icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

poki10
7. máj 2010

cau agi 🙂
samasa, to kto ti take debiliny nabulikal do hlavy 😀

helka101
7. máj 2010

Ivi a čo maš z vlasmi 😕
Katka daj si pauzu a pod pokecať aj ty 😵

agentkak
7. máj 2010

lubi tak skušku by som radšej prijala 😠 len nie štátnicovú
heli ešte som ani nezačala 😀 že daj si pauzu 😀 😀 😀

helka101
7. máj 2010

Hihi... tak ani dnes nezačni... 😉
hodila som vam nove foto bruško, mrknite 😵

agentkak
7. máj 2010

heli musim na každy den to mam rozdelene a už včerasjšok som zabila tym že som behala po meste a zhanala kde si dat zviazať prácu... 🙄 takže dneska dobieham...

čau poki 😉

poki10
7. máj 2010

heliiii aj ja mam take uz 😉

helka101
7. máj 2010

Katka neboj zvladneš to 😵 ty si šikulka 😉

helka101
7. máj 2010

Poki som už rada, že mi ide vonku,lebo ked ma počuli aj na dvore ženy, že som v 5mesiaci.. tak len čumeli, že kde to maaam 😅

agentkak
7. máj 2010

pekne bruško 😝
dakujem za povzbudenie inak myslim že je to dost aj o šťastí...

helka101
7. máj 2010

Dakujeme 😵 určtie je to aj o štastí ako ti sadne otazka.. ak si nejaku vyberaš..ale zase ak sa učíš, určite spravíš, lebo sa dokažeš z toho vykecať 😀

ivanulienka81
7. máj 2010

heli jej brusko, krasne
ja som vcera zabudla odfotit vecerne brusko, dnes sa mi to snad podari.... ale som sa pytala sama seba, preco sa fotim bez hlavy? joj, uz musim zacat s hlavou, lebo co si odlozim a na co budem spominat? na bezhlave fotky? 😀 😀 😀

poki10
7. máj 2010

agi, myslis statnice???

agentkak
7. máj 2010

poki hej.. 😒
heli to je pravda... ale su tu otázky zo správneho práva a s toho sa moc asi nevykecam 😠 ale kašlem na to ja sa spolieham že aspon na najhoršiu znamku to musim dat ....

zuzulik82
7. máj 2010

ahoj kati,
vydrrrrrrrrz to ucenie a raz dva to bude za tebou uvidis 😉

heli, uz sa brusko ukazuje. čačané 🙂

agentkak
7. máj 2010

jooj zuzi držíííííííím držíím sanžíím 🙄

zuzulik82
7. máj 2010

ja viem, je to na kočku. človek to skrátka musí pretrpieť 😠 ale na také slniečko ako si ty sa určite usmeje šťastie a všetko dobre dopadne a potom hurááááááá tehulkovanie a tešenie sa na maličkú 😵

agentkak
7. máj 2010

zuzi duufam zatial na tejto škole šlapem len na šťastí tak dufam že ma neopusti 🙂 a malá je fakt silná motivácia takže o to lepšie 😵

helka101
7. máj 2010

Neboj katka zvladneš.. a fakt ked sa učíš, tak len sa dačo na teba nalepí.. hlavne mysli pozitivne.. 😉
Zuzi dakujem 😵 raz vam ho odfotím večer ake ho maaam.. raz take velke... 😅

No babenky idem na kus off.. vystreť sa kus... 😵

zuzulik82
7. máj 2010

neopustí neboj 😉

agentkak
7. máj 2010

baby kde ste sa stratili?

zuzulik82
7. máj 2010

aj ja pozerám že nikto nič ☹

zuzulik82
7. máj 2010

ozaj kati, máme nové meno na tento týždeň 😀 kompromis sme urobili a zatiaľ mu hovoríme adam 🙂

agentkak
7. máj 2010

zuzi ty by si mohla byť autorkou kalendara s menami 😀 😀
NO to sa mi páči adamko 😝

poki10
7. máj 2010

ha ha ha 😀 baby, toto je dnes den. normalne umrem asi 😀 😀 😀 nevychadzam z uzasu z niektorych ludi 😀 😀 😀
zdochnem asi 😀

samasa
7. máj 2010

varíme obed- a upratujeme- všetko len aby sme sa učit nemuseli 😎 😒

estterka
7. máj 2010

bre ranko baby🙂 sa mi celu noc snivalo,ze som flasky nakupovala :D po vecrajsej debate:D

estterka
7. máj 2010

mala sa mi vcera uz druhykrat "ozvala",prevalila na druhy bok asi..len nejak to ma chuda male popletene,lebo cez den nic,len po polnoci..sice,mozno aj spi v noci a pocas toho sa prevali 😀

agentkak
7. máj 2010

poki čo sa deje ? 😕

lubii veriim tiii 😀 ja to praaktizujem tak že jedno oko mam na konovi a jedno v učebnici 😅

esterka čitala som to o tych flaškach a poviem ti že ked ninka bola babo tak som ani nevedela že su aj nejake nebezpečne.. 😕

zuzulik82
7. máj 2010

agi, no čo ti poviem, ja som nerozhodnosť sama 😀 ale adamko je fajn, páči sa nám obom.

poki, čo sa deje?

lubi, čo dobré varíš?

agentkak
7. máj 2010

lubi čo dobre variš ???
jaa idem robit nivové zapekane zemiačky a žemlovku na tu mam chut už asi mesiac 😝 😝