♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
jaké krásne dorbátko 😵 😵
Este aj pesnicku Ella vybrali... 🙂
baby ja sa zas citim nejak na prd.. včera večer zas ma bolelo bruško...najradšej by som sa na všetko vyoto!!!!
inak aky mata názor na výtok v tehotenstve..všade sa píše že je zväčšený výskyt kvoli sliznici a hormonom ale zas čo je "normálny" lebo vraj ak je zapalový tak to prechádza na pôrodné cesty a vyvoláva to predč. porod... 🤐
ta si sa dočkala myw tie babenky 😝
jaj,to je ina,to nieej ta z 6.3. čo mala TP 😀
Nie Ella sa narodila 22.3. no a tej druhej musim zavolat ci uz je v porodnici ci co... 😕
agentkak ja som skoro ziadny vytok nemala a ani nemam, len 2x malinko ako pri ovu ani to hadam nie inac ani pri prvom tehu som vytok vobec nemala... 😕
ja som mala aj pri prvom tehu,,,, ale tak asi prestanem čítat lebo potom ked si človek niečo prečíta tak len nad tým rozmýšla a už ani nevie čo je dobré čo nie čo može byť čo nie....
No ja som ok a doki povedal ze ten vytok moze a nemusi byt takze sa nestresujem.
ja mam tiez vytok,niekedy az taky ze som jak pocikana a zlty husty a raz som mala do zelena
Vsak ja som tiez mala ale hrozne malinko a uz nic nemam. 🙂
baby, coze rec o vytokoch... aj ja mam nejaky, ale taky v norme ze sa objavi iba na toaletaku nie na gatkach, takze intimky nenosim, zajtra idem na NT, poradnu aj odbery 🙂
baby, odhodlala som sa dat puklik do albumu 😅
no podla dokiho je normálny vtedy ked nesoôsobuje pálenie, svrbenie, štípanie, a nemal by byť zapachajúci a hrudkovity.... to sú už indikácie na zápal alebo na mykozu...toto ma netrapi len ta farba aj ked je to diskutabilné lebo vraj by nemal byť ani žltý ani zeleny... ale zas čo je žltý... väčšinou býva taký - ak sa vyskytuje ale zas vraj na intimke oxiduje na tu žltu a práve o tej žltej som čítala že by nemal byť... asi bude najlepšie na dalšej poradni poprosiť dokiho aby urobil kultiváciu - pre spokojnosť duše... 😒
Moze byt biely alebo krémovy cize trosku do zlta tusim... 😕
ivi ty si aká chrďula 😀 to ja sa radšej ani nefotím 😀
No ja pupik do albumu radsej ani nedam lebo si budete mysliet ze som v 7 mesiaci. 😀
no agentka si ma vyplasila,veru poviem dokimu v pondelok idem na poradnu,ja mam zlty,priesvitny veru neni.
macu to som rozhodne nechcela... 😨
ja zas beriem že istota je istota a mne teda kultivaciu nerobil ešte tak to by teda mohol 😒
ani mne este nerobil veru
Naco kultivaciu hlienu? 😅 😕 ved to ani nerobia, iba kontroluju moc a ked su v moci bielkoviny tak to svedci ze je zapal...
Na kazdej poradni vam kontroluju moc nie? A nic vas nepali, nesvrbi? 😕
Ivanulienka, ty mas take male bruško, ja kebyže sem nacapím svoje, tak vyzeram ako v 5. mesiaci 😀
tak v tomto sa budem promenadovat na jar 😀 😀 😀 😀
myw ano moč dávam... myslíš že to je dosť smerodajne? aj keby si napr. mala mykozu ?
inak baby dnes som si čitala nejake info o tehu a celkom sa mi ta stranka pačila je skoro všetko:
Agentkak a preco si myslis ze mas mykozu? Zapacha to, svrbi ta to, boli? To ze je to trosku zlté je podla mna uplne normalne ja som to tiez nemala vzdy sneho biele ale ak sa bojis tak sa spytaj na to dokiho.
praveže viem že mykoza svrbí takže to asi nie ale ja neviem asi skor psycho pocit.... 😒
macu vsak to v pohodke... povies dokymu aky mas vytok, urobi vyter a podla vysledkov sa uvidi, ale v tehu su vytoky namieste
jazmina, chutne, aj ked ja na veci na traky nie som, ja skor pasiem na leto po leginach a tunike 😀
vcera som bola na 3D ultrazvuku, takze babo je o 2 dni mensie, ale aj tak vyzera krasne, a ked mi pustila tlkot srdiecka tak to bolo uplne ze WAW. Mam prist este o dva tyzdne v sobotu ze uz bude vacsie tak pre istou.
Mam este jednu otazku co sa kontroluje na poradni, ja som este nebola, mam tam prist az s vysledkami 3D ultrazvuku

Kamoska ma druhu dcérku Ella 😵 🙂 http://www.dailymotion.com/swf/xcizl6