♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
agentkak, tomu sa vyhybam, ja zidem z dialnice a potom uz iba doprava, doprava, doľava dolava a som doma 😀
poki šak ked priberieš tak nejake tri kusy xxl a je to vyriešene né ? 🙂
gumimaci to mi potom vychádza že byvaš niekde jak sa ide do nemocky alebo tak niekde 🙂
kocky, toto je az neuveritelne niekedy,co ti ludia resp. manzelia dokazu robit. manzelske problemy si riesia tuto na chate - podotykam obaja vedia o sebe, odpovedaju si na prispevky, prispievaju do jednej a tej istej temy a ludia v tej teme z nich nechapu uz.
sa nevedia povypravat doma, ale treba to verejne cez chat asi. to je jakeby sa postavili na balkon a zacali to tam po sebe vykrikovat. strasne. niekedy mam pocit ze ludia uz nevedia co od dobroty.
poki vidiš všelijaky sme.... 😅 to svedčí o ich inteligenicii
poki, asi inu komunikaciu nepoznaju 😨
jaj dievcata dnes to na mna prislo, isli sme s Miskom na nakupy, vsetko naplanovane, ze kedy vyrazame, aby sme sa stihli otocit, ale predtym ako sme isli ma zmohol hlad, tak normalne som sa musela na poslednu chvilu najest, ze nadrulat..... a o dve hodiny som bola zase hladna ako vlk 😅
este sa ta tema aj tak vola - manzelska poradna 😅 oni to tusim ponali uuuplne doslovne 😀
poki, a ty naco chodis citat "manzelsku poradnu"? 😀
no ivi, to ja len tak studujem co to tu vsetko na tom konovi je 🙂 a niekedy sa clovek dozvie vselijake veci 😀
inak mas pravdu, ja este manzelsku poradnu nepotrebujem 😀 neni som vydata 😀
idem tam aj ja kuknut, som zvedava, co tam pisu 😀
tak ste ma nejak naladili,ze som upiekla druhy kolac svojho zivota a mozem ho zacat rozdavat,lebo MM nema rad velmi sladke,ochutna a tym to konci :D alebo sice ked cely zjem,mozno v pondelok na poradni vybehnu kila hore a bude poradkyna spokojna so mnou.. 😝
caute baby,tak dnes som predala svoje auto,nahoda jak slak za tri dni bolo fuc ale som rada,lebo naco su nam dve auta,ked ja budem chodit s kocarom aj dva roky.
priatel ma dnes rozlucku so slobodou,ja nic nerobim,co ked o osmej uz spavam a ani drink nic,no spravim taky zur po porode tak neskor.
ivi, keby si to nemohla nahodou najst 😀
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/manzelska-poradna-3/
poki, dobreeee to je... chudaci 😒
jaj, drobec kopka v brusku... juchuuu
ivi a minule tu bola taka jedna tema, co sa volala: co robit, ked po sexe so mna vzdy vytecie geno??? 😀 😀 😀
no to ked som videla, tak som myslela ze umrem 😀 skoda, ze ju zamkli tu temu 😉
no to by stalo za precitanie 😀
pockaj pohladam ju 😀
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/preco-stale-po-sexe-zomna-vijde-geno/
mozes trenovat brusne svalstvo smiechom 😀 tu to mas
no neviem ci to nie je len jeden a ten isty clovek, co zavadza a robi si "prdel" z ostatnych... ale ak su to fakt manzelia, tak to nema chybu 😀
poki, ja som ani nevedala ze takeho slahnute temy sa tu rozoberaju 😨 teda ale to s tym leukoplastom je dobre... moje nervy
no stastne som prisla od zubarky...celu hodinu ma tam mucila...ma stastie ze je to kamoska 🙂
ta poradna je super.. 😀
ivi, akoze vselico tu najdes. ja som sa narehnila na tej teme 😀 niektore ozaj stoja za to.
Agentak, este blizsie-druhy kruhac prvy vyjazd, cez padzelek ku kupalicku 🙂
ester, sak teda kukni aj to geno 🙂
poki,kukla som aj to 😀 som sa zasmiala az tak,ze sa mala v bruvchu ozvala 😀
davaj pozor na seba ester 🙂 aj ked...to je nebezpecna tema hento 😀
jaj pane boze, poki, teraz som len vsetko docitala, tak ako ta tema inac gradovala, no koniec, som sa zasmiala
na nicom sa nezasmejes lepsie ako na ludskej hluposti moja 🙂
videli ste tento album?

zuzi, ja som neni ziadne B proti tebe, neboj 😉 ja tiez velkeho 😀 vanilkoveho 😀 a este tam mam jeden 😀
ale asi sa budem muset krotit,lebo ten som kupila drahemu,tak neviem neviem
nooo kati, co ja viem, ci satit je lepsie 😀 ked budem vela jest, tak aj vela priberiem 😀