♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
idem už aj ja na kute- zajtra to doklepeme a kuriatko ak neurobí dievky aj nám- máš reklamáciu na krku !!! 😀 😀 😀
aj ja to idem rozbehat bo mi strnuli nohy uz, neboj heli bez teba ziadna vymena 😀
papa
oki baby reklamacie sa prijmaju 😝
dohodnute!
fiiha, tu sa chlapi ponukaju jak na burze... 😀 no ja mojho nemenim, on aj navari, aj uprace, aj sa o malu postara, aj dobre vyzera....akurat, ze je bez roboty.. 😀
no ja sa vratim ale k tym odsavackam 😀 lady,som sa par stranok dozadu pytala,ci je 121,5 za elektricku avent s prislusenstvom dakym vela,lebo ani len netusim
ester, myslim, ze som tu za 90e videla niekde.
Jazmi neviem ci 350 gr je vela alebo nie, este som nikde nesledovala nejake hodnoty 🙂 zajtra kuk... akurat mi stacilo ze doktor povedal vsetko ok... a napisal 20+0 tt.... takze ,,malicka" bude asi po mne 🙂 sportovkyna... s pevným základom... teda ak nás neprekvapi a nebude chlapcek.. ale tak 80% hovori v prospech dievcatka 🙂
Baby bavíte sa o gramáži 😀 tak naša herečka minulý týždeň vo štvrtok (to som bola 21+2) na morfologickom. . . . . mala 490g 😒 Pán doktor povedal, že je všetko o.k., a pýtala som sa či je to veľa alebo málo, lebo som nemala predstavu a povedal mi, že len 10% bábetiek v tomto tt má takú váhu. Takže mám v brušku malú hrošicu 😀 to je dedičné....nemá byť po kom drobná
Ahojte babulky ja mam doma ten najvacsi poklad, draheho nevymenim za nic 😀 vcera mi zohnal melonik uzasny sladucky a doniesol hrozno, jahody pomarance a ja som ani neranajkovala, taka som napratana este z vecere 😀
Samasa, ty si moja krv...býčica 😀
Inak v noc ma zasa chytil krc do lytka, ale uz beriem aj Magne aj calcium, to male zo mna vyciciava štavu 😀
Ahoj Vevi.. s tymi nohami mam aj ja problemy... strašne ma bolia.. dnes naklušem do lekarne kupiť si tie vitamiiky... 😉 takže ty manžela neponuuukaš do vymeny 😀
😀 jazmin úplna pravda a Helka trošku zablúdila, ale inak je tiež býčica 😀
Lubi.. bliženci su rozpoltene osobnosti, tak sa priklonim teda k byčici 😀 😀
baby drzte palce idem sa dat dobrovolne vrtat zubarovi ☹ jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjj to bude boliet 😲
Helka ty schizofrenička 😀 Teba ten býk len tak lizol- si sa nemohla ponáhlat?
Jazmin a ty si kedy narodená? Máj či apríl?
zuzu držíme aj na nohách 😉
čaute vy čertice 😀
jaké fajnové výmeny tu kujete, sranda. ja by som si tuším tiež dala povedať aj keď nie som býčica ale minimálne dračica ano
😀
no a tie nohy...puchnu mi jak blaznive a to ani moc nechodim. asi tiez pojdem kupit to magnezium.
Zuzu daj si injekciu, su aj pre tehotne... ja bez nej usta neotvorim !!!
Lubi no vidiš.. tak ja som taka leniva osôbka.. 😀
Zuzi mne strašne spuchnu večer... strašne.. a bolia jak fras... ale hadam to magne B6 zaberie.. 😵
no konečne sme tu všetky z mojej krvnej skupiny- Zuzka, Nika, Helka- smrtelná kombinácia 😀 😀 😀
Zuzi a od teba chlapa nechcem- také gény už mám 😀 Jedine že by vedel robit dievky 😀
presne aj mne Heli, večer ich mám jak bambule 😒 len ja už užívam maternu, tak sa musím spýtať či môžem ešte k tomu aj to magne.
možeš zlatko- ja užívam maternu a koli krčom mam aj magnezium
no som si aj myslela lubi, že toho môjho chcieť nebudeš 😀 a navyše to vyzerá, že baby robiť nevie, teda aspoň teraz sa mu to nepodarilo 😖 ináč sa mi páčilo ako si písala, že sa cítiš ako stará rachetla 😀 ja som potom čo??? 😀 😀 😀
Noo ženy, ak mne povedie dr. v utorok že čakame chlapčeka, tak vam môjho balíím a posielam hned!!! ani sa ho nespýtam či suhlasi 😠 lebo viem že budem maximalne nahnevana.. alebo kusoček sklamana.. ☹
vlani sme nemali dobre odbobie, by som povedala že priam kriticke, bolo to už na takej ceste že sa rozídeme... ale nakoneic sme to nejako zvladli, našla som si pracu, a zrazu buuum babo tak dufam, že ten hore mi dopraje copate dievčatko ,ked tak po nom tuuužim 😀
juuuj heli, tak to ti teraz prajem ešte viac to copaté dievčatko 🙂 ináč ja som sa tiež tuším viac tešila, že bude babula, ale tak mám ešte jednu šancu.
no a my sme mali tiež krííízu, že buď rozchod alebo svadba a teraz píšem na modrom koníkovi a predtým na mojej svadbe 😀
Helka neuprednostnuj jedno mimi pred druhým- ak bude chlapček tak mu bude smutno 🙂
Lubi neuprednostnujem... 😔 len tak velmi tuužím po dievčatku... 😅
ty si Ing a to je sebavedomie same o sebe!!! Bože ja by som chodila s nosom v nebi 😀
prosím ta ved to bude dievka jak remen- po mame!!! Pozriem a vidím, nie?
Zuzi.. je ine ked ste pred takym rozhodnutyym..ako my ked mame už maleho.. nanho sa bral najväčší ohlad..nechcela som aby vyrastal bez otca... 😔 dufam, že najhoršie je zanami.. myslim,že ten hore by nedopustil, aby prišlo na svet babo a rodina sa rozpadla 🙂 a dakujem.. aj ked bude chlapček neodstrčím ho , to určite nie,alebo že ho nebudem lubit... len proste tak by som chcela dievčatko.. ale hlavne nech sme zdravy.... 😵

boháča aj s chlapmi!!! Tí LEN MLADNú A JA SA Už VEDLA NEHO CíTIM AKO STARá RACHETLA 🙄