icon

September 2011

lenkakusi
5. jan 2011

Ahojte, je tu uz niektora s dvomi krasnymi ciarkami na testiku??? Mne vysli // predvcerom a terminik by vychadzal na 16 sept.

suzieqiu
16. jan 2011

@mirca no ja citim ranu dost casto. minule som sa dokonca zlakla az ma tak sklblo. doktor mi este ranu nekontroloval ani po sestonedeli tak mu musim povedat. dufam,ze to bude ok.

a co sa tyka tych nevolnosti. baby ja sa citim jak po opici.. mate este niekto take pocity? hlava mi tresci.. unavena som a zaludok mam naopak. negrcam,len take nevolnosti. a bolesti v podbrusku.. nenormalne. stale ako keby som mala dostat mrchu.

kvietocek7
16. jan 2011

@suzieqiu ak sa smiem spytat kedy si mala poslednu mrchu?ktory den?tiez mi je tak vselijak akokeby som mala dostat mrchu,zaludok naopak, ale najviac ma boli chrbat a tiez citim pichanie pri vajecnikoch 😕 Mna to dost miatlo lebo sme prave na novy rok ukoncili dojcenie,tak som si myslela ci to nema nejaky suvis, ze konciaca laktacia potlaca menzes ale test a to ako mi je ma pootocilo na inu vlnovu dlzku,ach jo...keby aspon tie nevolnosti neboli take,lebo pri detickach si to velmi dovolit nemozem -sem tam polihovat 😖

denisa1111
16. jan 2011

@suzieqiu ano presne to by som urobila aj ja ,popripade su dobre aj probiotika lactolady a intimne mydla...prajem rychle vyliecenie

denisa1111
16. jan 2011

@katy1986 tesim sa ,dufam ze budem vediet reagovat a zdravie si treba vazit a pestovat,,,

barbie.
16. jan 2011

@lucka1987 ahoj doktor sa odklada na buduci tyzden. este som sa nerozhodla ku ktoremu pojdem a tento tyzden mam aj vela povinnosti :(

barbie.
16. jan 2011

dievcata neviete mi poradit nejaky recept na nevolnosti? zacinaju naberat na intenzite...

nisa21
16. jan 2011

Ahojte, no dlhsie som tu nebola, tak michvilu trvalo kym som vas precitala. A kolko vela septembroviek pribudlo, vitam vas a prajem aby bolo vsetko v poriadku

@suzieqiu dakujem za podporu, dnes uz som taka strasne nervozna, neviem sa dockat zajtrajska. Krvacanie mi preslo, tak verim ze mi zajtra povie lekar dobru spravu. A tebe sa ako dari? Inak malu este kojis?

anelisa
16. jan 2011

@barbie vraj pomahaju zazvorove keksiky (asi aj zazvorovy caj), jest pocas celeho dna male davky jedla, pit dostatok tekutin, nachystat si nieco male k posteli a este pred vylezenim z postele zjest...............ale to sa lahko hovori, ze? ...ja si niekedy neviem predstavit ani ze by som sa mala napit a nieto este jest. Slabo som vracala zatial len dvakrat, ale zaludok mi plava v kuse. Zostava nam jedine preckat to 😉

mamatata
16. jan 2011

ahojte babulky, ale ste toho popisali, vitam nove tehulky, je nas tu naozaj dost, ja pojdem k doktrorovi asi tento tyzden 😉

sissik
16. jan 2011

na nevolnosti mne nepomahalo nic 😝 aj po zazvore boli do hodiny spat. a na zazvor pozor, nesmie sa to snim prehanat 😉 este mozete skusit vodu s citronom a tehu caje. ale aj to pomahalo len na chvilu.
a melon nejedzte, ten sa zle 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😉

lucka1987
17. jan 2011

mne teraz nebyva extra zle.. zatial... no pri prvom tehu som mala pohar vody pri posteli a kusok rozka... a az potom som vstala.. pila som magneziovu vodu... ta bola fajn, ale vacsinu nevolnosti som prezila lezanim v posteli cumenim na telku a snazenim sa na ne zabudnut 😅 ...

inak celu dobu som mala len duchov a vcera ma dpst bolelo brusko ako na mrchu... moze sa mi uz maternica roztahovat??? a ked som ju v minulom tehu mala uz 3 naspbne zvacsenu v 10 tt. to teraz mi moze vyskocit skor brusko nie? 😕
inak pre moju istotu som si robila konecne vcera vecer test a uz ziaden duch 🙂
a snivalo sa mi ze som lezala v nemocnici aby drobceka vo mne udrzali... kurnik to je ale za psychiku.. 😠

suzieqiu
17. jan 2011

@lucka1987 tak to uz su pekne tmave ciarocky. inac aj mne sa snivaju voloviny. ako napr. ze mi doktor oznamuje,ze cakam dvojicky a dost casto si prezivam este raz cely cisarsky. asi to mam stale cerstvo v pamati a mam z toho strach. 🙂 a ja mam tiez take pocity ako by som mala dostat mrchu tak asi je to normalne 😉

Zachvilku idem k doktorovi tak babenky drzte palce 😎

lucka1987
17. jan 2011

@suzieqiu drzim palce teda 🙂 neboj bude to ok.. mne sa snivalo ze som si to sono robila sama a tam som videla jasne dve fazulky, a kedze mame v rodine dvojicky, (u nas to ide z babky na vnucky) a vychadza to na moju generaciu tak som sa tiez riadne zlakla... ale nech.. hlavne nech je to zdrave. a je jedno ci su dve ci jedno.... ja sa neviem dockat zajtrajska... vtedy idem a sono

suzieqiu
17. jan 2011

@lucka1987 tak to sa nam teda snivaju sny 😀 lenze ja keby som cakala dvojicky tak by som sa asi zblaznijla.. to by som mala ako trojicky. zajtra budem na teba mysliet aby ti to dobre dopadlo.

suzieqiu
17. jan 2011

@lucka1987 inac si si zmeila fotku a najprv som ta ani nespoznala a potom rozmyslam,ze lucka sa dlho neozvala a v tom som na to prisla 😀

lucka1987
17. jan 2011

@suzieqiu 😀 😀 no ma mrzela ta moja foto uz bola otrepana 😀 😀 no hej ty mas dceru este malu..... no ja si to tiez moc neviem predstavit.. pomhat by mi nela kto a mm beha na kamione takze byva prec casto...by som sa tu aj zblaznila..
a ty idea prvy krat ku gynkacovi?

suzieqiu
17. jan 2011

@lucka1987 ja som bola minuly tyden v pondelok,ked som krvacala a teraz idem na kontrolu. tak som zvedava. uz mi robil raz sono a teraz bude robit kontrolne.

lucka1987
17. jan 2011

@suzieqiu jeej tak ty si uz videla fazulkuu, a teraz ti uz bude asi aj srdiecko bit nie? no ja idem zajtra a to bude 5tt+6 dni to asi este nebude bit.. 😕

lucka1987
17. jan 2011

@suzieqiu uz nemas ziadne problemi, ani ta neboli brusko? ja som mala vcera taky divny pocit v nom..... sem tam ako na mrchu,a le vtedy si len lahnem a snazim sa lezat.... a niekedy taky zvlastny, no ako keby tam mam strcenu malu lopticku... 😀 😀

katy1986
17. jan 2011

Krásne ránko dievčatá,
dnes ráno som zase negrcala, naraňajkovala som sa, ale cítim sa tak zvláštne....ani dobre ani zle...aj mna niekedy tak zabolí v podbrušku, vlastne je to taký kŕč, a potom to prejde. dr. povedal že je to normálne, alebo pichanie, aj to sa môže stať, že sa maternica rozťahuje. dnes mi je už lepšie, ale ešte trošilinku soplím, tak ešte cca 2 dni potrebujem na úplnú regeneráciu 😀
@lucka1987 aj ja mám niekedy nutkanie urobiť si test, aj ked ja som nemala ducha, hned tam bola hrubá druhá čiara, ale len tak pre potešie 😀 poviem pravdu, niekedy sa chodím pozerať na tie 2 pozitívne testy, čo som si robila, potom ich zas odložím 😀 závidím ti že ideš k dokimu, a uvidíš malú piškotku, alebo sa o nej niečo nové dozvieš, ja idem bud. týžden, ale mne sa to zdá ako o mesiac..... 😒 som hrozne netrpezlivá....

Baby ináč vy pracujete? Lebo ja mám Dohodu o vykonaní práce - operátor call centra, ale v podstate som absolventkou VŠ, skončila som v júni, hľadám si robotu a chodím na úrad práce. V robote to máme vlastne tak, že chodíme ako môžme (ja som chodila každý den)....teraz pred mesiacom mi zmenili šéfku, klop klop omnoho lepšia je ako predchádzajúca. minulý týžden čo mi bolo tak zle tak som jej volala, že som tehotná a že je mi strašne zle a neprídem. tak v piatok som jej zas volala, že v pondelok prídem, už je mi lepšie, no dnes som jej zas volala, že som chorá, a budem doma tento týžden. už mi to bolo trápne 🙄 ale zas nie som chorá, ale chcem toto prechladnutie vyležať na 100%, aby sa piškótke nič nestalo, alebo aby sa mi to nevrátilo, zas medzi ľudmi, ešte +chytím niečo iné....ešteže moja šéfka je taká, že mi aj povie, že nech si kludne oddýchnem....len ja som taká hlupana hlúpa že ma to trápi......potom si predstavím, že by som chodila normálne do roboty - ja som si myslela že sa ráno vygrcám a bude ok, ale však ja som ležala do obeda v posteli 🙄 normálne som začala fungovať až poobede....aj to tak všelijako, že som žalúdok mala až v krku....jaj dúfam, že po tomto prechladnutí už nič iné nepríde - okrem rastúceho bruška 🙂

lucka1987
17. jan 2011

@katy1986 no.. pri prvom tehulkovani som bola u dokiho hned ako som si nasla ciarku(koli pnke a liekom co som brala) ale nic nebolo vidiet az v 5tt+4 dni..som bola na sone a potom az v 12 tyzdni ma objednal... a to bola dlha doba... zajtra budem 5tt+6 a budem sa pytat na akciu plodu... nech am o tyzden max dva objedna znovu...a tiez sa dam na pn...aj teraz som ale od obvodnej.. (pred domna mesiacmi som potratila v 10tt) takze uz sa tesim na zajtra ked uvidim tu fazulku malu

denda83
17. jan 2011

@katy1986 Ahoj, no ja to tiaez nemam ruzove....odisla som z prace po 7 rokoch, z dovodu ze som mala vela nocnych a uz som z nich bola chora a nevladala som....takze som zostala nezamestnana...odisla som za priatelom do Izraela, otehotnela som( ale miminko som chcela takze to je v njlepsom poriadku), no a stale som tu a neviem co bude:D, ale beriem to pozitivne, ved tatino sa o nas postara🙂

katy1986
17. jan 2011

@denda83 ty bývaš potom v Izraeli, to som nevedela 🙂 ked sme riešili mená, všimla som si že máš také exotické priezvisko, ale nevedela, som že aj tam žiješ 🙂 a ako sa tam žije? kolko si tam?
ked som chodila na výšku, robila som v tescu, potom došla nová manažérka, dala nám nočné....škola + nočné - to bola divoká kombinácia....aj ja som kvôli nočným potom odišla...nevládala som sa ani učiť ....

denda83
17. jan 2011

@katy1986 Ano momentalne byvam tu a som tu 3 mesiace🙂)Je tu perfektne..fakt sa mi velmi paci, ale niekedy predsa ten domov mi chyba. Ja zijem v Elate, hned vedla Egypta, tak ak tam bola niektora tak asi viete ako🙂, stale teplo, slniecko a sem tam nejaky mracik🙂 A ludia su tu neskutocne priatelski 😅

katy1986
17. jan 2011

@denda83 jasné, že chýba, ale teplúčko, slniečko, určite pláž 😎 musíš byť pekne opálená 😎 nebola som ešte v živote v Egypte, ale určite je tam prekrásne 😎
no a ja sa vrátim zo snívania späť do mojej reality 🙄 chcem prevliecť periny, a idem ich najprv ožehliť 🙄 🙄 🙄 urobila som si čaj, potom si pôjdem ľahnúť...

zdenocka
17. jan 2011

Ahojte,
vitam nove tehulky 🙂 .
My sa od piatku nemame dobre. Cela rodina sme sa nakazili crevnou chripkou 😒 . V piatok Janko grckal, namna to prislo v sobotu ku veceru. Mne bolo tak zle, neskutocne krce, grckala som vkuse a aj serkala. Potom to dostal manzel, a v nedelu sme nakazili aj brata s priatelkou, ktory tu boli na vikend 😢 . Vcera sme vkuse spali, no aj napriek tomu sme hrozne vycerpani 😝. A ked sme sa uz tesili, ze si ideme lahnut spinkat, tak Janko zacal opat grckat 😢. No moja chyba, lebo si pytal mliecko a ja ze ked 2 dni uz bolo dobre, tak mu dam a zjavne az tak dobre nebolo. Takze mame dietku.
Teraz mam hrozny strach, ci je mimi v poriadku. Vo stvrtok idem k doktorovi, tak verim, ze je vsetko v poriadku 😔 .

nisa21
17. jan 2011

Ahojte, tak som akurat prisla od lekara. Fazulka je v poriadku, len mam hematom, takze to bude este zaujimave. Musim byt v klude, oddychovat a nenatahovat sa s malym, potom by sa mal bez problemov vstrebat. Ale uz mi ukazoval zltkovy vak a ze tam je uz akcia, ja som to teda nevidela ale lekar hovoril, ze buduci tyzden to uz bude lepsie. Celkom som sa ukludnila, aj ked teraz ma zase strasi ten hematom, lebo som chcela vediet ci to moze byt este problem a moze ... ale budem mysliet len na to ze bude vsetko v poriadku. Aj sestricka mi hovorila, ze na to nemam stale mysliet a ked tak len v pozitivnom zmysle, ze to velmi pomaha.
Takze zajtra pride moja mamina aby sa postarala o maleho. Zatial prenho vymyslam cinnosti pri ktorych sa moc nenamakame ... kreslime, skladame lego, teraz som mu pustila spiavankovo, tak pri tom cuci a spieva si medvedku daj labku 🙂))

ema72
17. jan 2011

@lucka1987 lucka je tiez, 17 novembra v 6tt, a neverim, ze nam da ktokolvek po UTZ akukolvek istotu ze sa to znova nestane ☹

katy1986
17. jan 2011

@zdenocka joj to je mi ľúto....u nás to býva takto s chrípkou....najprv ja a potom celá rodina a kým sa vyliečim zas som na rade ja.....aj ja som prechladla cez víkend, aj ja som sa bála-bojím aby to miminu neuškodilo, hlavne ked lekár mi to hovoril, aby som si dávala pozor na chrípku a tak 😔 ale ja si nemyslím, že by to malo na mimi nejaký vplyv, neboj, určite bude všetko v poriadku 🙂

@nisa21 jéj sa teším že je už tam akcia srdiečka 😵 aj mne hovoria, že myslieť pozitívne a tak, že to pomáha, ale ľahké je to hovoriť, iné zažiť 😒 ale treba tak myslieť a basta 😀 a hematóm je vlastne cysta alebo čo to je? a za aký čas by sa to malo vstrebať? malému daj všetky hračky na deku na zem - toto praktizujem u môjho 4ročného krstného syna, toto nanho zaberá odmalička 😀 niekedy ani neviem že existuje 😀 😀

adulicek82
17. jan 2011

Ahoj baby, juj tak vam v dobrom zavidim, ktore ste uz boli o doktora a ktore ste uz videli babatka 🙂 ja idem az 31.1 to budem akurat koncit 7tt tak dufam ze uz babo bude dobre vidiet. strasne sa mi vlecu tieto dni, nepamatam kedy mi isiel tak pomaly cas ako tieto posledne dni. to esteeeeee 2 tyzdne 😠 😠 nastastie pride v sobotu sestra s dcerkou Emmkou a isto mi to trosicku rychlejsie zbehne 😉 😉

ja som nezamestnana, dnes som bola na urade prace sa nahlasit, lebo si odmietam platit zdravotku 😒 isla strasne hore na 46e co je dost, mame kde dat tie peniazky tak som isla na urad, doteraz som si platila sama zdravotku. platim si aj dobrovolne pripoistenie to najvyssie, cize ako pojdem k doktorke s mimcom tak sa okamzite davam vypisat az do porodu 🙂 🙂 som rada ze som si dala min.rok nelutujem 😝

ale ako hobby trenujem deticky gymnastiku, dnes zacinam v plnom pocte deti a treningov, ale uz mam vymyslene take treningy aby som nezdvihala deticky...rozhodla som sa ze budem trenovat do konca marca.

a co sa tyka priznakov tehu, tak mne nic nie je 😀 citim sa dobre, zatial ani zle ani nie som nejaka unavena zatial...jedine ma prsia bolia a sem-tam taky jak krc v podbrusku, ale uz to je menej ako v tom case co som mala dostast menstruaciu. a kedze som nedockava a citam tu, ze skoro kazda uz bola u doktora alebo je vam zle a pod. tak ja si pre istotu robim testy jak sisi 😀 a dufam ze je vsetko ok 😉 dnes mi vysiel tak test, ze ta ciarka ktora ukazuje ze som tehotna bola silnejsia ako prva 🙂

prajem vam krasny dnik 🙂