icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

agentkak
25. mar 2010

anaridka to si želam aj jááááá 😵 idem okupať ninku a šup k panelaku.. oki babulky dakujem majte sa pekne

anarida
autor
25. mar 2010

Ja dnes idem na ordináciu baby už spia 😵 teda ešte si brblú v posteliach počujem ich ešte určite príde 100 krát Miška či môže ísť cikať,že je smädná,že jej je teplo alebo zima 😀 😀 😀 😀 ale hlavne nech sú tam už 😵
Pá Kati 😉

mimka29
25. mar 2010

Baby ja mám doma taký monitoring do ruky, cez neho počujem srdiečko drobčeka aj pohyby, tak keď som taká nespokojná, tak si to priložím na bruško, dám sluchátka a keď ho počujem, tak mi je hneď lepšie. Ja som to kúpila z druhej ruky od jednej baby z Čiech a stálo ma to 1.100,- Kč, ale mala som niekde aj link na obchod, kde sa to dá objednať, tam to stojí tuším 1.500,- Kč. Ak by ste chceli, tak ten link pohľadám a hodím ho sem.
Idem pozerať Ordináciu, ale ešte nakuknem.

anarida
autor
25. mar 2010

mimka o tom som tiež počula 😵
Ja tiež pozerám 😅 🙂

mimka29
25. mar 2010

Dobrú nocku, ja už idem do pelechu, nejak ma tá Ordinácia zmohla.

anarida
autor
25. mar 2010

🙂 dobrú noc 😉

jazmina83
25. mar 2010

Akú dobrú noc, kam idete tak skoro??? 😀 😀 😀 No idem si precitat tie 2 strany co ste tu popisali 😎

Baby? Co pouzivate na strie??? Aku znacku kremu? Alebo olejcek? ja sa natieram, ale na pravom stehne sa mi zacinaju tvorit, hnusoby škarede 😨

ivanulienka81
26. mar 2010

dobre rano dievcata
jaj tak ja sa este stale divne citim, neviem co ma to brucho nepobolieva, ale v noci som spala
agentkak, ty ako sa mas?
jazmina ja pouzivam obycajnu niveu a elastiq, zatial strie sa neobjavili ani pri prvom tehu...
a ozaj, zrejme som vcera citila uz take lahke pohyby, take akokeby sa mi tam niekto prevalil, alebo plaval v brusku 😀

lulu723
26. mar 2010

Ahojte baby 😉 ivka uz citis pohyby to je krasne vsak?.aj ja vcera som lezala na gauci a moj furt co si drzis to brusko a ja,ze sak sa mi tam nejako moc hybe tak dal aj on ruku a aj on citil a sa pytal co tam stvara a ja,ze co ja viem asi si robi kotrmelce 😀 inac ja sa citim skvele az mi je to trapne tu pisat ked vam nejako dobre neni.uz mam umyte okna spalnu vyumyvanu aj kuchynu dnes ma caka obyvka a dlazky a hotovo.esteze mala nema izbu tu bude mat v podkrovi,ale nevieme kedy to podkrovie bude.tak mam o starost menej. 😉

ivanulienka81
26. mar 2010

lulu, vsak aj ja som akoze v pohode, ale uz druhy den neviem co je, mozno dake nafigu travenie alebo vetriky 😀

dadulienka27
26. mar 2010

dobre ranko dievcata.....zuzu a katka ako sa dnes citite???
jazmina ja som si najprv kupila specialny krem na strie pre tehotne,ale mywiel napisala nejaku latku co vraj je v niektorych kremoch a skodi,tak som ho dala prec a teraz mam bio oil(je to na chrasty,jazvy,strie,hydrataciu,...)mal zby lepsit aj stare strie,no vysledok sa objavi minimalne po 3 mesiacoch,tak neviem povedat ci je dobry...skor si mylim,ze je to o genetike a elasticnosti koze,ak ju nemas tak mozes nakupit neviem ake kremy aj tak ich budes mat... 😉
lulu na okna sa chystam cez vikend,ale minule si pisala nieco o pupocnej snure a umyvani okien,tak som sa zlakla,ze som ich radsej neumyla... 😀

lulu723
26. mar 2010

dadka ja si myslim,ze ked sa moc pri tom umyvani nenamahas tak by to malo byt v pohode.ja som ich umyvala jak spomaleny film nerobila som ziadne prudke pohyby.

baby ja nemozem vidiet kuracie maso a hlavne prsia to sa mi hned dviha zaludok,ale teraz som ich musela vytiahnut,lebo akosi nemam uz z coho varit.no jak som to zbadala uz ma zacalo nadrapovat a to mozem vsetko robit z masa,ale jak sa jedna o kuracie ... 😒 no hadam to nejako zvladnem a nemototo sa ☹

parhelie
26. mar 2010

jej, Lulu, tak to sme na tom velmi podobne s tym kuracim masom 😅 tiez ho nemozem ani citit.. a predtym to bolo praveze maso, ktore som mohla asi najviac.. a teraz ho nemozem ani vidiet, ani jest... ☹ vseobecne mi maso nejak specialne teraz na chut nejde, ale kuracie fakt, ze nemozem...
baby, aj vy sa tak tak strasne tesite, ze je uz konecne piatok??? 😀 este keby aj tak to pekne pocasie chcelo ostat cez vikend... no zevraj sa ma ochladit a myslim, ze aj prsat 😠 to je ako naschval.. cely tyzden kedy sedime v praci je krasne a cez vikend, ked si slniecka mozeme ist konecne uzit aj vonku, tak prsi 😢 co mate cez vikend v plane?

agentkak
26. mar 2010

čavte babule tak mne je lepšie trochu... len ktovie ako je drobcovi...dufam že dobre...

dadu hej je to genetika...čo sa strii týka tomu nezabraniš ale ako prevencia je to kremovanie dobre hlavne aby ten krem bol mastny

veronika2008
26. mar 2010

Ahojte...všetky vás pozdravujem a prajem pekný slnečný deň 😎

julcek
26. mar 2010

Ja som sa chystala pozriet niečo v DM markete, ale o BIO olejčekoch

denisocka
26. mar 2010

je anarida,ty budeš mať dvojičky? mne to nejak ušlo , parada. My mame pre maleho vymslene meno Tobias a dnes ma napadol že Daniel,tak ešte asi pouvažujeme a kukám,že ty dáš rovno obe 😉 ,tak nemusiš riešiť dilemu

mywiel tu teraz chodí?

agentkak
26. mar 2010

deni myw je na slovensku teraz už sa tu dlhšie neukazala tak bud ma taky nabity program alebo nema pristup k netu 😉

denisocka
26. mar 2010

no na fb sa ozvala,že cesta celkom OK,len mala pozvracala v lietadle sedadlo,tak asi pristup ma,ale asi si fakt užíva a nema čas

agentkak
26. mar 2010

hej aj tu pisala...a od vtedy sa neozvala tak ako chapem ved su baby asi vzááácne 😀

denisocka
26. mar 2010

opravujem sa Anarida 😀 dnes ma napadlo že Dávid , nie Daniel ... ešte ma v tom hkej,asi ostanem pri tobiasovi,bo zajtra urobim z neho dušana 😀

agentkak
26. mar 2010

baby pozerala som take neobvyklé mená a našla som chlapčenské TIMON - celkom sa sa to dá 😉 čo vy na to ? možno aj v kombinácii by to nemuselo byť zlé Tobias Timon, ( nie pre mna nam by to nešlo k priezvisku ale tak len ako inšpirácia pre vás ) oficko neni v kalendari ale oslavuje meniny 29.4

denisocka
26. mar 2010

je to krásne,to Timon,to by šlo aj k Simon 😀 len doma by to nerochodili

agentkak
26. mar 2010

novšak práve 🙂 ale tak su aj také baby čo su orientované vyslovene na také netypické mená 😅

agentkak
26. mar 2010

len tak pre inšpiráciu :

Arthur 5.1, Alex 9.1, Fabián 20.1, Simeon 18.2, Darius 23.3, Justin 14.4, Marko/Markus 24.4, Maxim 29.5, Nino 24.6, Zian 1.7, Zakarias 6.9, Tobias 13.9, Andreas 30.11, Nikolas 6.12,

natalie_tmk
26. mar 2010

Ahojte.
Snad sa k vam mozem pridat aj ja, tiez mam termin v septembri 😀
Len ma trapi, ze som zatial pribrala max. 3kila... Nie je to nejako malo? 😖

agentkak
26. mar 2010

dievčenské:
Kara 2.1, Zara 19.1, Saskia 21.4, Sofia 15.5, Lejla 21.6, Ria 26.6, Dajana/Deana 1.7, Anica 26.7, Lilien 23.7, Larissa 6.9, Miriana 8.9, Melisa 15.9, Zoa/Zoana 27.10, Kiara 29.10, Lilly 19.11, Allina a Mia

k chlapčenským ešte dodatok:
Damian 27.9, Matias/Mateo 24.2 Natanel 29.12

kveta
26. mar 2010

Natalie, ja som v 14tt+3 a pribrala som necelé dve kilá.

natalie_tmk
26. mar 2010

kveta ja som v 16tt + 2 a max 3 kila mam naviac. Tak snad to nie je malo 😒

evitkamalicka
26. mar 2010

ahoj baby, ja mam septembrovciatko 2008, tak vas obcas citam, ze ako sa dari

vidim, ze riesite kila, tak my teraz cakame druhe, som v 21tt a pribrala som zatial 0,5kg