icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

dadulienka27
24. mar 2010

a co vravite na tieto pasy,myslite,ze su prakticke??????

drakvak
24. mar 2010

Panki, súhlasím, super gate, ja mám podobné tenké tiež z HM, kupovala som ich v UK, mali tam super výber aj nižšie ceny ako u nás. Agentka, fakt v BA nemajú? No to som smutná, lebo sa chystáme k segre do BA a som myslela, že tam niečo zoženiem. Skúsim v CA, možno aj v HM dovtedy niečo bude...

drakvak
24. mar 2010

Dadu, ja som nosila pás pod tričko (keďže nepatrím medzi štíhle osôbky 😀 a na tričku to vyzeralo divne, aspoň na mne teda), ten pás mi umožnil nosiť až do konca tehu netehotenské aj kratšie tričká, keďže pás dopĺňal čo tričko nezakrylo, ja som ale bola tehotná na jeseň - v zime, tak ma aj zahrieval, teraz v lete neviem, či ho až tak využijem.

lulu723
24. mar 2010

Ahojte 😉 tiez si myslim,ze je to skor na to,aby to dobre zakryvalo krize.inac kedze budeme mat take letne babetka tak na m to bude na nic

lulu723
24. mar 2010

ja som sa inac postazovala mojmu,ze pozri uz mam velke brusko a vsetky rifle ma tlacia.ze chcem tehu rufle tak mi slubil,ze na vikend pojdeme niekam do Ziliny ci kde a kupi mi tak sa tesim 🙂

agentkak
24. mar 2010

dravak no v ham nemaju vobec tehu modu az vraj v tej eurovee tam maju otvarat hm a ma tam byt aj tehu moda... v CA som bola min. tyzden nehorazne ceny na tehu veci.... otras ani sa mi nič nepačilo ale kupila som si tam take volne športove gate a triko ale to nebolo v oddeleni pre tehu ...

samasa
24. mar 2010

Ahoj kočky.
Jasmin ja som bola v 12tt na 3D a pýtala som sa na pohlavie a doki mi povedal že v 12tt sa nedá rozlíšit penis a klitoris - že je to rovnako velké. Tak musím čakat. Neviem čo s manželom lebo on chce dievčatko Šarlotku a ja zas Emu- máme dlhé priezvisko, takže by Ema sedela viac... Chlapček je jasný Martin. 😀 Ty už máš mená?
Babenky ja som si bola kupit tehu rifle v obchode pre tehu a dala som za ne 2200sk. Zdalo sa mi tošku moc ale ked bruško tlačí 😝

mimka29
24. mar 2010

jazmin tie gate sú dobré, fakt škoda, že ich nemajú v BA. Baby ktoré ste z BA, tak ja som pochodila celé mesto a nakoniec som kúpila super tehu rifle na trhu na Jedlíkovej (keď ste z BA, tak ho určite poznáte) a stáli asi iba 18,- eur. Super sa nosia.

jazmina83
24. mar 2010

Agentka, kupila som ich v H&M v Gyori, a nakupnom centre Arkad a stali ma tusim 30 eur, ale tak su nenormalne pohodlne
a mali aj v bielom, takze mam na jar co nosit 😉

Dadulienka, ty si chuducka, preto su ti volne, no mne brusko riadne vyskocilo tak uz mi to drzi 😀 Inak tie pasy su velmi prakticke, len skoda, ze su take jednofarebne,v Nemecku maju uzasne vzory a farby. A drzia pekne brusko a v chladnych dnoch este aj zohrievaju kríže, takže ja ich nosim cely den 😎

Samasa, ja so si kupila tehu rifle tiez v H&M za 40 eur sa perfektne, moderne a mali velky vyber, a ako vravia kočky v Eurovea bude obchod s tehu oblecenim, inak pripajam sa, C&A je o nicom!!!! Ozaj.. chlapcenske mena mam pri svojom obrazku, tak citaj...ale inak to vyzera, ze to bude Davidko 😀

anarida
autor
24. mar 2010

Ahojte cicky micky moje 😵
Ja som len otvorila tému a pozerám či som správne 😅 vidím nové tváre tak ak ste naozaj nové tak Vás srdečne vítam medzi nami a gratulujem 😉

Ja som akurat dorobila tabuľky zmestila som to na dva obrázky trošku som upravila veľkosť dúfam,že to teraz lepšie vidno pridala som jednu kočku 😵 dúfam,že som pri tom menení nikoho nezmazala pre istotu si pozrite a keby niečo píšte zmením,upravím,napravím prípadne pripíšem nové kočky 😉 Inak chcela som dať tabuľku aby bola prvá v albume aby to bolo tak ako pred tým,že tabuľky a potom bruška no neviem ako na to 😅 tento nový kôň kým sa na ňom naučím robiť 😝 ak viete ako na to píšte rada sa priučím 😉 Ešte aby som nezabudla stále mi môžte písať porípade posielať aj fotky brušiek dá sa spraviť aj tak,že si skopírujem z albumu do albumu to je asi jednoduchšie pre obe strany 🙂 😉

No a teraz konečne k tomu čo sa deje u nás doma 😵
Nemám sa čím chváliť nič nové všetko po starom . Miška chodí opäť do škôlky nie je moc nadšena ale keď musí tak musí nič iné jej nezostáva včera ešte ráno plakala a ja s Emkou samozrejme s ňou ale dnes to bolo už pohodka 🙂 No a poobede si užívame krásne jarné dníčky vonku s kamarátmi 🙂 ja som strašne šťastná,že sa oteplilo je úplne úžasne 😵 Dúfam,že to takto zostane 🙂 Teraz sú dievčata vonku s babkou a dedkom a ja trošku oddychujem 🙂 No oddychujem ako oddychujem pracujem za PC asi hodinku som robila tie tabuľky vždy sa mi niečo zmazalo stále dookola som to od znovu som sa natrápila,vynervačila 😠 😀 ale už je to pohodka . No a Isabellka a Danielko nam krásne rastú v brušku aj bruško rastie 🙂 dnes sme sa akurat fotili tak možno zmením fotku 😵 aby ste videli . 🙂 Kočky čo chodite na FB a nemám Vás ešte tak píšte mená nech Vás tam všetky pekne mám 😉 😵 No a vy sa máte ako kočky čo nové? 🙂

dadulienka27
24. mar 2010

ja som sa pytala na tie pasy,lebo som uvazovala,ze ak je brusko spevnene,tak by to trosku mohlo pomoct aj proti striam,nie?som len nahodu na ne natrafila v New Looku,ale maju ich aj v H&M.smola je,ze tu v uk su skoro vsetky veci pre tehotne v tmavych farbach,co sa mne vobec nepaci,milujem farebne veci.Uz sa tesim ked pojdeme v maji na sr a nieco pekne si pokupim 😀
jazmina s tou chuduckou si ma dobre pobavila,to som bola pred 4 mesiacmi,teraz cez tehu som sa pekne rozliala+6-7kg.Neobleciem ani jedny nohavice co som mala predtym.
Silne uvazujem aj dat sem nejake foto s bruskom,lebo to je pekne,len ostatne dookola je veeeelke 😀 😀 😀 zavidim babam,ktorym rastie len brusko+prsia a nic ine fnuk fnuk ☹

anarida
autor
24. mar 2010

Pozeram,že ste písali o Triple-teste ja si to už nikdy nedám robiť 😒 raz mi to robili a boli hneď zle výsledky vtedy som aj potratila ale to čo som prežívala 😝 nikdy 😔

dadulienka27
24. mar 2010

anarida,mas krasne dievcatka a aj mena co si vybrala dvojickam su uzasne,si velmi tvoriva osobka.... 🙂 nechces dat viacej napadov aj sem xixixixi 😀 😀 😀
my to mame s menami tazsie,lebo musime najst take, ktore je rovnake aj v slovencine aj v anglictine.Uvazovali sme nad Sofiou 🙂

anarida
autor
24. mar 2010

Ďakujeme pekne za pochvalu 😵
Môžem napísať nejake mená ak pomôže 😀 a chcete kombináciu dvoch mien alebo stačí jedno? 😅

jazmina83
24. mar 2010

Jééééj Anarida, som si pozrela tvoje zlate deťúrence, no zlatíčka na spapanie 😵 😵 😵

dadulienka27
24. mar 2010

mne je to jedno,v uk maju vsetci po dve mena,ja by som len chcela take,ktore ma hned niecim oslovi a hodi sa k priezvisku Smalley (citaj smóly) 🙂 dakujem 😀

ivanulienka81
24. mar 2010

ahojte dievcata, tak my sme sa uz vyprechadzali, normalne ze ma aj chrbat boli 😕
a dnes som sa dozvedela strasnu spravu, kamoska predcasne porodila a maly nema ani 1kg ☹ ☹ ☹

lulu723
24. mar 2010

juuuj ivi to je neprijemne,ale ma sancu na zivot.sice bude dlhsie v nemocke,ale by si sa cudovala aky su toto bojovnici tak prajeme nech vsetko dobre dopadne 😉

anarida
autor
24. mar 2010

jazmina Ďakujeme krásne 😵 🙂

Mňe sa veľmi páči meno Vivienne 😵 Vivienne Elizabeth ? 😀 Momentálne ma nič nenapadá 😕 😀 😀
Nech rozmýšlam ako chcem nič mi z tej hlavy nejde von 😀 😀
Tieto moje mená pre dvojky ma napadli len tak z ničoho nič a naraz 😅 nechápem 😕
Sarah Jessica - neviem síce či sa hodia tie mená čo píšem k priezvisku 😕 Mellisa,Alessandra 😅
Chlapčenske : Damián , Alex , Tobias , Nathalien , Matyas
Ja neviiiiéééééééééém 😀 😀 😀 😀

lululiatko
24. mar 2010

ahojte 🙂
anarida, dakujem za doplnenie v tabulke 😉
takze aj ty uz vies, ze cakas parik? teda pohlavie deticiek? inak gratulujem k dvojickam.

mimka, tehu rifle len za 18 eur? vyborna cena.
ja som rozmyslala, ze budem nosit viacmenej nejake topy a leginy, len neviem, ci si mam radsej zaobstarat tie tehotenske leginy, lebo co ak tie klasicke ma budu tlacit na brusku? ako to riesite vy? ja to totiz nemam rada, ked ma to tlaci... 😅

anarida
autor
24. mar 2010

Ivi držíme drobčekovi palčeky silno veľmi silno. Budeme sa aj modliť. Daj vedieť keď budeš vedieť viac čo a ako lebo nebudem spávať.Božinku chudiatenko ☹

dadulienka27
24. mar 2010

ivanulienka ja som vcera pozerala dokument o porodoch a tam bola maminka,ktora porodila v 23tt.dietatko bolo pod 24h dohladom a poriadne potrapilo doktorov aj rodicov,ale asi po mesiaci si dcerku mohli zobrat domov.Tak dufam,ze aj tvoja kamarata bude mat happy ending 🙂

anarida
autor
24. mar 2010

lululiatko
nz 😉 Ja som len rada,že je nás tam viac 😵
Ďakujem za gratulko 😵 Vyzerá to na párik zatiaľ to však ešte nie je 100% ale už som nevydržala a dala to tam aj sem do pasu 😵 A začala nakupovať 😀 😀

ivanulienka81
24. mar 2010

dam vediet, len muz mi poobede volal a nevedel mi viac toho povedat, iba daco splietal, ze kamoska by mala zdravotne problemy, sakra vsak pred par dnami bolo vsetko v poriadku, ale teda aspon nic nehovorili

lululiatko
24. mar 2010

anarida, super, tak ale radsej nakupuj v neutralnych farbach, clovek nikdy nevie 😉
ja som tiez uz mala taku chut nieco kupit, ale stale odolavam...
a mam problem, sa mi paci kocik, ktory je dost drahy a ine kociky mi nejak nejdu na chut 😀 tak uvidime, ako sa nakoniec rozhodneme...

anarida
autor
24. mar 2010

Ivi to je tak ani nevieš kedy a ako proste všetko sa tak rýchlo , nečakane spustí a nič sa s tým nedá robiť 😔
Niekedy sa dá zabrániť predčasnym pôrodom ale keď su komplikácie ani nie ☹
Moja kamoška pred mesiacom porodila chlapčeka volá sa Alex narodil sa síce v 32tt vážil až 1800g a tak bojoval,že do týždňa boli doma krásne priberal a púšťali ich s váhou 2200g 😕 všetci sa veľmi čudovali ako je možne,že tak rýhlo pribera 😵 Je to bojovníček. A ja verím , že aj chlapček tvojej kamarátky bude taky bojovník ako Alexko síce je o dosť menší ale ma rovnaku šancu na život 🙂 Určite je o neho 100% postarané.

anarida
autor
24. mar 2010

Lulu a aký kočík sa ti páči? Hoď link 😵
Ja kočíky mením veľmi často asi tak každe dva mesiace dva mám ale stále tie nedám preč ani keby som veľmi chcela 😀 Sú to moje zlatíčka 😵 Ja som na kočíkoch závisláá 😝 😀

lululiatko
24. mar 2010

😀 nooo, link sa mi nechce hladat, vola sa Brio go.. je taky iny ako ostatne. je tu na MK aj tema o nom..
zevraj je lahucky, vanicka dostatocne velka, kocik sa lahucko sklada atd... hladala som nejake jemu podobne, ale vsetky su len take oble a farby eeee... ja som ho raz videla nazivo, ale nemala som moznost si vyskusat, ake je s nim kocikovanie..

lululiatko
24. mar 2010

a este k tomu, ja som dost vysoka a niektore kociky, co som videla... sa mi nepaci, ked je vanicka dobreze nie v urovni kolien, ze sa clovek musi zohnut az nevieeem ako.. zato tento to nema az tak nizko..