icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

gumimaci
7. máj 2010

Cawte baby, nemam dnes moc cas citat, ale vidim ze varite 🙂 hodte mi do roboty nejaky obed, sak uz som hladna 😝

gumimaci
7. máj 2010

samasa, aj ja sceeeem rajcinovuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu mnaaaaaaaaaaaaaam 😀

lulu723
7. máj 2010

luci ja nekupujem ten monitor pri malej som to nemala a teraz tiez nebudem mat,lebo je malo pravdepodobne,ze sa nieco take stane u nas.ja som totiz kazdu chvilku hore a vsetko kontrolujem ci je vsetko oki.podla mna to hrozi len tym zenam co pocas tehotenstva fajcia 😉

kveta
7. máj 2010

Lucinka, ja sa chystám kúpiť monitor dychu... Budem pokojnejšia...

samasa
7. máj 2010

do malaciek tak dve hodky- vydržíš? Ja vyrážam 😀

samasa
7. máj 2010

kčky ja som nad ním uvažovala- ale som to nejak zavrhla- ale ešte si to asi premyslím...
mala som ho v porodnici na rooming in ale stále som ho kontrolovala, či funguje 😀 a potom som mimi vytiahla z postielky a to ti spustilo taký kravál 😀 Preto som ho teraz zavrhla ale ešte si to asi rozmyslím 😀

gabiii
7. máj 2010

zuzanockamt
pocuj, ak mas busenie srdca a mas tocaky, bolo by fajn keby ti zobrali krvicku na zistenie ci nie si nahodou anemicka, to co ty pises mozu byt priznaky toho.
Mala som podobny problem a odkedy beriem zelezo, co mi doktorka napisala na zaklade vysledkov, ktore potvrdili, ze som anemicka, tak mi je velmi fajn.

helka101
7. máj 2010

Kočky, ja vôbec nemôžem ležať na pravej strane, doslovne mi dvíha zlč.. na zvracanie mi stale je a tak ťažko... 😔
My tiež nebudeme mať monitor, ako sa tu písalo, tiež som každu chvilu hore.. a hlavne ked už maly bude sam v detskej tak isto spavať velmi nebudem, čoho budem kontrolovať, tak ho nepovažujem za potrebny, no dam na šikmo madrac .. 😉

mywiel
7. máj 2010

Gabi vsetky tehulky su anemické. 😉 My monitor mame kupila som ho lacne na drazbe na Ebay ale pouzivala som ho len do 1 roka a ked mala bola chora, zahlienena a kaslala.

jazmina83
7. máj 2010

No, som spat, som peso zdolala 6km a idu mi odpadnut nohy 😀
Vy tu uz zasa varite a papate? Zasa mi robite chutky??? 😀 Som mala na plane ze spravim mexicke kuracie prsia s ryzou a vy tu davate take recepty, mnam by som si dala zo vsetkeho :D
Lucinka monitor dychu veru budem mat..

jazmina83
7. máj 2010

Nam sa totiz zide pri dalsich detoch 😀

agentkak
7. máj 2010

lubi hotovo všetko je v rure a už to tu vyvana 🙂 prideš ??? 😀 😀

ester ja myslím že netrba ich tolko vzdy flašky vyvarím a ked maju znamky použita tak ich vyhodim a kupim nove.. na čo by mi bolo 9 fliaš??? to aj tak sama zistiš postupne kolko ti ich fakt treba 🙂

heli to preto že ti male tlači už na organy,,,,,

čo sa monitoru dychu tyka pri malej som ho mala aj teraz by som ho brala ale je to dost drahe tak nevem... ale inak jako je fakt dobre pre taky klud ale tak je to na využitie max. do 4 mesiacov.. oplatí sa to požiť ked tak už

jazmina83
7. máj 2010

Kati, a mna nepozves? 😀 😀 😀 ved pecies moju oblubenu pochutkuuuuuuu 😀

agentkak
7. máj 2010

jazmi si tu nebola si bola off 🙂 jasne prid určite tu budeš skor ako lubka 😀 😀

andelik8
7. máj 2010

peknydnik prajem 🙂

u nas bol dnes losos a varene zemiacky + salatik som si k tomu spravila
juj ale svieckova.... mnam. tu urobim nabuduce 🙂
monitor planujem kupit, ja sa bojim ze zrovna nam sa volaco stane a potom to olutujem... 😒

poki10
7. máj 2010

jazmi, ty kolko tych deti budes mat? 😀 10??? 😀

poki10
7. máj 2010

kati, ale tak potom ani mna nemozes vynechat. aka by to bola spravodlivost??? 😀

jazmina83
7. máj 2010

Hehehehehe chuda Kati, ved ani nenapiekla tolko tej dobroty 😀

Poki, tak aspon 3 😝

poki10
7. máj 2010

inak baby, ja som bola strasne muuuudra dnes. az to pekne neni 😒 zjedla som kilo hrozna, stvrt kila jahod a zapila som to celou flasou mineralky. teraz ma boliiiii brusenko ☹ ale tak mi treba ked som hlupa 😠

agentkak
7. máj 2010

poki ved to je samozrejme že ta nevynecham... 😎 šak nejako sa bratsky podelime a komu neostane tak mam v zaleho ešte pistaciovu zmrzku mmmmmmm hriešne dobra 😝

poki10
7. máj 2010

😀 ja berem tu zmrzkuuuuuuuuuuuuuuuu 😉 zemlovku vam necham

agentkak
7. máj 2010

teba už asi prestalo boleť brucho čo ??? 😀

poki10
7. máj 2010

no agi, neprestalo,ale ja som taky nespratnik.co ti poviem. 😀 teraz som zas vyjedala pribinacika 😀 hrozne volaco so mnou dnes 😀

agentkak
7. máj 2010

no počúvaj ty si na tom tak jak ja že držíš bodovu dietu - zbodneš čo vidiš 😀 niekedy som mala motto že jediné svetlo v mojom živote je to v chladničke 😀 😀 😀 tak čo už ked to bola najlepšia kamoška.... teraz je tych svetielok v mojom živote už viac to je jasne 😎

poki10
7. máj 2010

agi, ja mam uzasny problem 🙂 a to ten, ze neviem co by som zjedla tak jem vsetko do radu. a to som vcera bola na nakupe, ze nech teda nemusime zas cez vikend a nech nieco v tej chladnicke je. no ale uz je tusim odvcera vecera aj prazdna zas 😅
a mozem ist dnes zase na nakupy 😉

zuzulik82
7. máj 2010

poki aj ja som práve dojedla pribináčika ale toho velikéééého 😀

agentkak
7. máj 2010

uff teba teba tuším radšej šatiť ako živiť 😅

ivka1984
7. máj 2010

ja som mala dnes take buchticky zo zemiakoveho cesta plnene tvrdym syrom a s dressingom a ako dezert jablckovy kolacik kolegyna mala dnes narodky tak nam doniesla ....

gumimaci
7. máj 2010

samasa z ZA aj 2,5 pocitaj piatkove zapchy 😀

agentkak
7. máj 2010

gumimaci hlavne v malackach na moste 😀 😀 😀 😀