icon

September 2011

lenkakusi
5. jan 2011

Ahojte, je tu uz niektora s dvomi krasnymi ciarkami na testiku??? Mne vysli // predvcerom a terminik by vychadzal na 16 sept.

ivanka612
9. jan 2011

Ahojte aj ja sa ku vam pridavam...... a vsetkym gratulujem...dufam,ze nas sem este dost pribudne , a ze vsetko zvladneme v pohode 🙂

suzieqiu
9. jan 2011

@mamatata ahoj,vitaj medzi nami. budeme drzat palceky nech sa syncekovi polepsi a coskoro ste doma 🙂

suzieqiu
9. jan 2011

@ivanka612 Ahoj Ivanka,tak vitaj medzi nami. A tebe kedy vychadza termin? A odkial si?

suzieqiu
9. jan 2011

@sissik no ja som bola u mojho na kontrole po sestonedeli,ale mal tolko roboty,ze ranu ani neskontroloval. dufam,ze bude v poriadku zahojena a ze vydrzi az do konca ;) mala mi hodinu v kuse revala a konecne zaspala. strasne je niekedy zla.

lubi1984
9. jan 2011

@denda83 ahoj pozerlaa som tvoj testik gratulujem k // a k tym bolestiam v podbrusko to mam tiez a tiez neviem co sa deje ale dufam ze je vsetko ok a vies v ktorom si tt ? bola si aj u lekara?

lubi1984
9. jan 2011

@mamatata drzte sa v nemocnici nech je vsetko dobre a ste coskoro doma

lubi1984
9. jan 2011

@lucka1987 dakujem luci akurat to studujem 😉 co porabas ked mas draheho prec? ako si sa rozhodla zavolas zajtra gynekologovi?

lucka1987
9. jan 2011

@lubi1984 no a ako? uz si zistila v ktorom tt si rpesne si? no vacsinou som na konovi 😀 😀 alebo sem tam na facebooku, alebo upratujem, beham po navstevach, sem tam ktosi pride ku mne... a do prace chodim.. ono to ubehne niekedy a niekedy sa to vlece.. no zajtra mu zavolam... ze co mam urobit.. a ak ma bude chciet vidiet az neskor tak pojdem k obvodnej ak bude aka dobra a vypise mi pn.. aspon na tyzden... lebo sla b som k dokimu az tak o dva tyzdne ked bude srdiecko..

denda83
9. jan 2011

@lubi1984 ja som len na zaciatku 5tt podla kalkulacky...u lekara som nebola, lebo chcem este zajtra spravit test a ked taam budu // tak potom pojdem, nech zbytocne nestrsujem....tak uvidim. a ty????

lubi1984
9. jan 2011

@lucka1987 hej chapem a somzrejme cakame ze nam das vediet co a ako dotor povedal 🙂 s tou PN by to bolo najlepsie ...no studovala som na tej stranke co si mi poslala a potom som aj nasla na http://tehotenstvo.academy.sk/index.php lenze tam mi to vyslo ze som v 7 tt co urcite niesom na to tvojom ze 4tt tak odhadujem nedzi 4tt a 5tt este mi zostal jeden test tak zajtra rano testnem a v utorok sup doktorovi nech viem na com som no moj muz robi ja som doma a bude pozream telku alebo som na nete ale cas sa mi nenormalne vlecie ☹ a potom iba moc rozmyslam nad blbostami

lubi1984
9. jan 2011

@denda83 no ja som akurat pisala lucke ze akosi amam v tych tyzdnoch chaos 😅 kazda kalkulacka mi vyjde inak tak predpokladam ze medzi 4tt a 5tt neviem mam ist v utorok lekarovi tak snad s adozviem ak bude vsetko ok viac ako sa citis ? len taka otazocka ty nezijes na SK ? 😅

denda83
9. jan 2011

@lubi1984 raz sa citim uplne normalne...potom zase ako pred mrchou...tak ja neviem.....test som si robila den po vymeskani, cize vcera.....a skusim teda este zajtra hned ako vstanem....a som veeeeeeeeelmi zvedava a nedockava.....Nooo ano momentalne som v Izraeli...🙂

lubi1984
9. jan 2011

@denda83 waw jaka exotika 😉 mas tam rodinu? ako sa tam citis? prepac ak som moc zvedava...ja totiz tiez momentalne nie som na sk a halvne teraz je to o to tazsie pre mna tak testneme zajtra spolu a vyhodime foto sem co ty na to?
🙂

denda83
9. jan 2011

@lubi1984 Nemam tu rodinku, iba priatela a skoro manzela...Vobec niesi zvedava🙂naopak ja rada takto kecam🙂)) Je tu super, velmi sa mi paci...som tu stvrt roka a na buduci masiac chcem ist na 4 tyzdne pozriet domov🙂))) No jasne mozme🙂))juuuuj ale som zvedava.....velmi by som tie ciarocky tam chcela...a ty si momentalne kde?????

lucka1987
9. jan 2011

@lubi1984 no aj ja premyslam na blbostami... tehotenstvo academi.aj ja si tam robievam vypocet... ale poslala som ti ten iny link lebo tam si zadas aj aky dlhy mavas cyklus.. ja mavam 28-30 takze mi to sedi aj na jednom aj na druhom... no ja by som sla neskor k nemu koli tomu ze teraz by asi an na usg nebolo nic vidiet.. noo mozno ze an.. ale najskor by mi asi vzal krv...

lucka1987
9. jan 2011

@denda83 na zaciatku 5 tt? kedy ti vychadza termin? aj ja som na zaciatku teda 4 tt+4 dni.. 😅

denda83
9. jan 2011

@lucka1987 podla kalkulacky som 4tt+3dni🙂))))cize o den neskor ako tebe 😅 teda ak naozaj som....este sa zajtra uistim....

lucka1987
9. jan 2011

@denda83 neboj videla som tvoj test... urcite si... to ja sa bojim lebo am ciarku slabsiu.. ale slabsiu som mala ajpri prvom tehu.. tak uidime... 😉 tak to mas porod 15.sept 😉

denda83
9. jan 2011

@lucka1987 aaano 15🙂Noooo len aby tam ta ciarocka bola aj zajtra.....)Bojim sa ze za tie dva dni zmizne....

lucka1987
9. jan 2011

@denda83 aaale mojaaaaa 🙂 🙂 🙂 🙂 ved nema dovod zmiznut.... nemaj strach.. len v klude... rano sa pekne otestuj a hod foto ok?? ja som sa bala tiez ze tamnebude a kuk.. mam ju tam.... a stale mam strach ci som tehu ci je vsetko ok...

suzieqiu
9. jan 2011

@denda83 ja som si tiez pozrela tvoje ciarocky a je krasna, vyrazna.. a zajtra bude isto este silnejsia. uvidis 🙂

denda83
9. jan 2011

@lucka1987 No dobre trosku si ma upokojila🙂)) dakujem, tak zajtra cakam // z som rozhodnuta🙂

denda83
9. jan 2011

@suzieqiu V to dufam a drzte mi na zajtra pasticky🙂

lucka1987
9. jan 2011

@denda83 🙂 potom daj foto 🙂 urcite bude sila kolajnicka.. ked aj nebude nelakaj sa, kazda mame vylucovanie hcg ine... niekedy to ide pomalsie a potom sa to rozbehne 😉

lubi1984
9. jan 2011

halo baby kde ste ? 🙂

lucka1987
9. jan 2011

@lubi1984 🙂 tu 🙂

lubi1984
9. jan 2011

@lucka1987 este stale? 😀 alebo si uz odisla?

lucka1987
10. jan 2011

@lubi1984 uz som nebola potom vcera pri PC..
taak za pol hodku idem volat na gyndu..

lucka1987
10. jan 2011

uz som volala na gyndu... ze mam dojst 18. nalacno... to by som mala uz 5tt+1..ak na utz neuvidi nic tak vezme krv...
asi pojdem aj za mojou obvodou aby ma dovtedy vypisala pre istotu.. hadam bude ustretova... (aj tak som v noci zacala kaslat ako o dusu).. ale aj tak. este jeden test si asi kupim.

suzieqiu
10. jan 2011

dobre ranko vsetkym... ako vam dopadli testiky?

@lucka1987 ahoj aj ja som akurat volala na gyndu a objednali ma na 17.januara o 9.30. to by som mala byt 6tt + nieco. a nekazala mi prist na lacno. no podla mna bude obvodna ustretova, ale troska sa zahraj na choru a vymysli si horucku pre istotu 🙂 a ked ti aj nieco predpise tak to neber. 😉 aj ja planujem robit este jeden test v stredu.