September 2011
Ahojte, je tu uz niektora s dvomi krasnymi ciarkami na testiku??? Mne vysli // predvcerom a terminik by vychadzal na 16 sept.
@ema72 mne nasiel bijuce srdiecko v 6 tt a videla som to na vlastne oci a zadarmo
Ahojte septembrove maminky, ratam sa s potesenim medzi vaaaas 🙂 Testik nas potesil 10.01. a lekar potom o 3 dni. Mame v rodine kopu septembrovych chlapov, teraz tipuju, na ktoreho narodeniny sa trafim 😉
ahojte babenky,vcera mi digitalny test ukazal 3+ to sa uz rata ako tehu alebo to este nemusi nic znamenat? ake mate skusenosti? je mi dost blbo aj ma napina,blee co na to?
Ahojte baby. Tak sa k vam pridavam. Testik nam vysiel krasne pozitivny uz 3.1. Hcg z 10. a 12.1. pekne vysoke, uz len pockat na usg, ktore ma byt az v cca. 10 tt. 😒
Ahojte baby.....kvietocek7- nevyznam sa v tych digitalnych testikoch...bud si alebo niesi, tak sa riad co ti ukazal🙂 po pripade si to zopakuj klasickym testom alebo doktorom potvrd nech uz vies nabeton🙂))) Tak ta tu vitam medzi nami🙂)))) Mne teda moc zle nieje, zkurat zaludok trosku ale to vacsinou do obeda🙂
rasss aj teba vitam🙂)) to skor nejdes k doktorovi????
@kvietocek7, aky test si si robila? Clearblue? To znamena, ze uz si vyse 3 tt od odpodnenia tehotna. Ale malo by sa Ti na tom teste este ukazat na tou trojou este jedno plus 🙂 .
ahojte babulky, vitajte nove tehulky, ale nas je, ja idem asi vo stvrtok k doktrovi, dufam, ze bude ordinovat, aj ja chcem vediet, ci je vsetko tam, kde ma byt a ze pekne rastie a vyvija sa 😉 🙂
@denda83 klasicky som skusala uz v piatok a to bola jedna ciarka ...a vecer uz prva tycka bleee. to strasne neznasam ☹
Inac tiez som nejaky cas prezila v Jeruzaleme a potom Tel Aviv,lakalo ma cestovanie 🙂 a to sa akoze chystas tam rodit a ostatne??
@zdenocka ano, clearblue digital, ako aj spominan tak som klasicky skusala uz v piatok,ale tam iba jedna zvysla carocka,nuz ale pisu ze musi byt ako + tak som kupila aj ten digitalny,ale neviem nakolko je spolahlivy.Myalis,ze tam maju byt akoze dve ++? zatial tam ukazuje 3+
@kvietocek7, ja ked som si robila ten test, tak mi na pravej strane hore vyslo +, a pod tym som mala 3+ 🙂 .
@slivocka, videla som fotoalbum, zo srdca blahozelam k tak krasnej sprave 😵 .
ahojte, tak ja som bola vcera na ultrazvuku a videla som nase male, pekne mu bilo srdiecko, tak sa tesim... 😵 😵 😵
podla poslednej MS by som mala byt 7tt+1, ale podla ultrazvuku sme mladsi 6tt+3 🙂
@denda83 Ahoj, hej robila mi sono, na odbery mám prísť az 1.2.. Povedala mi, že je to ešte také maličké aj som tam videla niečo malé : )) dala mi nejaké vitamíny a lieky na udržanie.. ale inak sa cítim v pohode.. a ty si v ktorom týždni? a ako prebehla tvoja prvá návšteva u lekára?
ahojte babulky.............. takze dnes 5tt+6 dni na utz nebolo nic vidiet.. tak mi doktor vzal krv a zajtra idem do prace.. na dalsiu stredu mam ist opat na utz... ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
doki povedal ze kedmi 6 testov silnelo a posledny bol silno pozit. tak mohlo k oplodneniu dojst neskor.. a nic nemus byt vidiet ze sa nemusim strachovat... ale a tak minule bolo vidiet uz 5tt+4 dni.... ja som tak netrpezliva...... nech uz je streda buduca... zajtra si mam doobeda volat ci je krv pozitivna ☹
@slivocka jeeej, takze dvojicky? 😵 mate ich aj v rodine?
@lucka1987 a gyndos nevidel ani vak ani nic? no urcite to este uvidi neskor, zrejme je len skoro, neboj 😉 robil ti vaginalny utz?
mne v prvom tehu v 5tt+3 nebolo vidno srdiecko a o tyzden uz ano..
joj neviem sa uz dockat bud. utorka, nech vidim drobca.. inak mi je dost zle, ale nevraciam, len zaludok je hrozny, zijem na piskotach, rozkoch s maslom a nejakej lahkej polievke, presne ako v prvom tehu.. uz nech som v druhom trimestri a je to lepsie 🤐
@kvietocek7 No porod urcite chcem doma na SK, takze nie....doma naj vies ako sa hovori🙂 Sem budem akurat chodit na kontroly, kedze za kazdym letiet, no taka bohata teda niesom 😀 ,,skoda🙂
@slivocka, ako na tuto krasnu spravicku reagoval manzel? Joj to musi byt u Vas radosti 🙂 .
@ajka23, skvele, ze uz ste videli srdiecko 😉 .
@lucka1987, skoda, ze doktor este nic nevidel. Ale urcite buduci tyzden uz bude. Podla mna sa zahniezdilo neskor a preto nic nie je vidno 😉 . Len sa pekne setri a mysli pozitivne 😉 .
slivocka, gratulacia... 😉
mojho by asi porazilo, keby ze dvojky... 😀 😀 😀 😀 😀

@denda83 no mne bolo vidiet bit srdiecko uz v 5tt,a aj ja som sa velmi bala,ci to nebude mimomaternicove tehu