icon

September 2011

lenkakusi
5. jan 2011

Ahojte, je tu uz niektora s dvomi krasnymi ciarkami na testiku??? Mne vysli // predvcerom a terminik by vychadzal na 16 sept.

lucyliu
26. feb 2011

@ivanka612 to mi je strašne ľúto 😔 a ešte keď píšeš, že to nebolo prvýkrát 😢 hrozne ti prajem, aby sa vám teraz už len darilo a aby vám to do tretice vyšlo bez akýchkoľvek problémov.
neviem ti ale vôbec poradiť, neviem, ako klesá hcg po MA, ak sa na to cítiš, tak poď do našej témy, niektoré baby to už tiež žiaľ prežili, tak možno budú vedieť

lucyliu
26. feb 2011

@ivanuska77 ahoj, poď, už si pridaná. a veru si vyčleň veľa času, my píšeme ako divé 😉

atap
1. mar 2011

ahojte baby, aj ja sa pridávam. Že som tehotná som zistila asi v 3-4 tt, hneď na začiatku, nemohla som čakať, pretože si musím pichať lieky na krv. Termín mám 25. septembra, srdiečko nám bilo už v 8 tt.... O týždeň ideme na nejaký špeciálny utz, ani neviem v čom je špeciálny.... Držím všetky palčeky... 😉

lucyliu
1. mar 2011

@atap ahoj, už som ťa pridala k nám do zlatíčok, tak poď tam 😉 a asi ideš na to meranie NT, každý deň tam ktosi ide a my držíme palce 🙂

silvia0201
1. mar 2011

@ivanka612 ahoj. test ti samozrejme vyšiel pozitívne, lebo v krvi máš ešte klesajúce HCG. ja som potratila 2.11 a v polovici decembra som mala HCG ešte 5,54 mmol/l. kebyže si urobím test, víde mi slabo pozitívny. ono postupne klesá v tele až na 0.hodnotu. začala si sa skoro snažiť. po potrate si treba dávať pozor hlavne na infekcie, ktoré sa môžu do tela dostať. aby si potom nemala problémi s výtokom atď. mala si počkať aspoň do prvej ms. ale tu píšu poniektoré, že otehotneli hneď po potrate a ani nečakali na prvú ms. je to na tebe ako sa rozhodneš, ale zo zdravotníckého hľadiska treba počkať minimálne tri cykly. ak sa ti ms nedostavý, choď za doktorom a ten ti buď potvrdí tehu, alebo vyvráti. len aby na teba nenakričal, že sa pokúšate tak skoro o druhé. neviem akého máš doktora. prajem veľa zdaru 😀

kefalinek
1. mar 2011

@ivanka612 ja som tiez potratila a to dokonca dvakrat a Hcg ti moze klesat aj mesiac,takze to kludne moze byt este pozostatok z potratu 😢

lucka1987
1. mar 2011

@ivanka612 ahoj... no si ten sity pripad ako koleginka z jednej sukromky, cakala na prvu mrchu ze kedy dojde 5 tyzden skoncila nic a zrazu ze je tehu.. ona potratila v 15 tyzdni ,ale snazili sa davat si pozor.. a teraz je v 7 tt. 😉 ja som otehutnela po prvej mrche po potrate... chcela som pockat aspon jednu no maximalne dve mrchy..
cize toto bol uz tvoj druhy MA? 😖 to mi je luto... skus testnut o dva dni. hcg ak by bolo z noveho tehu ti stupa kazde dva dni. inak mne sa pri oboch tehotenstvach objavila ciarka az po nejakych 15 min, ked som bola 28 DC.

vrn
1. mar 2011

Ahojte, nechodim sem casto ale rada sa pridam 🙂 Cakame druhe babo, tak verim ze bude rovnako silne a vsetko bude ok ako pri prvej dcerke, ta je zivotaschopna az-az.
Tiez som mala MA a dlho som sa z toho "lizala", hlavne ked ma doktor strasil a stale chcel len operovat. Nakoniec som sa ukludnila, prestala k nemu chodit a hned som otehotnela. Jasne ze som hned odisla,
No, zasa koncim, mala je uz hore 😵

atap
1. mar 2011

@lucyliu Prepáč, neviem sa tu tak dobre orientovať.... Kde sú tie zlatíčka???
No neviem či na NT, vraj majú nejaký špeciálny ultrazvuk.... že tam vidno babatko do úplnych detailov, tak neviem či to je to.... To NT nie je meranie hrubky kože, a na základe toho sa potvrdí alebo vyvráti dawnom syndrom???

lucyliu
1. mar 2011

@atap tá téma je tu:
a áno, to meranie NT-meranie šijového prejasnenia, je zisťovanie downovho syndrómu, ale aj chorôb srdca a iných poškodení. no veď uvidíš, čo to vlastne budeš mať za sono😉

@vrn ahoj, vitaj, aj teba som už pridala do súkromky 😉 držím palce!

atap
1. mar 2011

@lucyliu Ďakujem......... 😉

michaela14
2. mar 2011

ahojte, aj ja by som sa chcela pridať, termin mam az 30.9., ale je to september 🙂

lucyliu
2. mar 2011

@michaela14 ahoj, už som ťa pridala 😉

kekisa
3. mar 2011

ahojte, ja som tu nova a radi by sme sa pridali termin mame 7.9.2011. moc

lucyliu
3. mar 2011

@kekisa ahoj, si tam 😉

kajusska
3. mar 2011

Tak sa pridam teda aj ja 😉 Termin mam 17.septembra a je to nase prve vytuzene a vysnivane babo. Pred rokom som takto potratila dvojicky tak verim, ze je teraz stastnena na mojej strane 🙂
lucyliu: kam to tie dievcence pridavas? tiez sem nechodim, tak neviem 😒 🙂

lucyliu
4. mar 2011

@kajusska ahoj, vitaj. dievčatá pridávam do našej súkromnej témy, ako vidíš, sem už vlastne nič nepíšeme. ale tam kecáme ako divé 😉 tu je to:
aj teba som samozrejme pridala a držím palce!

luciag3
4. mar 2011

Ahojte tehuľky. Ja by som sa chcela tiež pridať. Termín máme 20.9. 🙂 🙂

lucyliu
4. mar 2011

@luciag3 ahoj, už som ťa pridala, vlastne som ti to písala aj do IP 😉

79vierka
5. mar 2011

Ahojte, ja som tiež zo septembroviek ale 2007.
Teraz si užívam 3,5ročnú Vikinku a už aj našu 4mesačnú Emku /október 2010/. Všetkým, čo už ste a čo ešte len budete septembrovkami/októbrovkami držím palce, aby ste tehotenstvo pekne v pohode zvládli, načerpali kopu užitočných informácií a mali zdravučké detičky

lucyliu
6. mar 2011

@79vierka si zlatá, ďakujeme všetky 😵

sobinka707
6. mar 2011

Ahojte, som tu nova, ale rada by som medzi Vas patrila, tiez mam termin v septembri, 9.9. 🙂

lucyliu
6. mar 2011

@sobinka707 ahoj, už medzi náš patríš, tak poď 😉 krásny termín 😵

sobinka707
6. mar 2011

jeeej dakujem, tesim sa
🙂

zuzana_1
8. mar 2011

@sobinka707 vitaj 🙂

veva82
9. mar 2011

Ahojte baby môžem sa k vám pridať?Ja mám termín 22.9. 2011

lucyliu
9. mar 2011

@veva82 ahoj, no jasné, že môžeš 😉 už si v súkromke 😉

veva82
9. mar 2011

@lucyliu jeee vdaka 🙂 a som rada že som medzi vami 🙂

bifi76
11. mar 2011

ahojte, objavila som tuto stranku a dufam, ze sa k vam pridam. Moc sa tu este nevyznam 😉 ale polepsim sa 😀
termin 2.9. 🙂

artemissska
11. mar 2011

ahojte, rada sa k vám pridám, ak môžem 🙂
termín mám 26.09.2011