♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
ktory, daj link.
Maculienka, spravime ti žurku to na konikovi co povies? Striptera ti objedname domov, a budeme pit nealko kazda doma pri internete a tancovat a žurovat 😀 😀 😀 ved aj ty sa lucis so slobodou 😀
jeee ta mala jak prirodzene toho pipika drzi 🙂
ja umrem 😉 to je co hento za album 😀
baby tak sa pridavame k mensine dievcatiek. aspon doktor hovoril ako o isto istom, ziadne mozno, tak mu verim 😉
silvi gratulujeeeeeeeeem 😎 😀
Baby, tak už viem, ake je to ked vam babo reže uplne dole do lonovej kosti.. 😔 dnes sme šli zo škôlky, a maleho som za kus niesla na rukach no musela som ho zložiť, lebo maly asi babo tak tlačil, že sa vsunulo až tam dole, a ta bolesť, doslovne rezanie ..a male bušilo o život, mu to vadilo asi 😔 😔
heli ty by si mirka nemala vobec natahovat.... už ma svoju vahu... a predpokladam že si nechceš vyrobiť problemy 😔 ja viem že ti ho je luto ale on už je predsa velky chlap on to pochopí 😉
☹ helka dávaj si pozor!!! Toto už nieje sranda... ☹
silvinka gratulujem 😀
baby a čo adriana? Tá tu zas dlho nebola, či?
kaka jak sa učíme obe 😀 😀 😀 😀 😀
No ved baby, som ho hned zložila.. a už ho viacej naozaj brať na ruky nebudem, že niesť ho, ine je polulkať sa ale takto ho nanašať to už nie... 😅 čestne.. nechcem skončiť vnemocnici, že sa otvaram nedajbože ☹
Silvi gratulujem,nakoniec dobehnete s babami chlapcov 😵
chcela som napísat Katka 😀
lubi ja už končím s učením dnes som si vyčerpala svoj limit 6 otázok 😀 dufam že klasika do včerea ich zabudnem 😅
heli fakt neblazni... 😨
katuš ja som ešte ani nezačala 😀 doteraz som haldala matroše ku skúške ☹
ale už to mám pokope- tak začínam- drž paste 😀
tak pevne nervy.... 😉 mne sa za chvilu dovali muž z roboty a mala zo školky takže som to akurat stihla...
aku maš skušku ?
https://www.modrykonik.sk/bazar/kociky/lcp9/col...
Helka nechcela si niečo takéto?
dakujem mám sociálno právnu ochranu detí a sociálna kuratela :-/
ahooj kočky. Dnes som bola na poradni, a mne zatiaľ doki nevie na isto povedať čo to bude, zatiaľ nebolo vidno vyvíjajúce sa vajíčka, ale ani za dievčatko ruku do ohňa nedá, takže si budem musieť počkať ešte ne verdikt 🙂 možno pri morfologickom ultrazvuku bude viac vidno ako na obyčajnom. Triple testy aj mimi sú OK, takže som happy 🙂
evi gratulujem 😀
silvi, gratulujem k dievcatku, dufam ze sa do vasej skupiny o tyzden pridame 😉
helka a ty davaj pozor na seba.... a nenos Mirka na rukach, on je fakt uz velky... a keby ste skusili nejaky bicykel alebo trojkolku???? ked nevladze pesko chodit
baby, ja sa vam musim vyrozpravat.... som smutna... dnes som stretla byvale kolegyne, sme sa hodnu chvilu rozpravali a taaaaaaaaaaaaaak som vytrcala brusko von a nic.... ja neviem ci si nevsimli, alebo si mozno pomysleli "chudera, ta po porode este neschudla" ☹
macu sa vydáva?
samasa, postreh 😀
lubi no tak to zž len znie zle.. 🤐
ivi a prečo si sa nepochvalila????? 😕
ivka požičiam ti moje a poriadne sa im poukazuj 😀
fááákt??? a kedy? 😀
Ivka na Kysuciach máme pomalý internet 😀
agi ja neviem... mna ked sa nespyta, tak nepoviem, nie som taky typ zeby som to hned kvackala na nos a potom som smutna ked si nevsimnu 🙄
Ivi on ide pekne sam do škôlky, len zo škôlky je problem... 😠 začne trucovať a ja nato nemam nervy začne plakať... na celu ulicu, a ja som potom ako krkavčia matka že ho nezoberiem.. 😔 ale dneska len kukal,ked som povedlaa, že babätko sa zlostí, že ma teraz boli bruško... tak povedal, že pôjde peško.. 😅
Ivi a z tych kolegín si nič nerob 😅 si štihlunka namne to tiež nikto nebada, ak nepoviem.. 😅 a potom si zaslužim, že ako vyzeram na 20tt.. 😔 že ani bruško nemam, vraj mam jesť, akoby som sa obmedzovala... 😠
samasa no veru ze na dnes by sa mi aj bodlo 😀
ivi ved ale určite sa ta opytali ako sa maš tak si sa mohla pochvaliť že čakate babetko ved na to neni nič zle.. a neber to tak že to vešiaš na nos... tak pri niekom je problem si všimnut aj v osmom mesiaci tehotenstvo bo maju štuhle postavy....

https://www.modrykonik.sk/fotoblog/expertka8/al...