepamatam...27 idem na sono,tak tam sa uvidi,ale asi ten 8 podla pocitov...

denisa1111
15. jan 2011

@zuzkabar1983 tak to fakt a ako sa mate,aj ste planovali,alebo je to prekvapko ako u nas?my mame takeho akcneho,uz aj behat zacina...a vsade lozi

zuzkabar1983
15. jan 2011

@denisa1111 no planovali sme, ale az tak o pol roka ... no ale pritrafilo sa skor ... aj nasmaly uz zacina behat, vcera urobil dokonca dva kroky sam ... je to nezbednik poriadny!!!

denisa1111
15. jan 2011

tak to aj nas,ja som rodila v handlovej,tu byvam a teraz pojdem asi do ziaru,ako bolo v bojniciach,aj my sme planovali tak o rok,ale tesime sa...niesi na fb?

lucinka1104
15. jan 2011

@zuzkabar1983 jéééééééj gratulujem počkaj neviem či sa ešťe aj ja nepridám som len 8 DPO no vyzerá to že by to mohlo byť tehu 😅

zuzkabar1983
15. jan 2011

@lucinka1104 jeeej luc to vazne? No tak nechcem zavcasu gratulovat, ale budem drzat palce 😉