icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

mywiel
7. máj 2010

Aha predavaju na aukcii babiku Rebborn...ako ziva 😲 😵

helka101
7. máj 2010

Ivi a ešte si v LC? 😕
No ja idem až 18.maja a tiež mam v plane píovedať doktorovi, že dokym tam neuvidí pohlavie, tak ma z toho lehatka nedostane 😀

estterka
7. máj 2010

baby,MM si vypytal salku caju,ci mu nespravim..uz STVRTU dnes poobede..keby si pivo vypyta,nic nepoviem...mam sa obavat niecoho,nejake tajne znamenie,ze caj zacal pit? 😕 nikdy caj nepil.. 😨

samasa
7. máj 2010

ester a nieje chorý? 😀 vieš hrdlo a tak 😀

estterka
7. máj 2010

no vsak praveze nie je chory... 😀 teda aspon ,ze hrdlo a tak urcite nie 😀

andelik8
7. máj 2010

ta babika je uzasna... to kde si nasla?
estter... moj zase zacal po veceroch si nalievat poharik whiskey... bud rada tomu caju 😉

mywiel
7. máj 2010

Tu na jednej aukcii na internete Ricardo.ch 😅

estterka
7. máj 2010

andelik,vsak aj moj skor ine zvykol pit,vsak kludne nech pije caj,len som sa zlakla az,ze co sa deje..

samasa
7. máj 2010

esterka 😀 😀 😀

helka101
7. máj 2010

ženy.. môj muž bud nieje doma.. alebo ak je doma tak proste zaspí.... no ja si idem najsť milenca som sa rozhodla.. 😠 taka som vytočena

samasa
7. máj 2010

Helka už som sa ta asi raz pýtala- namáme jedného muža???

mywiel
7. máj 2010

Helka musis ho zobudit nad ranom... 😉 😅 😀

helka101
7. máj 2010

Lubi neviem.. asi sa velmi podobaju.. noja som z toho na nervy ☹ zase ho dva dni neuvidím, lebo ma futbal.. 😠 čo myslite, nabalim si niekoho aj tehotna? 😀 😀 😀 😀 😀 ja ho zobudim.. taka bude mila, že odpadne cestou do postele.. 🙄

estterka
7. máj 2010

moj tiez vacsinou spi alebo pracuje a teraz pred telkou caj pije..dalsi si vypytal 😅 ..rano po nocnej ma zobudil s tym,ze aka super mirinda vychladena,najlepsia na svete,co prave pije..neviem,ci nam pivo doslo alebo co sa mu stalo v tej praci 😀 😀 ..ale aspon mi pocas cajikovania nasiel cesku stanicu na kablovke,taku typu TA3,ale lepsie ako nic :D

samasa
7. máj 2010

helka pri tvojej postave.... tak to naozaj problém nebude 😀 Helka a my kd sme na sk - on je celý čas v prahe- takže ho nevidím aj dva-tri týždne

samasa
7. máj 2010

ester a čo tak sa ho opýtat?

helka101
7. máj 2010

ale to ti je v prahe .... ani mne nevadi ked je v robote 😀 ale ked je doma, do frassa tak nech sa mi kus venuje.. a potom počuvať tie reči typu.. :"heli, ty ak si dakoho najdeš... oboch vas odstreliim.. " 😀 😀 😀 minule doletel domou... mi vola o pol2, že bude dlhšie v praci, a ja že o.k. a o 14.15h sa dvere rozletia... ja cela vystrašena a on kde je ? pod postelou 😕 " 😀 😀 😀

estterka
7. máj 2010

samasa,vsak sa pytam a nic,ze vsetko ok,len ma chut na caj.. 😀

helka101
7. máj 2010

Estterka, sa priprav na noc, ako bude chodiť čuuurať z čaju :D ako tehotny 😀

samasa
7. máj 2010

bože taký žiarlivec? No nič moc.... No on je síce v robote, a aj ked sme v prahe my, aj tak je stále v robote... pritom je podnikatel- majitel firmy-teda by mal byt pán svojho času, nie? A on ráno odchádza o 6tej a večer sa vracia o 7mej- naje sa a ide spat 🙄

ladywitch26
7. máj 2010

ester, a nema on tehotenske chute? vraj sa niekedy stava,ze chlap to preziva spolu so zenou. este aby s tebou aj porodne bolesti neprezival 😀 😀

helka101
7. máj 2010

Noo tak to by si mal byť panom svojho času to maš pravdu.. čudne 😅 nooo ale to on zo srandy tak spravil.. a ja som sa nanom smiala, že aky je blby.. že kto by takeho hrocha chcel ako som ja 😀 😀

estterka
7. máj 2010

ladywitch 😀 😀 ale v tom pripade ma s nimi predbehol :D

samasa
7. máj 2010

bože no ved takeho hrocha- no ja neviem ked je v piatom mesiaci a nič nieje vidiet len malllllliiiiiillllllliiiiiinke brušenko!!!!!
nič čudné- je workoholik 😖

helka101
7. máj 2010

Workoholik, by som ho do tej firmy asi zbaila. 😎 😎 😀 ja som mupovedlaa, že ak by sme mali auto, čo si teraz prave predal, tak mu pobalim tujeho pííšťalku, štucne, gate, dresy a zastavky, kpačky po nomhodím a nech si ide spať do auta... a chodí na furbal... 😠
vraj si mam najsť nejaky koníííček... a vravim kde bude maly? 😕 ked ja si najdem konííčka, ateaz akeeeho, štrikovanie, hačkovanie? 😠 😕 😀

samasa
7. máj 2010

Heli asi začneme pit... to možeme aj doma 😀

agentkak
7. máj 2010

heliii 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
to s tym koníčkom som počula aj ja od mojho..srandisti sú tí naši muži 😠

samasa
8. máj 2010

dobré ránko kočky 😀

mywiel
8. máj 2010

Ahojko, tak som zas neodolala a kupila na ukcii motylie kridelka to bude na fotky ked sa bracek narodi.... 😵 🙂

mimka29
8. máj 2010

Dobré ránko 🙂
vyprevadila som manžela so práce a môžem sa pustiť do upratovania 😅