icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

rhodosbb
14. jan 2010

jika, mne byva rano zle, ale to je od hladu, zvyklas som ranajkovat o 10 hod a teraz vstanem o pol siedmej a uz by som zjedla aj klince 😀 a v robote stale pozeram na hodiny, kedy uz bude obed 😀 ak to takto pojde dalej, tak neviem, kolko priberiem, vzdy som mala 50 kg, teraz mam uz 52 od kedy som zistila, ze som tehu, ale mne to nevadi, urcite sa nebudem obmedzovat, ale takuto zravu nemoc som nemala ani pri prvom tehu 😅
inac mi len strasne vadia tie vone, aj teraz mi stale do nosa vraza vona mojej avivaze a hrozne mi to vadi 😝

jika80
14. jan 2010

rhodos - ja riesim ten ranny hlad tym, ze man hned na nocnom stoliku keksiky a hned rano si asi 2 kusky dam a je po hlade 🙂 ale vzdy ked nieco zjem alebo vypijem, tak mi zacne byt zle ☹ takze pribrat som zatial este nepribrala 😉
no a tie pachy - vcera som bola v jedalni na obede a myslela som, ze je so mnou koniec, alebo ked som bola v buse a niekto sa ku mne postavil, kto prave fajcil 😝

rhodosbb
14. jan 2010

jika, to je dobry napad s tymi keksikmi, musim aj ja vyskusat 😉
a ten cigaretovy pach ani nekomentujem 😝 esteze v mojom okoli nie je ziadny fajciar, ale staci mi, ked len prejdem okolo niekoho, kto huli a je mi blee...a to som s tym nikdy nemala problem, aj ked som nikdy nefajcila.

vranka6
14. jan 2010

tak baby dobré ránko...

rhodosbb Ďakujem ti veľmi pekne za podobnú osobnú skúsenosť...presne to som potrebovala popčuť..iba sa chcem spýtať, už si potom nekrvácala?

u mňa to bola včera číra červená krva a dnes keď idem na WC, tak iba také čierne šupiny zo mňa padajú, ja mám normálne pocit, akoby som mala jeden deň menzes. Ale bolesti žiadne, klop klop....tak dúfam, že dnes sa už všetko vyplaví a už sa to nevráti.

a ešte sa vás chcem spýtať, čo sa týka spánku, spávate dobre odkedy ste tehu?
U mňa je to stále horšie a horšie, v noci sa zobudím okolo 2-3. hod. ráno, idem na malú na WC , vrátim sa do postele a nie a nie zapsať...aj hodinu, dnes v noci mi to trvalo 2,5 hodiny....otras

mywiel
14. jan 2010

Ahojko, holky ja sa zblaznim pochybnostami do toho februara to je hrozné takto dlho cakat. 😒 Inac uz nezapnem rifle pribrala som uz pol kila. 😅

mywiel
14. jan 2010

vranka so zaspanim nemam absolutny problém vcera som sla do postele uz o 21h00, ale cez noc som vstala na wcko aspon 4x 😠 no nic treba si zas zvykat. 😝 Kolké z vas este cakaju na potvrdenie tehu resp. na prvé sono? 😕

vranka6
14. jan 2010

ja zaspim hned, keď idem večer spať, ale v noci keď sa zobudím, už potom nie a nie zaspať 😨

mywiel
14. jan 2010

Vidite u vas je aspon Dufanston tu v zahranici nic také nedavaju proste ked krvacas tak ta poslu domov ze ti nemaju ako pomoct, ze bud alebo... 😒 😖

mywiel
14. jan 2010

No ja odpadnem vzdy, len mala je teraz ukaslana tak som tuto noc vela nenaspala ale nevadi pojdeme si lahnut spolu poobede takze to dospim. 😉

agentkak
14. jan 2010

ja idem zajtra dokimu a na prvé sono 😀 už s aneviem dočkat...dufam že bude všetko ok...

mywiel
14. jan 2010

Juuj to ti zavidim ja az druhého februara ma svihne, nic necitim 😒 no musim len cakat a dufat.

mywiel
14. jan 2010

Potom hod fotecku 😉 😵

mywiel
14. jan 2010

Ja uz musim nosit toto lebo rifle ma uz tlacia... 😀 😝 😅 https://www.modrykonik.sk/album/view.php?vRefer...

agentkak
14. jan 2010

no prvadupovediac aj tak podla mna idem skoro aj ja...ale to sa uz neda vyrzat....doki povedal nech pridem ze ma kukne..lebo aj ja absolutne nič...len trošku vydute bruško a unava ale nič ani žravoť ani nevolno nič jak keby som fungovala normalne az na ten vynechany menzes... 🙄

mywiel
14. jan 2010

Su to gumu v 4ch roznych dlzkach podla toho ako rastie brusko navlecie sa na to latka podla farby nohavic co nosis (biela, cierna, bézova, riflovina) a ta guma sa da zapnut (uchytit) na hocijaké nohavice, cize sa daju nosit rozopnuté ale nespadnu pekne na brusku drzia, nemusim kupovat tehu oblecenie. 😉

panki
14. jan 2010

Veru sa to nedá vydržať - mne takisto nič nie je, akurát mi moc nechutí jesť a všetko mi leží na žalúdku ale inak som úplne v pohode. Jáááj už nech je 20.1. Asi sa hodím budúci týždeň na PNku aby mi to rychlejšie prešlo, lebo v tejto hnusnej robote ma tiež všetko okolo deptá. 😒

jika80
14. jan 2010

mywiel - ja tento problem s nohavicami riesim tym, ze si o gombik a dierku na nohaviciach obtocim obycajnu gumicku a nohavice drzia 😀

agentkak
14. jan 2010

mywiel dakujeme za super typ 😉

panki
veru ani mne sa nechce trčat v robote a zbytočne sa stresovat 😖

lulu723
14. jan 2010

Ahojte 😉

ja som vcera isla spat o pol 12 a to uz som ledva videla na telku a spala som do stvrt na 10 mala okolo mna behala taka som bola unavena,ale nebojte sa,ze bola hladna moj si ju o 6 zobral a pekne jej dal papat aj ju prebalil.tak som si mohla takyto spanok dovolit.este teraz tu strasim v nocnej koseli. 😝

vranka nebojkaj vsetko bude oki bublinka sa ti urcite udrzi v brusku 😉

mywiel
14. jan 2010

lulu aj ja som v nocnej koseli zobudili sme sa o 9h30 😀 A beriete aj dake vitaminy? Ja len listovku. 😉

agentkak
14. jan 2010

😕 😕 😕 😕 babyyyyy aj ja chcem nočnu košeluuuuuu a byt domaaaa a hajaaat ☹ ja som si kupila tu maternu...je dobra ciitim po nej ze mam viac energie...

vranka6
14. jan 2010

lulu ďakujem za povzbudenie....ukľudňuje ma to, že krvácanie snáď už končí a hlavne, že nemám žiadne bolesti.

agentkak, ráno ideš kedy k dr? som strašne zvedava na prvé pocity...uvidíš, je to krásne, keď uvidíš tu bublinku 😉

lulu, mywiel...asi sme dnes rovnako nastavené, aj aj som vstala o 9.30 hod. ...ale asi kvôli tomu, že som nemohla v noci spať....a raňajkujem v pyžame 😀

agentkak
14. jan 2010

vranka
super vidiš to sa vylepší 😉 aj ja som zvedava a straašne 😵 dufam ze dostanem aj nejake foto

vranka6
14. jan 2010

agentkak...
inač mne včera, už keď bolo vidieť aj krpca so srdiečkom , tak sa ma ani dr. nepýtal, či chcem foto....ale na budúce si už vypýtam 😅

tak ti držím palce....veľmi... 😉

agentkak
14. jan 2010

dakujeeeeeeeem....aj ja tebeeee

hilaris
14. jan 2010

Ahojte 🙂 este som sice nebola u lekara ale test vysiel pozitivne... Nepamatam si v ktorom tyzdni uz je HCG na dobrej urovni aby som tam nemusela chodit ako na hodiny klavira lebo to nemam zrovna blizko. Co myslite... kedy by som mohla ist na krv tak aby mi nemuseli opakovat odber? Od prveho mimi si to nepamatam ale viem ze som mala najprv nizke tak som tam musela zas

mywiel
14. jan 2010

hilaris podla mna skor ako 8tt je zbytocné lebo aj ked ti zoberu krv budes musiet cakat na potvrdenie cinnosti ♥ a takto ti to urobia naraz resp. krv ti brat nebudu ale urobia ti sono, ved tych odberov este budeme mat dost. Len to cakanie je tazké ale na na druhej strane je to lepsie ako sa tesit a potom ist na sono a zistit ze ♥ nebije to sa stalo mojej svagrinej preto uz neobjednavaju skoro je to zbytocné potvrdit tehu ked na sone este vela nevidia. Ja verim ze bude vsetko v poriadku ale za tyzden si robim dalsi test nech mi to rychlejsie ubehne. 🙄

johanka19
14. jan 2010

holky, mne dr. o srdiecku nehovoril nic, to lebo este bolo skoro (5tt) ?? alebo ze ziaden problem tak nespominal? už sa tesim na kontrolu o 4 tyzdne, ze co sa dozviem, a ze co uvidime ... ale zaroven ked si uvedomim, ze to su 4 tyzdne ... uf uf ....
este sme to nikomu nepovedali, okrem manzela to este ani rodica nevedia - zda sa mi to velmi skoro, ale cez vikend sme chceli povedat - co myslite, radsej este pockat, alebo kludne sa "pochvalit" nech v tom nie sme sami?

mywiel
14. jan 2010

Ja som sa pochvalila bratovi a kamoske ale inac cakame az do ukoncenie tretieho mesiaca az potom to oznamim svokrovcom a dalsim ak to na mne nezbadaju skor samozrejme lebo rifle uz nezapnem. 😀 😉

mywiel
14. jan 2010

johanka a uz ti robil sono? 5tt je asi este skoro lebo keby ti robil sono tak sa kontroluje cinnost ♥ 😉