icon

September 2011

lenkakusi
5. jan 2011

Ahojte, je tu uz niektora s dvomi krasnymi ciarkami na testiku??? Mne vysli // predvcerom a terminik by vychadzal na 16 sept.

ema72
17. jan 2011

@cerimi77 no vidis, budte trpezlive kocky, klidek, pohoda. Za 13 Eur ste si mohli dat s drahym dobru veceru. 😅

cerimi77
17. jan 2011

@ema72 presne tak, niejde o tie penizae, ale načo robiť zbytočne sono?.... k čomu to bolo dobré? pre to mimi tam, určite nie...... za týždeň absolvujem ďalšie a to nebudem ešte ani v 7tt, a možno aj to bude úplne zbytočné...... 😠

ema72
17. jan 2011

Mimo ineho holky, ked som pred dvomi mesiacmi potratila na konci 6tt tak som ten odluceny vak nasla, malo to asi 6mm dlzku a 3-4mm sirku lan taky malicky susnik. Ak tam nejaky dr. najde bijuce srdiecko, tak nech ide k ocnemu alebo je to klamar, ktory z Vas chce vytiahnut peniaze za UTZ

martinaa1
17. jan 2011

Ahoj, pridávam sa k Vám septembrovým : )) dnes som bola u doktorky a potvrdila mi tehotenstvo a termín 16. septembra : )))

cerimi77
17. jan 2011

@ema72 no neviem kedy môže a čo vidieť.... vraj srdiečko ani nemusí, stačia len odozvy obohového systému.... stačí potvrdenie, že to tam niečo je živé 😉 ja by som kľudne počkala aj do 8tt - 10tt, ak sa cítim dobre a nemám žiadne komplikácie, vidtím ten UTZ úplne zbytočný, doki ma objednal o 7 dní znovu, to je teraz v piatok, zasa skoro, už to nechám teraz tak, dúfam, že tam teda už niečo bude vidieť či počuť, aby som nemusela absolvovať v dohľadnej dobe ďalší UTZ...... 😠

denda83
17. jan 2011

@martinaa1 Ahooooj, vitaj medzi nami🙂)))Srdecne gratulujeeeem...No ako sa citis????Prve dojmy???Aj ti robila lekarka sono???Tolko otazok naraz, co??? Ale som velmi zvedava🙂Prijemne tehulkovanie🙂

ladybirds
17. jan 2011

Ahojte, mozem sa pridat? zatial mi len par dni meska ms, ale uz to mam potvrdene tehu testmi. Dnes som bola u dr, zatial sme videli len malinkatu bodku. 😅 Dalsiu KO mam o 2 tyzdne. Hrozne sa bojim, lebo moje prve tehu skoncilo MA. ☹

lubi1984
17. jan 2011

@ladybirds ahoj vitaj aj ja som na tom ako ty a nie sme tu same ktore 1 teho skocilo MA treba len verit ze toto bude ine 🙂 a inak ako sa citis? v ktorom tyzdni si ?

cerimi77
17. jan 2011

@martinaa1
@ladybirds

vítam nové tehulky a prejem všetko dobré 😀

lubi1984
17. jan 2011

@denda83 ahoj moja tak dnes je mi naozaj zle rano som nic nemohla zjest ma napinalo naobec trosku polievku to je vsetko citim ze som hladna ale vzapati ma napina nerozumiem mojmu telu bolesti v podbrusku mam stale snazim sa ich nevsimat pokial nebudu komplikacie tak idem lekarke o 2 - 3 tyzdne. a ty ako ty ides zajtra ze ? ako sa dnes citis ? vsetko ok ?

ladybirds
17. jan 2011

@lubi1984 som uplne na zaciatku, 4tt+2 podľa tehu kalkulacky. 🙂 zatial som bez akychkolvek priznakov, tak sa ich neviem dockat. 😀

ladybirds
17. jan 2011

@cerimi77 dakujem za privitanie 😉

denda83
17. jan 2011

@lubi1984 😀 to je asi normalne, nie? Ja sa citim super, teda teraz...do obeda mam zaludok ako na vode...aj niekedy cez den mi pride zle ale potom to prejde.🙂 AAAAno uz konecne zajtra..nech som aspon trosku kludnejsia🙂 Ale az vecer na 18....tak sa potrapim cez den🙂 A este prsia, niekedy nemozem mat ani tricko na sebe ako ma strasne bolia...au🙂

lubi1984
17. jan 2011

@denda83 tak mna bolest prs obisla 🙂 mas daleko doktora?

katy1986
17. jan 2011

Dnes som bola zasa lenivá....nič som neurobila....akurát periny som prevliekla, umyla riad...ani prať som neprala, budem zajtra...ale zajtra aj variť musím, a to zas vymyslieť, že čo... 🙄
vítam nové tehulky 😵

@denda83 akým jazykom sa rozprávate s manželom? kde ste sa zoznámili?

cerimi77
17. jan 2011

@lubi1984 vítam aj teba lubi, prajem bezproblémové tehulkovanie... 🙂

lubi1984
17. jan 2011

@cerimi77 dakujem ja som tu uz dlhsie 🙂 len sa moc nezapajam pretoze mam casto vypadky internetu ale vidim ze sa to tu rozrasta dufam ze to vsetky dotiahneme do uspesneho koncu

tinka1003
17. jan 2011

ja som dnes ráno volala doktorke, povedala som jej, ze mam pozitivny tehotensky test a ona ma objednala az na 23.2.! Vysvetlila mi, ze mam brat listovku, ze keby ma pichalo v podbrusku ako pri mrske, je to ok, a keby nieco mam volat. Vraj je zbytocne k nej chodit skor. Potom mi naraz urobia odbery, ultrazvuk a pod. Myslela som teda, ze tam pojdem hned, aspon aby mi to potvrdila 😒

cerimi77
17. jan 2011

@lubi1984 rozrastá sa to docela pekne, minister práce, soc.vecí a rodiny by mal z nás určite veľkú radosť 😀 , tak aj ja dúfam, že tu budem počuť iba dobré správy a všetky sa dočkáme zdravých mrňúsov 😉

cerimi77
17. jan 2011

@tinka1003 pokiaľ nebudeš mať komplikácie a budeš sa cítiť dobre, myslím, že termín je v poriadku, potom už bude vidieť aj srdiečko a doki ti môže vypísať tehu.knižku, skôr by ti ju aj tak asi nedal.... tak trpezlivosť, užívať listovku a hlavne sa nestresovať 😉

denda83
17. jan 2011

@katy1986 Ahoooj...zoznamili sme sa v Bratislave v mojej praci byvalej.....no a rozpravame vacsinou anglicky, medzitym aj nieco slovensky, a chcem sa naucit aj hebrejsky...uz par slov viem😀

denda83
17. jan 2011

@lubi1984 Tak ju mam aj za teba😀...Nie, kusok 5 minut taxikom🙂

katy1986
17. jan 2011

@tinka1003 ahoj, fíha to taký termín 😒 ako ja tej doktorke verím že je skoro a tak, ale predsa by ti len mala potvrdiť tehotenstvo ale hlavne podľa mna vylúčiť mimomaternicové tehu....ako nechcem byť taká múdra, ale ja by som to určite nevydržala...ale zas neviem, každý lekár má iný prístup..... 😒

denda83
17. jan 2011

@tinka1003 nooo ani ja by som to tak dlho nevydrzala....a urcite by som chcela aby mi doktor vylucil mimomaternicove tehu....a vlastne potvrdil tehu, a preto idem zajtra a potom budem kludnejsia...

schaja
17. jan 2011

@tinka1003 netrap sa ze je to neskoro - mna tiez doktorka objednala az na 22.2 a to uz budem v 11 tyzdni- jasne ze som nervozna a chcela by som vediet ako som na tom cim skor ale asi vie co robi - no nie? a to som v novembri potratila v 6tt.

lubi1984
17. jan 2011

@denda83 tak to je fajn ze nepojdes daleko za doktorom tak to mate doma ako my 😀 anglictina so slovencinou vytvoreny novy jazyk 😀 co si myslis ked mi povedala lekarka ze klud na lozku ze ako dlho mam byt v posteli?

denda83
17. jan 2011

@lubi1984 Podla mna nemusis vyslovene lezat celucke dni.noci...jednoducho sa nenamahat..oddychovat co najviac , ...asi do najblizsej kontroly???/tipujem ja a potom ti uz ona povie....A to spinenie sa ti zastavilo????Ja som si sama dala kludovy rezim...sice nelezim, nooo sem tam cez den, vacsinou sedim na nete alebo pozeram filmiky, a sup a uz je vecer, obden chodim na prechadzku, predsa cele dni doma je na zblaznenie....

zdenocka
17. jan 2011

@suzieqiu, rozumiem Ti, ze si smutna, ved kazda z nas ide k doktorovi s tym, ze jej povie same dobre spravy a vidi srdiecko. Ale nic sa neboj, ako sama vies, otehotnela si koncom cyklu, cize ten tyzden je to dozadu, a v 6 tt este nevidno bit srdiecko. Urcite o 2 tt doktor bude pocut a vidiet ako mu krasne bije 😉 .
@tinka1003, aj mna tentokrat prekvapila sestricka, ze ma objednala az na 20. Pises ze termin by si mala mat koncom septembra. Kolko dni Ti meska? Ja pojdem po 3 tyzdnoch vynechania.
@ema72, moc drzim palceky, aby ste to tentokrat dotiahli s bublinou do stastneho konca 🙂 .
@denda83, ja si myslim, ze zajtra este nebude vidiet srdiecko, je to este skoro. Ale vsetko zavisi, kedy si otehotnela 😉 .

denda83
17. jan 2011

@zdenocka ved hej....mne ide hlavne o vylucenie mimomaternicoveho tehu....ci je kde ma byt, nech som kludnejsia....a celkovo potvrdenie tehu doktorom....jasne ze by som chcela vidiet srdiecko, ako kazda z nas....preto som sa pytala ze ci v 6tt, lebo niekto niekde pisal, v 6tt uz bilo...tak len zo zaujimavosti🙂 ved uvidim co mi povie doktor a potom sa ozvem co a ako🙂

sissik
17. jan 2011

@suzieqiu pri prvom tehu som mala srdiecko potvrdene az 7+5. uhniezduje sa 3-10 dni, tak tam moze byt kludne opozdenie voci tabulkam. a ak si mala ovu neskor, tak pockaj