September 2011
Ahojte, je tu uz niektora s dvomi krasnymi ciarkami na testiku??? Mne vysli // predvcerom a terminik by vychadzal na 16 sept.
ahojte kocky, tak sa k vam pridavam vcera som objavila na teste 2 ciarky a po 24h dnes rano znova. Strieda sa pocit radosti so strachom a nejak tomu nemozem uverit. Po 2 rokoch snazenia mi pred vianocami nova pani dr oznamila za mam PCO a treba zacat liecbu.Zatial zacal len manzel so spermiogramom ktory bol normalny. Mna cakali nove odbery. A zrazu tehu 🙂
@lucka1987 držím palce, zajtra už podľa krvi hádam bude o niečo jasnejšie a budúce UTZ bude určite veselšie 😉 neviem, ale možno záleží aj od typu UTZ, sú rôzne, tak jedným to možno ešte nie je vidieť, druhým by už možno bolo, záleží od jeho citlivosti, hlavne sa teraz nestresuj, čo má byť to bude, viem že sa to ľahko hovorí, ale stres mimi určite nepomôže, to si musíme stále opakovať 🙂
@zuzkabar1983 reakcia tej sestricky je absolutne nevhodna, spytat sa pacientky po telefone 9 mes. po porode ci si chce dalsie nechat - uplna hlupana. Niektori pracovnici v zdravotnictve by mali ist predavat zemiaky na trh vskutku. Ja si raz spominam, ze som bola pred rokmi na pohotovosti a sestra sa ma na chodbe pytala co mi je. A ja - uhni, poviem to lekarovi.
ahojte babulky, tak ja pojdem k tomu doktorovi az v pondelok, lebo mm ma ranne a maly, keby ma rano nenesiel, tak by bolo zle, nech je tatko pri nom, tiez sa uz neviem dockat, uvidiet ten maly zazrak 😉 🙂
slivocka - gratulujem k dvojkam, to je uzasna sprava 😉 🙂
phillippa - gratulujem, prijemne tehulkovanie 😉 🙂
a vsetkym ostatnym maminkam gratulujem, ktore uz videli malu fazulku 😉 🙂
inak aj ja poznam taky pripad, ze dvojica mala ist uz na umele oplodnenie, posledne vysetrenie a bum bola tehotna, prekvapenie, takze super to dopadlo, snazili sa rok a pol myslim 😉 🙂
@denda83 ahoj moja tak ja som dnes bola opat u doktora boli sme v druhom meste pretoze som zase mala spinenie a ked ma mm videl vystresovanu tak sme dnes sadli rano do auta a utekali druhemu lekarovi drobca som videla ale doktorka povedala ze kontrola o 2 tyzdne ktore su rozhodujuce kvoli srdiecku a nasadila mi progesteron teda okrem vitaminov nemate niekto skusenosti s tym progesteronom?
vítam všetky nové tehuľky, som rada že sa k Vám môžem pridať 🙂 chodí tu ešte niekto na výšku?
@denda83 aj ja hovorim s manželom po anglicky 🙂 a vlastne sa tak rozprava aj s krpcom ja slovensky a on anglicky a sice drobec este velmi nerozprava ,ale rozumie vsetko 🙂
@katarinka1986 Hihi drobec bude sikovnicek najvacsi🙂)))A je to dobra vec, urcite to neskor bude mat ovela lahsie🙂
@denda83 tiez si myslim,že sa im bude lahsie ucit aj dalsi jazyk - po tej angličtine 🙂
@katarinka1986 Moje bude cakat este hebrejcina🙂))
@denda83 to je urcite jeden z najtažšich jazykov...moj manzel ovlada este jazyk Igbo, ale to v europe asi nevyužije to len doma s babkou a dedkom v afrike 🙂
Ahojte dievčatá,
ja som dnes varila, prala - no ešte šišky urobím, kysne mi cesto...som zvedavá aké budú, robím ich 1x v živote 😒
ja som naštvaná už sama na seba, lebo mám sople. nič inšie mi neni, ani hlava, ani hrdlo, nič ma nebolí, necítim že by na mna niečo liezlo, tak neviem, prečo si fúkam nos 🙄 už jem kilá ovocia každý den, pijem litre čaju 🙄 je pravda, že som sa včera nenaparovala, dnes ale budem...
@denda83 čakáme na info, čo a ako bolo u lekára 😉
@lucka1987 nič sa neboj, ked ti aj lekár povedal, že sa nemáš strachovať.....možnože je to tak, ako to povedal on, že k oplodneniu došlo neskôr...však sme videli tvoj tehu test, neexistuje aby tam piškótka nebola 😉 uvidíš, že budeš mať dobré výsledky aj z krvičky 😉 potom daj info 🙂
Gratulujem všetkým novým tehulkám, dúfam, že to úspešne všetky dotiahneme do úspešného konca 😉 špeciálne gragulujem slivočke k jej dvojkám 😵 tuším ona je tu jediná dvojková budúca maminka 😵
Ahoooj...no som spat.Bublinka je kde ma byt tak sa moc tesiiiim...Doktor povedal ze sme 4+5 ale podla poslednej mrchy to je 6 tt, tak tomu nerozumiem....nevadi, hlavne je ze ju mam na miestocku🙂 No teraz sa musim objednat na krvicku....este na ostatne mam cas:D
Ahoje baby, tak ozyvamsa len narychlo, lebo sa stale ucim, este mi totiz chybaju 2 skusky, tak nech to uz dokopem .... Maly sa totiz vcera rozhodol, ze uz nebude spinkavat 2x denne ale len raz, tak sa mozem ucit len vecer ...
Vidim, ze sa tu pekne rozrastame .... vitam vsetky nove tehulky 🙂
@slivocka gratulujem k dvojickam ..... co sa tyka nas, tak moj svokor je z dvojiciek a moja mamina mala surodencov dvojicky, takze u nas je velmi velka pravdepodobnost ... Dokonca ked som bola tehotna s Patkom, tak mi doktorka na prvom vysetreni naisto nevedela povedat, ci je tam 1 alebo 2 fazulky 😝 Vyzeralo, to vselijako ... No ale teraz dufam, z dvojicky nebudu, lebo to neviem ako by sme zvladli popri Patkovi 🙂
@katarinka1986 ja choim externe ... teraz 4. rocnik, ale rozmyslam nad tym , ze asi na rok prerusim ... Ti tiez studujes?
@cerimi77ahojky pco su polycysticke vajecniky co ako mi bolo vysvetlene brani novej ovulacii. V kolkom tyzdni si? ja v 5 teda aspon podla mojich vypoctov 🙂 a k lekarke sa chystam za 2 tyzdne pretoze som v zahranici este. Bola by som rada keby uz nieco videla na ultrazvuku ale neviem ci nie je skoro. ty si uz bola?

@ajka23 ved ho skoro porazilo, drzal sa statocne ale neviem ani ako odsoveroval domov 😀