September 2011
Ahojte, je tu uz niektora s dvomi krasnymi ciarkami na testiku??? Mne vysli // predvcerom a terminik by vychadzal na 16 sept.
ahojte 🙂 termin 28.9 neviem sa uz dockat 🙂
Ahojky 🙂 ja mám dva termíny ... je to normál aj keď z 2 týždňovým rozdielom??? 🙂
@lucka2210 ratat.... ono je to tak ,ze mas jeden prvy presny termin podla ms, ale babo a moze narodit o 2 tyzdne skor a tak isto aj neskor, a nepovazuje sa to za predcasny porod, ani za prenasanie, je to take rozmedzie, ale cim si blizsie k porodu, tym ti lekar, urci presnejsi termin, takze ak ti povedal podla sona iny termin skorsi alebo neskorsi tak ten plati .ak t
viete kolko vazia asi vase deticky?34 tyzden 2400g
no moj krpcek ma 1735g 🙂
Ahojte,ja mám termín 8.9. 🙂 a čakáme druhé dievčatko, malimká mala v 33.týž .1890g.
Co sa tyka terminu podla sona, tak by malo platit to prve sono, nie tie posledne sona, lebo babatka ku koncu mozu rast velmi individualne podla genetiky, stravy a pod.
Nas 2. valibuk mal v 31.tyzdni asi 1900g... Ufam, ze sa zmestime do 4.000g. Prvy syn mal 4,5kg (prve kontrakcie 8 dni po predpokladanom termine).
Chystate sa niekto rodit do Trencina? Ja idem pondelok na konzultaciu za primarom, lebo by som rada rodila vaginalne po cisarskom reze. Ak to pripusti, tak by som isla rodit do Trencina, aj ked som zo Zahoria. Podla MS mam termin 16.9. a podla sona 29.9.
@danielka1516 aj ja, ale podla utz 7. 🙂
Ahojte mamicky, ja cakam prve babo-chlapceka , termin mam na meniny 29.sep , a uz teraz sa citim ako balon, kolko ste pribrali pocas teho?
no ja som tiez vychádzala z 55 kg teraz v 31t mám 65KG , ja som doma uz od 4 mesiaca a moc sa nehýbem, čo mi strašne chýba lebo pred teho. som dosť športovala 😒
jaaaj akurát bojujeme s brusnou stenou 😀 😀
@mixalka27 no ja som doma od zaciatku tehu... 😅 a predtym som uz tehu bola.. a aj na pnke skoro dva mesiace este pred tym, a aj kludovy rezim.. cize ja sa nehybem a "setrim sa " od septembra kedy som prvy krat otehotnela... takze moc pohybu nemam.. 🙄 aj mne chyba pohyb t verim.. tiez som behavala a obcas chodila na aerobic.. a v praci stale zhon ... a stres a pohyb... chyba mi to.. a vidno to aj na tele... ale s drobcom to raz dva zhodime.. takze ma to ani netrapi... len to ide ja dost na psychiku.. za toto tehu som dva krat po dva tyzdne lezala v nemocke a tak ozaj len lezat a nic nerobit... takze som rada ze tu doma aspon mozem obsac nejaku ktivitu vyvinut
@dzejnina v 7 tt +nejake dni som zacala krvacat... a doktori ma uz posielali na cistenie.. mysleli si ze to je prazdny obal bez plodu (mesiac pred otehotnenim som tiez potratila) no a ked som povedala ze uz nekrvacam , tak sme sa s doktormi dohodli ze este dva dni pockame, a o dva dni mi pekne bolo vidno plodik...takze sa dost neskoro ukazal.. a v 14 tt to iste... silne krvacanie.. zas som myslela ze uz je koniec.. lebo ozaj toho bolo dost.. ale babo boo ok..mala som len akusi infekciu.
@mixalka27 no ani nie 😅 len chlapcenske po mm máme martinko.. ale inak dievcenske nevieme... ono to hadam nejako pride na mysel.. my nemame ani krstnych rodicov vybratych... sme najstarsi z oboch rodin, tak mame tazsie rozhodovanie... ono akosi ani nemame moc koho dat... vsetko su to potom len deti... a tak no
baby nie ste tu niektora z LM?
no ja cakam chlapceka a mam problem vybrat meno,dievcenske by som vybrala skor , ale co uz 😅 .
Drobec asi bude Jakub, alebo Lukas

@dani84 aj mne sa stale vlni🙂 ale mam pocit, ze hlavicka je stale hore.. dnes idem na kontrolu, tak som zvedava co uvidime..