♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
cafte babky
ja len hlasim, ze este zijem
zle mi je sice nenormalne, ale snazim sa to rozdychavat, nikdy, nikdy som si nemyslela, ze to bude take zle
za chvilku utekam k lekarke, musim odniest spravu z nemocnice a znova pozrieme drobca, tak som zvedava
jej jika ajoooj
držím palec daj potom vedet čo drobec 😉
agentka,chcem sa ta spytat,kedye si blon pravdepodobne si farvis vlasy,ja si farbim ray do mesiaca len neviem ci to nebude teray skodit babu ale ked si ja nedam farbu,tie vyrastene vlasy nepreyijem ☹
maculienka
hej farbim ale teraz som sa farbila nejak v polke decembra a tiez mi to vychadza raz za mesiac...ale tak záleží podla toho aj ako rychlo mi vyrastu a ako to je vidiet,,,, o tomto som čítala bábu by to škodit nemalo... ale ja som premýšlala že by som teraz davala melir aby som to aspon trošku okabatila...avšak neviem či to bude postačujúce a či to vydrží 😉 ale obavat sa nemusíš...
Ahojte spoznávate nás tu ešte? 😀 Joj kočky ja nemám vôbec čas Vás čítať ani písať ☹ Emmi ma kiahne mňe už šibe sme len doma 😝 😲 dnes som bola v poradni krásne nám bijde srdiečko a všetko je OK 😵
anarida,ty sa mas,ja uz cakam urputne mesiac na poradnu idem az tento piatok,normalne o tom snivam,nech viem ze je vsetko ok. 🙂 ja by som chodila aj kazdy tyzden 🙂
macul aj ja by som najradšej každý týždeň hodila 😀 😀 lebo mám strach teraz po potrate 😒 dnes som inak tŕpla v čakárni 😝
Asi Vás ani nejdem dočítavať lebo by som tu musela sedieť do večera a možno aj do zajtra 😀 😀
Vítam všetky nové mamičky ktoré k nám nastúpili kým som tu nebola 😵 😵 😵 a Gratulujem 🙂
Ja sa budem snažiť písať viac no pri mojej nezbednej Emke sa to nedá do toho tie hnusné kiahne 😔
Ahojte mamicky cakatelky, vy ste toho popisali neurekom... 😀
Anarida a ty si mala uz kiahne? Ja som mala ako dieta a vraj ich druhy krat nedostanes, moja tiez este nemala a uz bola 2x v kontakte s kiahnami a nechytila ich. Mozno ich donesie zo skolky ked pojde v lete. Inac je to velmi virové ochorenie a aj tak to nechytila. 😅 Mne je zle cely den ale da sa to zvladnut ked pravidelne v malych davkach nieco zjem. Inac sa citim fajn uz aj ta unava nie je kazdy den.
Co sa tyka farbenia vlasov ak su kvalitné farby bez amoniaku tak neskodia. 😉 Vcera som si dala syrové fondue mnam bolo super. 😉
mywiel ja som mala keď som bola malá 🙂 Keby som nemala tak je zle vraj je to pre tehoitné nebezpečné 😕
Ty ideš dať už malú do škôlky?
Mňe nič nie je vôbec žiadne príznaky tehu 😅
mywiel,tie nevolnosti su tiez u mna stale uz od 6tt a som uz v 10tt a stale ich mam 😲
maculienka pozerala som foto ty máš pekne bruško už 😵 😵 😵 ja vôbec nič ani náznak 😅
anarida´,to som bola urcite najedena a vypucena,nemam az take ani teraz.aled ja zas moc zjem 😖
Ja tiež veľa jem stále do seba niečo tlačím a stále nič 😒
Keď som bola druhý krát tehu tak som mala riadne bruško v 15tt asi také ako pri Emke v 25tt 😅 😀
ale to zevraj prve mesiace,potom sa bude jest menej a zas pri konci 😉
Ahojte maminy, tak som zase bola u doktora a konecne som videla to nase male drobatko 😵 Konecne mi je fest zle. Dnes som uz 2x grckala. Sa z toho vytesujem. Viem, je to divne ale pre mna to znamena ze je to aspon zatial ok. Na dalsiu kontrolu aj odbery idem 3.2.
Ja jem menej ale castejsie nieco malé lebo by som to nezvladala. No ak by si neprekonala kiahne tak je to nebezpecné pre plod lebo mozu nastat vyvojové vady. Kaya pojde do skolky v lete lebo tu beru az od 2ch rokov, bude jej tam dobre lebo deti zboznuje. Mna caka to stahovanie do domu ale uz sa neviem dockat kedy budeme na terase v zahrade a oberat maliny vo vlastnej zahrade uz aby bolo leto. 😉
Jááj jasne ja som zabudla,že nežijete na Slovensku 😅
Uz chcem byt v druhom trimestriiiiiii plna energie a bez nevolnosti. 😅 😝 😀
potvorka
aj ja idem 3.2. 😀 a dufam aj knižku už dostanem 😉 baby ktore už mate kknižku ??
tak a uz som od lekarky spät
drobca sme si ani nepozreli, len som dostala nove lieky, vypisala ma na dva tyzdne a poslala do postele
zajtra k nej musim rano naklusat znova, to pozrieme cervicka, pozrieme, ci lieky ucinkuju a dostanem svoju "porodnu babicu" a matersku knizku
Mňe ešte nedal 😕
Tu knizky ani nepoznaju... 😅
ahojte baby, som taká nazlostená, teraz ako som bola vonku sa mi šmyklo na zľadovatenom chodníku a bác bola som na zemi, normálne ma už nebaví chodiť do práce, ešte sa mi náhodou niečo stane. Najradšej by som zostala doma. Zajtra idem k dr. a ak bude všetko v poriadku, nechám sa vypísať. Kašlem na robotu, nech si tu robia čo chcú, bábo mi je prednejšie. Baby, ktoré ste na PN-ke a ktoré pracujete?
Andzi ja zatial pracujem ale tiez asi pojdem na PN
baby aj mate nejako ošetrenu PNku? viete že možete mat poistku z ktorej sa vam vratia koruny za pn? aj ja pojdem na pn ale až v maji ešte to musim vydržat nejako... 😒
mywiel
a čo dostavate ked nie knižky ?
agentkak ty pôjdeš na PN v máji až do konca tehu? 😕
Inak už začal niekto pracovať na tabuľke? 😕
Máme už aspoň kandidáta? 😀 Ja to neviem 😅

zuzanocka
tak to mas super že máš volný pondelok.to by som aj ja prijala.... 😉 tak to maš naozaj den pre seba ..ked pojdeš po obchodoch aspon potom hod info nech viem aký je stav 😉
hhalina
dakujeeem...no ano jedno dievčatko mam ono je to v podstate jedno čo to bude nech je to len v poriadku..ale presne ako ty hovoríš holky su holky 😵 neviem proste aj mam taky pocit že to bude baba 😅
tebe ako sa darí ?