♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
no vidíš.... a kde bývaš ty? myw
samasa Čadcu tiež poznám 🙂
mywiel, tak to potom keď tam nie ste sami, to nie je ono. Teda ja by som so svojou švagrinou nemohla bývať 😅
Samasa no isli sme po kupe domu na sud a mozu ostat max. do konca juna, oni si tiez stavaju dom na kluc tak cakaju a tiez chcu odist cim skor, lebo platia este nam najom tak ich to vela stoji. Ked odidu musim ratat este 2 tyzdne na prerabku kupelne takze sa nastahujeme v polke jula az. 😖
Moja svagrina byva inde maju dom vyssie v dedine pri lese a svagor je fajn. Inac moja svagrina je ako moja druha mama nemozem si stazovat su super. 🙂
Trepem myslela som svokru 😀 😀 Svagrina to este nie je nie su zobrati a maju nas vek takze v pohode oni su ok. 😀
ved som sa divila ako moze byt svagrina ako tvoja mamina... 😖 😀
myw tak to je fajn, že si rozumiete. Svokru mám tiež fajn, nemôžem si sťažovať.
No svokra je ako moja druha mama, ale byva inde a svagrina to zatial nie je ale dufam, ze coskoro sa vezmu lebo svagor by uz chcel aj deticky len ona je taky nie moc zensky typ... 😕 ona len kone a auta 😀
Babule idem pokračovať v upratovaní, lebo to nedokončím ani kým sa muž vráti.
myw kone ako kone 😀 či už živé alebo pod kapotou 😀
To ma ani nenapadlo... 😀 😀 veru velmi si ju ako mamu neviem predstavit ale uz ma 28 rokov uz by aj mohla zacat. 😅
Idem si s malou lahnut a potom ideme na ten jarmok, tak sa zatial lucim. Peknu sobotu 🙂
Ahojte, my sme sa akurat vratili z mesta. Drahy nieje doma, tak sme boli pokukat obchodiky. Ulovok: Dupky 1X, kosulka 1X 😀
Zajtra ide k sesternici povyberat vecicky po jej synovi, tak sa tesim.
A teraz aj ja idem upratovat 🙄 dost bolo zabavy....
bre ranko🙂
gumimaci,aj ja ked idem do hlavneho mesta tu,tak vzdy nieco male kupim 😀 ale MM mi nedovoli zatial velmi kupovat,zevraj je skoro este..a tiez dnes-zajtra pojdem kuknut veci k znamej,ale ked okolo nas ma kazdy chlapca 😝
Ti nasi chlapi su tusim vsetci rovnaki. Ale skor si myslim, ze sa boja, aby sme neminuli na pidi vecicky vsetky peniazky 😀
gumimaci,moze byt..ten moj stale hovori,ze vsak nevieme,aka bude velka ked sa narodi atd..tak ale prevazne co som kupila veci,(tych par kuskov),tak vsetky vacsie uz..no ale ked sa podari teraz v maji na dovolenku domov odist,tak ma nezastavi nikto v obchodoch 😀
kočky a vy čo???? všetky grilujete? 😀
samasa ako si vedela? som sa prave vratila z grilovacky. MM som tam este nechala, ja sa musim ucit, on nech sa v klude bezomna pripije 😀
Lubi...no ja som grilovala na maleho zadku 😠
heli.. precitala som si na FB 🙂 co vystrajal?
ježinkote!!! čo si mu zas vyviedla
Veronička to to počasíčko- všetci grilujú 😀
Ale Veronika.. cely den bol dnes strašne plany.. robil naschval.. trieskal dverami a tak som sa už neovladla, čo ja mam pevne nervy.. a dala som mu na zadok.. ☹ som bola sama zo seba smutna, ale fakt sa to už nedalo.. 😢
Lubi to zato že som zastana fyzickeho netrestania..
😀 😀 😀 Heli ja som ti to vravela- ked si zaslúži- nieje čo riešit- ved nenadarmo sa hovorí- ohýbaj ma mamko dokial som ja janko...
ja som tiez neraz dostala na zadok a tu som... a tiez si nerobim nejake nadeje ze ja svoje dieta nikdy neudriem... urcite by som radsej vychovavala bez bitky ale myslim ze budu situacie, ked sa to asi nebude dat inak vyriesit ☹
Veronika presne tak- niekedy to inak nejde....a radšej ked dostane teraz ako ked ti bude v 15tke srat na hlavu (s prepáčením )
Nie to nie... proste občas dať na zadok je proste potrebne.. hadam každa matka raz potrestala svoje dieťa bitkou.. ☹ ale ja som mu dala takou malou papečkou na zadok 😠 a to ma štve 😢
a zas ho nebiješ každý den a do modra....
výchovná je ale výchovná!!! Nezaplatitelný účinok 😀

myw krásny je.... rozprávkový... no s podnajomníkmi je to tak 😀 hlavne že ste sa ich zbavili, lebo niektorý to majú aj na x rokov ... 😖