icon

September 2011

lenkakusi
5. jan 2011

Ahojte, je tu uz niektora s dvomi krasnymi ciarkami na testiku??? Mne vysli // predvcerom a terminik by vychadzal na 16 sept.

suzieqiu
8. jan 2011

@lucka1987 no tak som teda zvedava ako budu tie nase testiky vyzerat. taka som nervozna z toho. 😉

lucka1987
8. jan 2011

@suzieqiu kolkej rano ides testovat?

lucka1987
8. jan 2011

@alca85 daka moja... no ale tu nervozitu a ten strach neprajem nikomu.. ale mm ma ukludnuje.. ze co ma byt tak bude...a inej moznosti neni.. bud som tehu alebo nie..

suzieqiu
8. jan 2011

@sissik doktora mam dobreho aj ked ma milion pacientiek a niekedy nestiha,ale je to dobry odbornik a je velmi mily. stretne ma na ulici a pozna moje priezvisko. no nechcem vidiet co mi povie,ked tam pridem 😀 minimalne rok mi odporucal pockat..

suzieqiu
8. jan 2011

@lucka1987 tak o tej 7h, to mala akurat vstava. normalne sa tusim vecer pomodlim aby nam zosilneli 😀

lucka1987
8. jan 2011

@suzieqiu no to aj ja tak teda budem.. mm doma nebude v noci ide prec... a ja nevyspavam moc dlho.. takze potom hned ako zapnem pc napisem a hodim foto

suzieqiu
8. jan 2011

@moncicip a ty si ktory den cyklu? uz si bola u lekara,alebo si objednana?

lubi1984
8. jan 2011

@lucka1987 ja viem ze je to tazke aj mne muz stale hovori ze musim mysliet pozitivne ale nemu sa to povie snazim sa na to nemysliet a ty luci vies ze // ciarky pre nas je uspech ale strach pretrva priznaky ? ani neviem niekedy si myslim ze mam vsetky klasicke a niekedy si myslim ze si to len nahovaram aby som bola kludnejsie 😉 tak neviem neplac lucinka mysli na nieco ine ja som dnes myslela ako som sa zoznamila s muzom na nasu svadbu a len take prijemne spomienky co mam budem nas vas holky myslie t aby vam rano testiky dopadli dobre a to pichanie suhlasim s alcou 85 myslim ze je to dobry znak 🙂

suzieqiu
8. jan 2011

@lucka1987 nemam ziadne priznaky tehotenstva tak dufam,ze aspon ciarky budu silniet. 😎

lucka1987
8. jan 2011

@lubi1984 🙂 🙂 no ved to su pekne veru spomienky , zoznamenia s mm, a podobne 🙂 🙂 pojdem kukat telku zaspim rano testik urobim a uvidime...
mam strach uz len koli tomu ci to neni zostatkove.. aj ked uz by nemalo byt stale to vrta hlavou...aak bude tak to tiez neni vraj dobre tak "dlho" po potrate mat take hcg..
zajtra teda idem pred telku k mm.. zatial ahoj.. bech noc rychlo ubehne a my budeme vediet dobre spravicky o silnejucich testoch 😉

lucka1987
8. jan 2011

@suzieqiu neboj ... bude dobre.. rano si najdes kolajnicu alebo mensiu kolajncku... tak si dame potom vediet ahoj

marika17
8. jan 2011

@suzieqiu nedočítala som vás ešte dokonca ale,chcem ti povedať neboj sa ničoho všetko bude fajn ,ani nebudeš vedieť ako a budúdospelé.hovorím z vlastnej skúsenosti.Je mi fajn a už teraz sa mi vracia to čo som im ja davala ked boli malé .porobia všetko ,sem tam trepne s nimi puboška ale patri to k životu.Ja tiež patrím k tým čo mali pred rokom //čiarky ale....momentálne by som sa vôbec nepohnevala keby som ich mala opäť.Meškali mi dva týždne ,ale včera som dostala.MM už asi nie .Uvidíme .Takže Vám všetkým prajem aby sa vám detičky narodili zdravé a aby ste nemali žiadne problémy v tehu.Pa držte sa .

suzieqiu
8. jan 2011

@lucka1987 dobre, dnes v noci pojdem asi skoro spat.. nech mam tu noc co najskor za sebou 😅 a hned ako sa mi tam objavia kolajnicky volam dokt objednat sa. a poprosim sestricku aby ma dala co najskor,lebo sa dovtedy asi zblaznim. 😀 tak sladne snicky.pa

suzieqiu
8. jan 2011

@marika17 dakujeme krasne za podporu. urcite mas kopec skusenosti.. 4deti vychovat.. wow klobuk dole 🙂

lubi1984
8. jan 2011

@mirus11 ahoj ako sa mas? co noveho ? ako sa citis? no s papanim mne maminka povedala rob to co citis chces spat spi chces jest jedz ...... ted apokial sa to da samozrejme ze ked sa ti chce spat a si v praci tak je to nerealne 😀 ja pocitam dni do utorka som si nemyslela ze niekedy pojde ten cas tak strasne pomaly 😒

suzieqiu
8. jan 2011

vsetkym vam prajem pekny vecer.. idem sa ja ucit.. nabuduci tyzden ma cakaju 3 skusky. tak dufam,ze to nejak zvladnem. totizto odkedy som sa dozvedela,ze som tehotna som na nic ine nemyslela a na skolu som sa vobec nedokazala sustredit. tak zajtra sa vam zas ozvem a dufam,ze nase ciarocky zosilnia..

mirus11
8. jan 2011

@lubi1984 no dnes sa citim celkom fajn,a vseto je u nas po starom.a ty ides teraz utorok alebo az na ten dalsi?no to ti verim,ze ten caside strasne pomali

marika17
8. jan 2011

@lucka1987
zajtra ráno budem na vás myslieť .Neboj bude všetko dobré.Nebyť našich mm bolo by to pre nás ťažké nie?Pomôžu veľmi aspoň pozitívnym myslením nie?dobre sa vyspite a ráno hajde na silne koľajničky 🙂

lubi1984
8. jan 2011

no idem teraz v utorok 11.1. ak teda budes vsetko ok, doktor mi povedal ze ak je babetko ok tak tento utorok musi vidiet vsetko na ultrazvuku tak cakam ... to som rada ze sa citis ok aj ja dnes sa mi zda ze dnes je mi dobrea ty ides 18 januara dobre si pamatam?

moncicip
8. jan 2011

@suzieqiu dnes 41DC a u lekara som bola 30.12. potvrdil to a povedal ze o mesiac mam prist na lcno ze mi urobi komplet odbery a vypise knizku a tak tak cakam na koniec januara 🙂

nisa21
8. jan 2011

Ahojte
@suzieqiu @lucka1987 drzim palce nech mate rano na testiku silne ciarocky, ja uz si test robit nebudem, v utorok uz idem idem k lekarovi tak mi povie na com som. A popri malom nejak nestiham na to mysliet, stale ma niecim zamestnava a cas mi rychlo ubieha.

mirus11
8. jan 2011

@lubi1984 no dobre si pametas,ak si pisala mne.prave som zjedla pohar zavarenych broskyn.

sissik
8. jan 2011

@suzieqiu jej, ty si z tt. ku komu chodis?
zajtra rano dobre cikajte, nech to mate uplne jasne 😉
mne zacina trochu plavat zaludok, tak snad je vsetko dobre

suzieqiu
8. jan 2011

@sissik dakujem pekne. chodim k Cechovi. Aj ty si z TT? A ku komu chodis ty?

lenorka77
8. jan 2011

@lucka1987 ahoj, vyskusaj tento testik, ja aj zname maju s nim skusenosti je vysoko citlivy 🙂 drzim palce 🙂

samayka
8. jan 2011

ahoj dievčatá.
zatiaľ k vám nakúkam len tak na tajnááááša 🙂 takže pssst!! zatiaľ som testík nerobila, ale mne mrchy nikdy nemeškali, skôr chodili skôr 🙂 (aká krásna veta). a mám taký zvláštny pocit.. možno si to namýšlam, lebo by sme si druhé bábo strašne moc priali...
slubujem, že zajtra sa nenááápadko vytratím do lekárne a ocikám všetko čo príde pod ruku 😀 😀
a samozrejme dám vedieť.

PS: ako som vás tak letmo čítala, tak sa mi tu bude celkom páčiť. ale pre istotu pssssst!!!

lenkakusi
autor
8. jan 2011

@samayka ok pssssst 😀 ... drzim prsty!!!

sissik
8. jan 2011

@suzieqiu ano som. chodim k strbovi
a rozrasta sa to tu 🙂

suzieqiu
9. jan 2011

@lucka1987 ahoj no co testovala si? mne doteraz nefungoval konik. ciarka mi zosilnela tak sa tesim. 🙂 dufam,ze aj tebe. na foto idu tie testiky postupne. posledny je z dnes rana. Baby a vy co?