icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

ivanulienka81
7. máj 2010

jo, aj male trestiky su fajn, vtedy trocha aj popremysla nad sebou 😀

samasa
7. máj 2010

baby ja neviem ale ja mám asi náročnejšie dieta 😀
Ja si možem hovorit vysvetlovat , rozprávat, upozornovat- on počúva!!!- ale nepočuje 😀
za dve sekundy má svoje- ja som ho ubila asi zo dvarazy a tak si zapamatal, že teraz sa len kuknem a už je v pozore 🙂 mylsím si že nie často ale občas treba- a ved zase to dieta nezmastím jak hada- ale výchovne treba... preventívne 😀

ivanulienka81
7. máj 2010

samasa, vsak aj ja to tak myslim, ze preventivne 😀 nie ze bude mat klobasky kazdy tyzden na sebe 😅

samasa
7. máj 2010

no ešte sa mi nestalo že by mal následky čo i len hodinu 😀

ladywitch26
7. máj 2010

no ja neviem, ale nasa stanka je totalny tvrdohlavec. ved je to vlastne aj byk a ak by to nestacilo,tak aj podla cinskeho horoskopu byvol.cize priam zosobnena tvrdohlavost. mozem jej cokolvek vysvetlovat, ze to nesmie, aj poplieskat jej mozem, ale aj tak to skusi znova.

samasa
7. máj 2010

😀 lady tak to je už potom na nervy- ale neboj ona z toho vyrastie- ešte je malinká 😀

samasa
7. máj 2010

a helka sa stratila 😀

ivanulienka81
7. máj 2010

lady napodobne aj u nas, ale pekne pomaly trenujeme, lebo on je taky betar, ze on vie ze robi zle... vysvetlim mu ze nesmie, ked som pri nom hra dobreho, odvratim hlavu tak uz skusa.... spekulant to je..... alebo niekedy doslova caka kedy ho vymaknem a zacne utekat prec ked sa ne neho pozriem alebo ho volam... lebo vie ze robil nedobre

helka101
7. máj 2010

Helka sa neovladla a natrieskala malemu na zadok 😅 taku tresol dverami ked som ho vyhnala do detskej lebo šmaril do LCD kocku, že vypadla cela omietka nad nimi.. a on.. ani slzu , mna bolela ruka a on nič... 😠 do frasa z tvrdohlavcom 🙄

Ale Ivi po ručkach radšej nebi, ja som tiež nadtym romyslala, že ked bol maly, tak som sa aj zahnala, ale potom neodhadnem silu uderu a nahodou mu dačo snimi urobim, by som si neodpustila.. 😔 neboj najdeš spôsob ako ho dať do kože, ked bude vystrajať

samasa
7. máj 2010

helka 😀 😀 😀
helka do čerta aj s výchvnými postupmi bez bitky 😀

helka101
7. máj 2010

Lubi maš pravdu do čerta snimi... 😀 netlačiemei ich ako hady a preto raz za čas na zadok im nezaškodí, minule som mu tiež dala taku vychovnu ale fakt slabu a dva nechty v čude.. 😠 tak sa muž smial, že nech ho ja radšej nebijem.. ked o nechty pricháádzam 😀 ale zase akože remen, alebo varecha to by som ani nevedela na dieťa použíť 😖

helka101
7. máj 2010

Kočky luučim sa, ide nam domou ocko a tak sa tu už dnes neukažem... ☹ mi budete chyybať.. žiadne vymeny a dohovori bezomna.. držkajte sa mi kočky 😉

ivanulienka81
7. máj 2010

helka, kedy ides na sono? ja az o tyzden, sa neviem dockat... asi neoditem od tial kym mi nepovedia pohlavie

samasa
7. máj 2010

ja mám penovú šlapku- čo su z čínaku tie lahučké a to ti je výchovný prostriedok... stačí že sa vyzujem 😀
heli ale si ma schuti rozosmiala 😀

samasa
7. máj 2010

idem už ja aj het- kedtu nieje moja krv tak ani ja 😀

ivanulienka81
7. máj 2010

samasa a ty mna zase 😀

ivanulienka81
7. máj 2010

tak aj ja idem, ked tu nikto nebude... pa

ladywitch26
7. máj 2010

no inak ako vysvetlim ani nie rocnemu decku, ze nieco robi zle, ked to ani nechape? jedine tak, ze jej nahadzem na rit. napr. ked mam zapnutu ruru, houby ona rozumie, co to je horuce, ked sa este nespalila a zasa nemienim ju nechat zistit to.

mywiel
7. máj 2010

Ja moje dieta necapem, lebo som si vsimla, ze to nema ziadny ucinok a potom nam to vracia a to ju naucit nechcem, ja ju poslem do izby a tym je dostatocne potrestana vie, ze urobila zle ze ma nepocuvla, nedovoli si z tej izby vyjst pokial po nu nepridem ja a len jajka a jojka za dverami.... 😀

ladywitch26
7. máj 2010

mywiel, tvoja je uz starsia, lenze 11mesacne decko len tak nemozem poslat do izby. ona by nepochopila, za co to ma trest. 😒 😒

gumimaci
7. máj 2010

Babyyyyyyyyy??? robi niekto tabulku septembrove babatka? Videla som fotoblogy novebrovky, augustovky, oktobrovky a september nist 😎

mywiel
7. máj 2010

Ja som ju davala do ohradky za trest vtedy ked bola mladsia a tam sedela a cusala. 😉

gumimaci
7. máj 2010

andelok, dik 😉

ladywitch26
7. máj 2010

mywiel, to by u mna nemala za trest, ona je v ohradke rada. zacne sa valat po matraci a smiat sa 😀

mywiel
7. máj 2010

Tak do postielky... no ved ty vies, ja ked som ju capla tak som videla ten smutok v ociach nikdy viac. 😒

ladywitch26
7. máj 2010

mywiel, ona je taka potvora, ze ked ju capnem, tak sice spusti jakot, ale po chvili pride este mi "vynadat". normalne sa postavi predo mna a zacne brblotat takym tonom, akoby sa stazovala, ze preco som ju capla a s takym vycitavym pohladom, ze sa akurat smiat na nej musim 😀

ivanulienka81
7. máj 2010

takze my uz okupani, napapani a uz napochodovani v postielke 🙂
a este som dobehla bo som videla ze lady este reagovala.... tak s rurou mame aj my problem, lebo svieti a este aj na sporaku svieti cervene svetielko, totalne lakadlo pre dieta.... my to zatial riesime tak ze ked sa pecie, tak bud ked spi, alebo je aj muz doma a zabava ho, alebo no ide do sedacky na papanie alebo posledna moznost do postielky, fakt netuzim aby sa popalil.... ja miska davam za trest do postielky, tak ako mywiel pisala.... inac lady, my sme mali velky problem so zaluziami, maly ich chodil stale sklbat, bolo to strasne, bo mi mame francuzske okna, takze zaluzky od vrchu po spodok... potom som ich zacala vytahovat, ale tak si nasiel tie snurky co natahoval, tak cely den bol len o tom, ze misko nesmies, misko nie a vzdy ked tahal vela tak som ho odtial zobrala... a to sme robili cely den pokial ho to pokusalo.... ale priznam sa, ze som mu aj capla po rucke... ale uz ako helka pisala, ze sa to moc nema, aj ked ja som mu to nerobila silou... takze uz sme bez fyz. trestu, bo ja mu po rituske nedavam a dokonca som citala ze na dieta sa nema ani ukazovat vystretym ukazovakom.... ale podla mna kazda mamina uz vie, co na jaj dieta plati

ladywitch26
7. máj 2010

ivi, ja pred ruru postavim malej stolicku, tak sa tam je tazsie dostat, no ale koniec, ked treba maso podliat atd. to ju fakt len do sedacky posadit, lebo by som ju neustriehla. resp. jej staci 5 sekund, ze sa na nu nedivam a uz ide robit neplechu. stale sa chodi psovi do misky s vodou cvachtat. vie, ze to nesmie, aj jej zatarasim pristup stolickou, ale vzdy sa k nej dostane. a takou rychlostou, ze az nechapem. copperfield maly z nej.
inak u nas spanok este nehrozi, este pobehuje vonku. o nejaku pol hodku ju nasackujem do vane, trochu sa pocvachta, potom este v pyzame pobeha po kuchyni, dam jej mlieko a hadam do deviatej (slovenskeho casu do desiatej) zalomi. mohla by aj skor, lebo zajtra musim do roboty 😝

ivanulienka81
7. máj 2010

lady, tak u nas zatarasy so stolickou by nemali ziadny ucinok.... misko by ju snad aj do jednej ruky chytil a odhodil... on totiz odtlaca ja nase kovove stolicky pekne po podlahe, napara sa 😠 aj svoju papaciu stolicku odtlaci hocikam
no my ked sa okupeme a napapame, tak uz len v postielke alebo spolu v posteli, on sa tam pekne hrajka... uz moc nebeha po byte, iba ak ujde 😀