icon

September 2011

lenkakusi
5. jan 2011

Ahojte, je tu uz niektora s dvomi krasnymi ciarkami na testiku??? Mne vysli // predvcerom a terminik by vychadzal na 16 sept.

lusindalulu
29. apr 2011

@lija15 no ja som mala spatnu plet len prve 3 mesiace to som aj ochorela ... po 3 mesiacoch som bola ako nova 😀 No strasne som zvedava .. mala by som sa dozvediet buduci tyzden ... ak zas nebude otocene zadkom 😀

lija15
29. apr 2011

@lusindalulu tak dufajme ze nebude ani jedno otocene zadkom 😀 😀 😀 a dostanu tie nase mrnata rozum 😀 😀 a otocia sa ako sa patri 😎 😎 😎

siwuss
29. apr 2011

Ahojte babenky aj ja sa k vam chcem pripojit.termin mame 22.9 ale este nevieme co to bude.v podstate je to jedno ale potesilo by nas dievcatko pretoze jedneho lapaja uz doma mame. 😀

lija15
29. apr 2011

@siwuss tak vitaj medzi nami a prijemne tehulkovanie :D

lehotka
2. máj 2011

ahojte, som tu nova 🙂 termin mam 10.9 🙂 a dnes sme sa dozvedeli, ze to bude chlapcek, chceli sme dievcatko, ale nevadi 🙂

petula25
4. máj 2011

@lusindalulu Ahoj, no ja mavam normalne peknu plet, ale teraz som vyhadzana aj na chrbte a pleciach, co som nikdy nemala, ani v puberte🙂 a budeme mat dievcatko🙂 tiez som pocula ze ked je plet pekna tak su to skor chlapci.. ale nedrzala by som sa toho🙂 a este sa mi snivalo 2krat, ze sa mi narodili dvojicky, ale snad by to bolo uz vidno, tak dufam ze to bol len sen🙂 drzim ti palce, neboj urcite coskoro uvidis na ultrazvuku co budes mat🙂🙂 papa

lija15
4. máj 2011

@lehotka aj my chceli dievcatko a cakame chlapceka ale uz jednu babu doma mame skoro 17mesacnu :DDD

lehotka
4. máj 2011

@lija15 tak si teraz uzijete pinďurka 🙂 my sme stale chceli dievku, aj moj muz , lebo u nich v rodine su len chlapi a zase u nas sme same zenske, takze na chalanov ani nie sme zvyknuti 😀 ale nevadi co uz, hadam druhe raz bude dievca 😅 a malinka uz rozprava ? 🙂

lija15
4. máj 2011

@lehotka no hlavne ze Matiasko je v poriadku bez ziadnych deficitov podla ultrazvuku je źdravucky 😉 no dcerka tak ta uz blaboce az jej niekedy nerozumieme,ale je strasne ukecana,rano ledva otvori oci strci mi cumel do ruky a keca a keca az sa s manzelom smejeme ze jak jej to ide 😉 😉 ale na sibalstva je uz expert rozobrala teda vyskrutkovala 2skrutky z 2stoliciek 😀 😀 😀 a huncustva ma v ociach to clovek aby nahodil po byte kamery a mal ju na ociach 😀 😀 😀 ale mame z nej velku radost 😀

lehotka
4. máj 2011

@lija15 no tak to je hlavne, ze je v poriadku, aj nas je vraj ok 😉 tak u vas bude veselo, este aj malinka , ked je huncutik 😀 ja by som tiez chcela taku princeznicku, mozno raz 🙂

lija15
4. máj 2011

@lehotka neboj podari sa to na druhy krat 🙂my mame este 3 pokusy aby bol babinec 😀 chcema mat velku rodinu 😀 😀 😀

lehotka
5. máj 2011

@lija15 uuuha, tak drzim prsty, my mozno este to jedno 😀

riave
6. máj 2011

Ahojte, tak ak mozem aj ja sa k Vam pridam 🙂 Jednu dcerku septembrovu uz mam a teraz je na ceste dalsie septembrove 🙂 Termin maju od seba +- tyzden 🙂

t_fire
6. máj 2011

ahojte, ja by som sa chcela tiež pridať, mne to vychádza na 23. septembra.... 🙂

dani84
6. máj 2011

@riave
@t_fire vitajte 🙂

rebecca16
6. máj 2011

ahojte babulky ..pridavam sa k vam. mam termin 01/09. Takze septembrove bejby ... jedie, ze by to maly stihol este v auguste🙂 Ako ste na tom s vybavickou a tymito zalezitostami..ja stale na bode nula. Rozhybem sa tak naplno asi az po 30tt...

t_fire
6. máj 2011

ahojte koleginky, ja som dostala info na celkom fajn obchod v targu v polsku.... tu je stránka ak by ste mali záujem....
www.babyboo-nowytarg.sk mali by tam mať všetko od A až po Z......ja tam pojdem asi tak v 6 mesiaci, ak sa mi bude dať.

lucka2210
6. máj 2011

16 september 🙂 🙂 🙂

1talizmanik1
6. máj 2011

petula25 ja cakam chlapceka a plet mam katastrofalnu, vyrazky vsade, dekolt, chrbat, celo.....
a inak termin je 28.9. ja vam odporucam stranku www.mamitati.cz krasne veci za dobre ceny 🙂

evitka82
8. máj 2011

ahojte babulky,mozem sa pridat?som sice v teme snazilky priatelky 2011 ktorej som taktiez verna ale chcela by som sem tam aj sem nazriet a podelit sa s problemami,radostami a starostami a hlavne porovnat niektore zmeny v tele a tak...My mame termin 24 septembra a cakame dievcatko-Margarétku 😵

lusindalulu
9. máj 2011

baby chcem sa spytat ako je to s vami a ultrazvukmi ... ukazuju vam doktori monitor ?? lebo mne nie ☹ ani teraz ked som bola na antolskej na morfologickom som dufala a tesila sa ze mi ukazu drobca ale bolo to cele take rychle ze az ... nic mi neukazali a hned ma poslali prec ze ani foto sa neda ... ☹ Jedinou sancou nieco vidiet bude asi zaplatit si 3D som z toho fakt ze znechutena ☹

stanka04
9. máj 2011

@lusindalulu Ja vidim na monitor stale,Dr.ma jeden pre seba a vedla velku obrazovku pre mna,gauc za hlavou pre manzela..Ani si to neviem predstavit inak,je to nadhera vidiet,co male robi....Asi nemas stastie na lekarov 😨

lusindalulu
9. máj 2011

podla mna by kazda mala vidiet na monitor ... ale preco to tak neni nechapem ☹ som z toho strasne sklamana ....

lija15
9. máj 2011

@lusindalulu no tak ja som mala tiez taky velky monitor pred sebou ako opisujes a to som lezala na posteli a manzel s dcerkou vedla mna 😀 a pri prvom tehu mi gynkoska ukazala vzdy malu ked robila ultrazvuk 😎
tak to mi je luto ze si nevidela svojho drobecka tak u teba jedine ten 3D ultrazvuk kedze ti tvoj lekar nechce ukazat male to by mal buducej mamicke ukazat.A s Antolskou nemam dobre skusenosti skoncila som tam na pohotovosti u gynekologa,koli silnym krcom v tehu a bol strasne neprijemny a nepriatelsky ☹ ☹

lija15
9. máj 2011

oprava ako opisuje @stanka04 😀 😀

riave
9. máj 2011

Ahojte babulky, noi mna caka 3d sono 16.5 a klasicke sono 18.5.Tesim sa ked toho drobceka uvidim 🙂
Aj som bola veelmi zvedava na pohlavie, no manzel sa chce nechat prekvapit, tak neviem. Som straaasne zvedava 🙂

lusindalulu - skoda ze ti nic neukazal, ja by som sa popytala na to. Nerozumiem tomu.
Pocula som na Antolsku vela zleho no...

radula25
10. máj 2011

Ahojte tehulky. konečne som sem zavítala po dlhom čase, ale nejako nestíham. ☹ No ja som bola na sone 4.5. a doki mi ukazoval všetko čo bolo na monitore, takže drobca som videla v plnej paráde. 😀 Povedal mi že to bude chlapec , ale že je tam ešte nejaká rezerva, tak aby som sa nato až tak veľmi nespoliehla😀 , že je všetko zatiaľ OK. Objednala som sa na 4D ultrazvuk, mám isť 2.6., zacvakám si zato 50 Eur. No dúfam, že drobec bude otočený dobre, lebo aj to je podmienkou, aby bol dobrý ten ultrazvuk a dufam ze už mi pohlavie povie na 100 %. Ešte že sa z toho vytvorí CD a nejaké fotky. To sa veľmi čudujem, že niektorým z vás doktor neukázal monitor, čo by malo byť samozrejmosťou. No ale asi každý je iný. Ja som si z netu objednala postielku, mala by mi dojsť za 10 dní. Tak aspon takto pomaly začínam 😀

aknel85
11. máj 2011

🙂

zuzi1982
14. máj 2011

Ahojte, chcem sa aj ja pridať k vašej septembrovej skupinke... termín mám 10.9. 🙂

zuzi1982
14. máj 2011

A ako tu čítam, skoro všetky už viete čo budete mať, mne to môj dr. stále neprezdradil... ale vraví, že budem prvá kto sa to dozvie... 🙂 a ešte sa chcem spýtať, či ste nemala niektorá problém s krvavým výtokom... ja som bola kvôli tomu už asi 3x u lekára a vždy mi povedali, že je všetko ok, že mi asi praskla nejaká žilka, pretože v tehotenstve je dosť prekrvená sliznica pošvy,,, preto sa chcem spýtať, či s tým niekto nemáte skúsenosť. dík