September 2011
Ahojte, je tu uz niektora s dvomi krasnymi ciarkami na testiku??? Mne vysli // predvcerom a terminik by vychadzal na 16 sept.
@lubi1984 no a ako? uz si zistila v ktorom tt si rpesne si? no vacsinou som na konovi 😀 😀 alebo sem tam na facebooku, alebo upratujem, beham po navstevach, sem tam ktosi pride ku mne... a do prace chodim.. ono to ubehne niekedy a niekedy sa to vlece.. no zajtra mu zavolam... ze co mam urobit.. a ak ma bude chciet vidiet az neskor tak pojdem k obvodnej ak bude aka dobra a vypise mi pn.. aspon na tyzden... lebo sla b som k dokimu az tak o dva tyzdne ked bude srdiecko..
@lucka1987 hej chapem a somzrejme cakame ze nam das vediet co a ako dotor povedal 🙂 s tou PN by to bolo najlepsie ...no studovala som na tej stranke co si mi poslala a potom som aj nasla na http://tehotenstvo.academy.sk/index.php lenze tam mi to vyslo ze som v 7 tt co urcite niesom na to tvojom ze 4tt tak odhadujem nedzi 4tt a 5tt este mi zostal jeden test tak zajtra rano testnem a v utorok sup doktorovi nech viem na com som no moj muz robi ja som doma a bude pozream telku alebo som na nete ale cas sa mi nenormalne vlecie ☹ a potom iba moc rozmyslam nad blbostami
@lubi1984 Nemam tu rodinku, iba priatela a skoro manzela...Vobec niesi zvedava🙂naopak ja rada takto kecam🙂)) Je tu super, velmi sa mi paci...som tu stvrt roka a na buduci masiac chcem ist na 4 tyzdne pozriet domov🙂))) No jasne mozme🙂))juuuuj ale som zvedava.....velmi by som tie ciarocky tam chcela...a ty si momentalne kde?????
@lubi1984 no aj ja premyslam na blbostami... tehotenstvo academi.aj ja si tam robievam vypocet... ale poslala som ti ten iny link lebo tam si zadas aj aky dlhy mavas cyklus.. ja mavam 28-30 takze mi to sedi aj na jednom aj na druhom... no ja by som sla neskor k nemu koli tomu ze teraz by asi an na usg nebolo nic vidiet.. noo mozno ze an.. ale najskor by mi asi vzal krv...
halo baby kde ste ? 🙂
uz som volala na gyndu... ze mam dojst 18. nalacno... to by som mala uz 5tt+1..ak na utz neuvidi nic tak vezme krv...
asi pojdem aj za mojou obvodou aby ma dovtedy vypisala pre istotu.. hadam bude ustretova... (aj tak som v noci zacala kaslat ako o dusu).. ale aj tak. este jeden test si asi kupim.
dobre ranko vsetkym... ako vam dopadli testiky?
@lucka1987 ahoj aj ja som akurat volala na gyndu a objednali ma na 17.januara o 9.30. to by som mala byt 6tt + nieco. a nekazala mi prist na lacno. no podla mna bude obvodna ustretova, ale troska sa zahraj na choru a vymysli si horucku pre istotu 🙂 a ked ti aj nieco predpise tak to neber. 😉 aj ja planujem robit este jeden test v stredu.

Ahojte aj ja sa ku vam pridavam...... a vsetkym gratulujem...dufam,ze nas sem este dost pribudne , a ze vsetko zvladneme v pohode 🙂